Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Of, ce noapte am avut, mai fetelor!!!! A facut si Jodie aceeasi viroza intestinala pe care a avut-o John saptamana trecuta, asa ca ne-am sculat la sfert de ora sa o ducem la baie si spre dimineata a inceput sa si vomite 16+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
'Neata fetele,
Ieri nu mi-a mers internetul si nu am putut intra deloc..Am citit acma tot..
Delia , sa ai grija sa nu cumva sa iei si tu aceasta viroza, ca e nasoala...
Imi pare rau sa aud ca ai avut o problemuta, dar se pare ca trebuie sa te menajezi mai mult..
Ai grija de tine, ok?

Anca
16+cu
Tereza Martina si mami de
Lucas
babyangel spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 cateva poze cu Alexandra recente in semnatura. Sabina 10+, mamica Alexandrei http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20 |
Sabina, e superba Alexandra...un adevarat ingeras carliontat
Anca
16+cu
Lucas
babyangel spune:
Vlafi, sa stii ca sunt de acord cu tine cu cumparaturile.
Trebuie sa ne "orientam" intai spre prietene, surori sau alte ude care au avut copilas, si poate ne alegem cu ceva lucrusoare...
Eu nu m-am putut abtine sa nu cumpar hainite..dar cum ziceai ti Vlafi, 7 body tip maieu, si 2 body dragute de vara 3-6 luni.
E sigur ca acuma nu avem nevoie de nimika , iar pana nastem nu se stie ce mai putem primi..![]()
Anca
16+cu
Lucas
babyangel spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Buna, burtici! Sa va dau si o veste buna .Azi, stand la pat, ma uitam la tv, si la un mom dat am simtit in partea stanga cum a miscat ceva ..sper sa fi fost bebele..eu am mai simtit si la 9 sapt, dar nu am zis nimic, gandindu-ma ca e prea dvm.. ALBUM POZE RECENTE Ioana creste mare Cum creste bebe Justin(a) ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 11+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |
Alina, sigur e bebe daca miscarile se repeta..Doar ca , eu cand i-am spus doctorului meu la 12 s ca l-am simtit, a zis ca nu se piate, si ca sigur a fost altceva
..Acuma nu mai am nici un dubiu, dar nici atunci nu aveam pentru ca simtisem acelasi lucru de mai multe ori.Anca
16+cu
Lucas
mami25_7 spune:
Neata fetelor!Ce mai faceti??Eu asa si asa,maine am programare pt amniocenteza,imi este f teama,dar nu am ce face,trebuie sa stiu daca bb e sanatos sau nu sau daca are ceva daca este compatibil cu viata,mai ales ca ce gasesti pe net te infioara,sa speram ca va fi bine,va roga sa imi tineti pumnii si sa va ganditi la mine,sa spune-ti si un Doamne-ajuta!Va pup si revin cu vesti ca am net acum.
mami de David Andrei 02.10.07 si
12 sapt
liliana_28 spune:
Neata dragelor,
Eu vb de bulz vinerea trecuta. Ziceam ca ma duc la Bran la Ravasitul Oilor sa mananc un bulz bun.
Teapa a fost destul de mare ca bulzul nu a fost facut nici pe departe asa cum scrie la carte si asa cum il fac ciobanii.
Am stat la o pensiune la Moeciu de Sus super draguta, ce a fost frumos ca nu am avut nici semnal la telefoane....adica chiar nu ne-a deranjat nimeni. A fost cam scurt dar........a mers.
Va pup.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
14+
Ioana5255 spune:
Fetelor multumesc de aprecieri. Dayanara, Alexandra cateodata mai adoarme unde i se termina bateriile. Sunt rare momentele, dar exista.
Anca are 3 ani si 3 luni.
Sabina 10+, mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui mami25_7 Neata fetelor!Ce mai faceti??Eu asa si asa,maine am programare pt amniocenteza,imi este f teama,dar nu am ce face,trebuie sa stiu daca bb e sanatos sau nu sau daca are ceva daca este compatibil cu viata,mai ales ca ce gasesti pe net te infioara,sa speram ca va fi bine,va roga sa imi tineti pumnii si sa va ganditi la mine,sa spune-ti si un Doamne-ajuta!Va pup si revin cu vesti ca am net acum. mami de David Andrei 02.10.07 si 12 sapt |
Mami suntem cu gandul si sufletul alaturi de tine. Ne rugam pentru bebe din burtica sa fie bine. Te asteptam cu vesti, desigur bune.
Sabina 10+, mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
babyangel spune:
| citat din mesajul lui mami25_7 Neata fetelor!Ce mai faceti??Eu asa si asa,maine am programare pt amniocenteza,imi este f teama,dar nu am ce face,trebuie sa stiu daca bb e sanatos sau nu sau daca are ceva daca este compatibil cu viata,mai ales ca ce gasesti pe net te infioara,sa speram ca va fi bine,va roga sa imi tineti pumnii si sa va ganditi la mine,sa spune-ti si un Doamne-ajuta!Va pup si revin cu vesti ca am net acum. mami de David Andrei 02.10.07 si 12 sapt |
Mami, bafta multa, si sa te ajute DD sa fiti bine amandoi!

Eu ma cam infior cand aud de amnio...Iti tin pumnii

Anca
16+cu
Lucas

.
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +