Andrei, sufletelul nostru curat! LMA! (4)
Raspunsuri - Pagina 8
bikmaria spune:
off,imi pare tare rau Andrei,multa sanatate pui mic,Nana ,trebuie sa ai incredere ,sa speri ,tu esti o mamica puternica ,iar fluturasul stie asta ,stie ca tu esti intotdeauna cu un pas in urma lui si ca il vei ajuta in orice clipa,
O sa iasa soarele ,ai sa vezi
flori76 spune:
Of,Nanuto,nu-mi vine sa cred Eu zic ca trebuie sa-si faca efectul augmentinul de-acum,este imposibil.Doamne ajuta sa ne dai vesti bune maine.Ne gandim la voi si va imbratisam cu toata dragostea,iar pe Andrei il pupam dulce si-i dorim sa se faca bine cat mai repede,puiul mic si scump si luptator
Imi cer mii de scuze pt azi...habar n-aveam ca sunteti atat de terminati psihic si insistam pe mess cu intrebarile.Sper ca ma ierti,da?
slippers76 spune:
Nana, sper ca sunteti mai bine si raul a trecut. Sanatate multa.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
bernix spune:
Offf, Nana!!! Tin pumnii sa-si faca repede efectul antibioticul si sa nu ramana nici un fel de urmari dupa convulsie!
Ce-ai povestit suna cam ca la spitalele din Ro.
Sanatate multa!
Poate ai fiola de algocalmin prin casa, poate gasesti la farmacie... Eu stiu de la medic ca scade febra daca ii dai 4-5 picaturi.
Doamne, sa nu mai treceti nicoadata prin asa ceva!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
Bee spune:
Nana, desi nu am scris, citesc mereu despre evolutia flturasului vostru si ma gandesc mereu la voi. Sanatate multa va dorim si sa treceti si de hopul asta! Stiu ca sunteti terorizati de grija unei noi convulsii din cauza febrei, dar o sa vezi ca antibioticul isi va face efectul si o sa scapati de boala. Din pacate nu intotdeauna asta se intampla rapid. Piticii mei au febra de aproape o saptamanasi de joi sunt cu antibiotic. Si fac febra sub antibiotic. Si noi nu avem problemele cu care va confruntati voi. Din pacate sunt copii al caror organism raspunde mai greu si la antitermice (la noi fetitei ii scade febra imediat, in timp ce Razvan cu tratament alternativ: paracetamol si nurofen, tot a ajuns cu febra peste 40 si i-a scazut abia la 2 ore dupa novocalmin).
Sanatate multa multa si incredere ca o sa fie bine!
http://www.dropshots.com/dochia
carpatina spune:
Nana, va imbratisez pe toti, sper ca sunteti mai bine acum!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Gabriela77 spune:
Si de la Cluj toate gandurile bune si dragostea catre voi! Cu siguranta, antibioticul isi va face efectul, dar asta ma doare, ca putea fi evitata si convulsia asta febrila. Numai cat a insistat Nana si a umblat la doctori, chiar trebuia sa treceti prin asta ca sa-i dea afurisitul asta de antibiotic???Of!!! Si mie mi-au spus cei de pe salvare ca filola de algocalmin, cam un sfert la varsta asta, face minuni la febra foarte mare!Sanatate multa si sa dea Domnul sa nu mai trceti prin incercari din astea!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +
Yaia spune:
Am intrat cu sufletul la gura la subiectul asta sa vad de sunt ceva stiri proaspete..offf...innebunesc cand aud iar de boala...bietul Fluturas...Sanatate multa, sper sa fi trecut greul!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)