Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
nemary spune:
mamarutza12 bine ai venit! sa ai o odisee frumoasa alaturi de noi, un bb sanatos si o nastere usoara.
da-ne mai multe detalii despre tine sa te treaca fetele pe lista.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
13+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila Castelana sa iti dea dzeu putere si mamei tale la fel! sa fiti puternice ca aveti un bebeu de dragalit si iubit! ![]() Bebe in 17 saptamani www.gabyhila.blogspot.com |
multumesc din suflet, si tie asemenea tot binele din lume! bebe sanatos si la termen!
te pup
castelana fericita
12+
honeybaby spune:
Deci nu am pierdut mare lucru cu baby expo. Pacat ca nu au oferte avantajoase. Sper ca la cel din nov. sa fie mai bine din pct asta de vedere.
nibi_niki- fricitari pt fetita cat un ghemotoc.
Liliana- la mine avea efect, pt constipatie smochine uscate ( 3-4) puse de seara in apa fierbinte. Dimineata se mananca smochinele pe stomacul gol dupa care se bea apa. In rest prune, pere, kiwi, struguri asa cum au spus si fetele. E bine ca inca mai sunt pe piata . Ma gandesc cu groaza la iarna ce o sa fac.
Denisa,
13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ioanact spune:
Buna, fetelor!
samaria sper sa fie asa, sa scap de greturi definitiv.
Cat despre petit, de ce nu, daca ei (copii) se vor placea
.
mami25 Doamne Ajuta! sa fie bine bebe si vii cu rezultate bune de la amniocenteza.
liliana_28 pe mine ma ajuta un iaurt, sau un 3 in 1..
nibi_niki Felicitari! pt 

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
11+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioana5255 spune:
Si eu subscriu pentru cat mai multa apa. Am citit undeva ca apa ajuta placenta sa nu imbatraneasca.
Ciorba nu ar trebui sa lipseasca la pranz. Ajuta mult la digestie.
Sabina 10+, mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
nemary spune:
| citat din mesajul lui liliana_28 Am o mare problema: constipatia...... Ma pune pe butuci. Nu reusesc nici cum sa "ies" in conditii normale (zilnic) iar cand o fac......imi ies ochii din cap ca la melc. Exista un ceai, un sirop ceva sa ma dreaga? Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ca tare naspa este. Va pup. Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut 14+ |
fructe mananci? eu de cand au aparut strugurii am zile in care ies si de 2 ori pe zi. in trecut am avut si eu ceva probl si am inceput sa beau dimineata pe stomacul gol cate o cana cu apa si in timp s-a rezolvat problema.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
13+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
liliana_28 spune:
adevarul este ca nu prea ma omor cu fructele. Decat cu ceva pere si prune din toate enumerate de voi mai sus. Am sa maresc "doza "de fructe. Cat despre ciorbe/supe nu am cum sa mananc la pranz. Programul de la serv este groaznic. Seara mai mananc o seama ceva. Am incercat cu Activia dar nu am vazut rezultate prea bune iar apa beau din belsug, mult mai multa decat de obicei.
Multumesc ptr sfaturi si chiar am sa bag fructe grupa mare.
Niki - felicitari pentru tititza (fetita)!!!!!!!
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
14+
kossir spune:
| citat din mesajul lui nibi_niki mami bafta la amniocenteza.Iti tinem pumnii...sa vii cu vesti bune liliana pentru constipatie sunt recomandate supozitoarele cu glicerina. asa...am fost azi la doctor si mi-am vazut bebelul...primul lucru pe care l-a facut cand a inceput ecografia...mi-a aratat puta..doctorita s-a uitat zambind la mine si m-a intrebat.."sa-ti spun ce este?"la masuratori e foarte bine.are 159 de grame..ecograful o scoate mai mare cu 6 zile decat calculele noastre..asa ca saptamana asta am inceput-o cu zambetul pe buze... 15+ |
Felicitari pentru fetita si pentru faptul ca e sanatoasa si voinica

. Doamne ajuta sa fie foarte bine pana la marea intalnire!Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
18+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar
Rebiana27 spune:
Mamarutza12 sarcina usoara si bebe sanatos, nascut la termen! 
nibi_niky felicitari pentru
Sa-i dea Dumnezeu sanatate!
Sabina am vazut pozele Alexandrei si m-am topit definitiv! 
Oana eu ma epilez singura inghinal, cu epilator Philips si deocamdata nu am simtit nici o incomodare. Bineeee, fac asta de vreo 9 ani. Banuiesc ca poti aplica, cu precautie, crema pt epilat pe zona respectiva. Clatesti bine-bine!!
Liliana incearca sa faci ceva exercitii fizice daca alimentatia nu te ajuta prea mult. Exercitiile fizice favorizeaza tranzitul intestinal. Compoturile de prune sunt f bune, deasemenea!
Alina uitasem sa spun ca am vazut-o pe Ioana dansand in acel clip filmat de tine si m-am topit ce dulce e! 
Am feeling-ul ca voi avea tot baiat si de aceasta data asa ca sunt in cautarea unui nume care sa-mi placa tare!
Pupici... 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
mami25_7 spune:
Am schimbat si eu semnatura,va multumesc pt suportul pe care mi-l acordati,stiu eu de ce iubesc acest forum,pt ca aici gasesti persoane care chiar daca nu te cunosc si nu stiu prea multe despre tine,iti sunt alaturi si te sustin.Va multumesc inca o data si revim maine cu vesti.
mami de David Andrei 02.10.07 si
18 sapt