Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
oanaiacovita spune:
Neata burticutelor!
Am intrat pe fuga sa ii spun lui Mami ca ii tin pumnii sa iasa bine amino si bebe sa fie sanatos.
Si as vrea sa mai deschid o "dezbatere". Este nociva crema de epilat pentru inghinal in sarcina? Nu mai sunport sa ma fac cu lama ca ma irit pana la sange, iar de ceara nu poate fi vorba ca am devenit tare sensibila in zona.![]()
Pupici multi si o saptamana frumoasa.
Oana
18+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Neata!
Am revenit acasa dupa o duminica petreceta inafara orasului.
Mami- iti tin pumnii la amoni. Eu cred ca o sa fie bine. Sa ne anunti cand primesti rezultatul
Am fost sambata la cumparaturi si am dat o raita pe la raionul de bebelusi. M-au bagat in ceata. La scaune de masina, erau vreo 10 modele , toate diferite. Nu stiu cum erau montate cele expuse in magazin, daca erau montate corect. Am inteles ca exista un burete pe spate care se scoate cand bebe trece de 6 kg. Eu buretele ala nu l-am vazut. Spatarul era foarte subtire.
A fost cineva la baby expo ?? Cum a fost ?
Denisa,
13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
irinabobe spune:
eu am fost la expo. nu am plecat prea incantata. adica carucioare care mi-au placut erau la superoferta de 24 mil, patuturile nu mi-au placut pareau cam schiloade, hainute multe dar cam scumpe iar cele ieftine doar din plastic nu bumbac... eu am ramas dezamagita de raportul pret/calitate...
kossir spune:
Buna dimineata burtici,
Sa dea DD sa fie o saptamana buna, linistita si cu vesti bune.
Mami, Doamne ajuta. O sa fie bine, ai sa vezi. Suntem alaturi de tine si o sa ne rugam sa fie bine. Dar nu e prea devreme pentru amniocenteza la 12 saptamani?
Fetelor eu chiar ma ingrijorez serios ca nu simt nimic inca. Am facut 18 saptamani, iar la sarcina trecuta, pe care am pierdut-o, am simtit mult mai devreme. Altfel, stau si ma gandesc ca totul pare ok, burtica creste, am arsuri, uneori greturi, totul pare normal. Doar ca........
Intalnirea cu dr. o am sambata, dar azi m-am trezit asa ingrijorata ca nu stiu ce sa fac. Eu nu sunt genul care sa alerg la urgenta repede, dar chiar mi-e frica. Totusi, nu cred ca o sa merg la alt dr. pana sambata, doar ma ingrijorez si ma dau cu capul de pereti 
.
Va pup siva doresc o zi fara griji 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
17+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
kossir spune:
Am uitat sa schimb semnatura.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
18+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
samaria spune:
Servus,fetelor!
V-am citit din urma,vad ca se vorbeste in continuare intens despre carucioare si patuturi...eu,deocamdata, nu ma "bag",la Sam am avut un carut "no name",destul de bun,dar nu prea l-am folosit si pe urma l-am dat,la fel am facut si cu portbebe-ul,inca nu ma apuc sa cumpar pana ce nu aflu ce este(baiat sau fata),si avand o experienta urata de la sarcina anterioara in legatura cu o posibila pierdere a sarcinii,parca ma tem sa ma apuc de pe acum de adunat...
Despre patut,noi am avut unul de camera din lemn,foarte frumos,dar aproape total nefolositor,fiindca Sam a dormit cu mine in pat si l-am folosit mai mult ca spatiu de depozitare.Cand domnisorul a mai crescut,se juca si facea primii pasi tinandu-se de marginea patutului,dar am renuntat la el destul de repede,asadar acum nici vorba sa mai bag patut in camera...
Babyangel:multumesc pentru felicitari! 
Ioanact(Alina):ma bucur sa afluca ai scapat de greturi!Doamne-ajuta sa fie definitiv!

Denisa:m-am distrat pe bune cu cele zise de tine despre hainele de gravida urate si cu alegerea ta de a ramane in chiloti pana la nastere!Asta a fost tare de tot!

Mamarutza 12:Bine ai venit!
Sarcina si nastere usoara si multa sanatate!
Ioana 5255:Iti doresc sa scapi definitiv de greturi!Apropo,de cele zise de Kossir,Alexandra e superba,sa iti traiasca!Si daca ea vine la petit la Alexandra pt.Mihai,pai,Alina,eu si asa o ador pe Ioana,ma primesti in petit pt Sam?![]()
Delia:odihneste-te!Multa sanatate iti doresc tie si familiei tale,sa se faca bine ingerasa ta!
Corimami:sa stii ca sefele ne invidiaza,de aia se poarta atat de scarbos!Lasa,tu si bebe sa fiti sanatosi,ca oricum asta e tot ce conteaza!
Oanaiacovita:citeste cele scrise mai sus pt. Cori ,erau ganduri si pt. tine!Hei, poate nu pui reteta de racituri de pui...

...
Castelana:te imbratisez cu mult drag,ai grija de tine,mama ta va fi bine,din moment ce a facut o fata atat de puternica,inseamna ca ea e si mai puternica!![]()

Mami:Doamne-ajuta
sa fie bine la test si sa ai rezultate bune!Esti foarte curajoasa

Liliana:o iesire,oricat de scurta sau de fugara,face bine...
Fetelor,m-ati dat peste cap cu povestile voastre despre mamaliga cu nu stiu ce bunatati alaturi...eu credeam ca am trecut de faza cu poftele,dar vad ca daca vine vorba de ceva bun-bun...nu ma pot abtine...

...deci e clar ce voi manca deseara...
Sa dea Dumnezeu sa fie o saptamana numai si numai cu vesti bune!

Maria
14+
Mami de Sammy
child spune:
Buna dimineata!
mami25 te rog sa nu mai citesti pe net, foloseste timpul acela pentru canalizarea gandurilor pozitive spre tine si bebe-ul tau. Si eu am facut zilele trecute amniocenteza si daca, initial, cand am aflat ca trebuie sa o fac (TT cu risc, cu toate ca la eco era ok), am fost distrusa si cautam pe net sperante, mi-am dat seama ca mai rau imi fac si am preferat sa ma rog si sa gandesc pozitiv. Fiecare sarcina este unica, asa ca nu are rost sa ne comparam cu alte situatii intalnite! Plus ca am acordat toata increderea medicului care mi-a facut amnio, stiind ca este un profesionist. Sa intrebi daca iti va face anestezie, ca nu cumva sa mananci inainte! Iti tinem pumnii, o sa vezi ca o sa fie bine 
Fetelor, aveti grija de voi!
17+ 
Ioana5255 spune:
Kossir, Samaria eu v-as primi dragele mele la petit, dar trebuie sa intrebam si mandra nu?
Va multumesc de aprecieri fetelor. Sa nu imi deocheati fata!
Sabina 10+, mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
liliana_28 spune:
Am o mare problema: constipatia......
Ma pune pe butuci. Nu reusesc nici cum sa "ies" in conditii normale (zilnic) iar cand o fac......imi ies ochii din cap ca la melc.
Exista un ceai, un sirop ceva sa ma dreaga? Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ca tare naspa este.
Va pup.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
14+
Ioana5255 spune:
Kossir hai nu iti mai face ganduri negre. Eu vb care abia astept sa ajung maine la control, ca imi trec toate alea prin cap. Mai ales ca si eu am inceput sa nu mai simt mare lucru. Dar ma imbarbatez singura. Asa trebuie sa faci si tu.
Sabina 10+, mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20