am mare nevoie de voi!!
este pentru a suta oara cand apelez la voi pentru ca sunt disperat
pana de curand am dus fetita la nasica ei ca sa stea cu ea cat timp eram noi la munca,insa de curand m am certat ffff atre cu ea,chiar a sarita la mine sa ma lovesca,pt ca mi a tuns fata
da ati auzit bine,a tuns copilu fara sa ne anunte nici pe mine nici pe tatal ei pe motivul ca o sa i creasca parul mai ndes si ca noi suntem mici si nu stim da ea a mai crescut copii si stie mai bine
in fine nu vreau sa mi amintesc episodul,a fost cumplit
am mare nevoie de ajutorul vostru p[t ca trebuie sa o inscriu la cresa urgent,nu ma cu cine sa o lasa acasa,daca acum cateva zile ziceam ca vreau sa o duc la cresa pt ca nu primeste cea mai buna educatie de la familia sotului,la care am apelat ca sa o ingrijeasca acum sunt disperat efectiv
stiu ca sunt crese in sect 3 dar nu stiu la care sa ma duc si daca mai sunt locuri,am sa mersg luni sa ma interesez problema e ca nu ma ajuta f tare nici timpul,nici pe mine nici pe sotul meu!!
daca poate cineva sa ma ajute cu un sfta sau o recomndare ceva va multumesc din suflet!!
Raspunsuri
Alizee spune:
Nu stiu cat de mic este copilul, dar chiar daca il vei da la cresa, tot vei avea nevoie de cineva care sa-l ingrijeasca cand este bolnavior sau in vacante. Daca puteti, tu si sotul, lucrati in ture inverse, pt a nu mai apela la ajutorul nimanui.
allinta
nikol24 spune:
eu lucrez o 12 cu 12 si 12 cu 24,iar tati lucreaza in 2 schimburi de cate 9 ore cu un liber la doua saptamani,insa in ziua cand eu sunt la munca si e si tati la munca e imposibil sa gasesc unde sa o las.
fetita mea are 2 ani si o luna,insa inca foloseste pampersii si ne trebuie cresa ca am inteles ca acolo o primeste.
nu stiu la cine sa mai apelez,nu mi permit o bona sau o dresa particulara,cresa de stat e singura mea optiune
Ramonika spune:
nu pot sa te ajut (nu-s din Bucuresti), insa daca as fi in locul tau as merge pur si simplu prin cartier sa caut o cresa, sau intreaba la medicul de familie din cartier unde e o cresa (sau pe la alte persoane cu copii mici, poate stiu). sigur vei gasi o cresa prin apropiere. si acolo e posibil sa-ti spuna ca nu mai au locuri, insa daca vei da ceva la directoarea de acolo (bani, sau ce vrei tu), sigur se va gasi loc.
bafta!
Tisina spune:
Nikol, nu stiu in ce zona stai tu, dar e o cresa in zona "Potcoava", nu stiu exact numarul, la care am auzit ca nu s-au prezentat toti copii inscrisi si ar mai fi locuri libere. Cresa este langa gradinita 69, care este langa scoala generala 199 "Al. I Cuza". Sper ca te-am ghidat cat de cat. Daca nu m-am facut inteleasca, o sa ma interesez de numarul cresei si de adresa exacta (doar sa imi spui).
Am auzit azi o discutie intre mamici la locul de joaca, cum ca ar mai fi locuri la aceasta cresa. Conditiile cica sunt destul de bune iar copii bine ingrijiti. Au si o curticica cu loc de joaca, de afara arata bine.
Mult succes!
sanziana72 spune:
Astea sunt cresele care apar pe site-ul primariei din sectorul 3 (poti incerca sa le suni, desi esti mai usor de refuzat la telefon):
1.Cresa TITAN II
Str. Pictor Gh. Tattarescu nr.10, sector 3
Tel:3244806, 3244881 - (pt. parinti, informatii in legatura cu copii)
-Dr. Muresan Andrei
-Ionescu Laura (asistent sef)
Autobuz 102, 253, 101, 335, 330
Troleibuz 70, 79, 92
2.Cresa TITAN IV
Str. Aleea Lunca Bradului nr. 1A, sector 3
Tel: 3403364
Matrescu Mioara (asistent sef)
Autobuzele
311, 101 si 102 decat pana la Policlinica Titan
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Tisina spune:
M-am interesat. Cresa despre care iti spuneam este cresa Titan II, despre care scria si Sanziana. Adresa este cea din postarea ei.
nikol24 spune:
va ultumesc mult de tot pentru informatii.azi am sa merg cu sotul si fetita sa ne interesa
va tin la curent!!
nikol24 spune:
asa cum ma speptam nici nu m au bagat in seama,la una dintre crese nu mai stiu la care ca am fost la 3 nici nu am putut trece de bodiguard care mai mai sa ma arunce pe usa.
asta e...am sa mai incerc!