Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
honeybaby spune:
Roxana-

Fericitari pt bebe baietel. Frumos nume i-ati ales.
Tu esti si mai secretoasa decat mine , eu le-am spus de sarcina la ai mei la 11 sapt . In rest nu stie nimeni.
Merci pt lick uri. Acum m-am lamurit , unele erau cu baza, altele fara.
Denisa,
13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
denisa, uite de fapt aici, la alinatul versatile, buretele ala, care in cazul scaunului astuia se pune pana la 3 luni, e bine de stiut, nu de alta dar eu era sa fac scaunul praf cautand buretele :)) apoi l.am trimis pe sot la magazin ca nu are burete scaunul, crezand ca se pune ceva deasupra, nu toate.s la fel, dar oricum seamana si landourile si scoicile astea
http://www.bebeconfort.com/collection-2009/UK/voiture_creatis_fix_atouts.htm
nu sunt secretoasa, dar parintii mei sunt destul de in varsta si nu vreau sa.si faca iluzii apoi doamne fereste sa fie dezamagiti daca se intampla ceva...ar spune ca ei nu mai apuca sa.si cunoasca toti nepotii etc
oricum la anu prin iulie vreau sa mergem in romania
roxana
12+
arturo si
ivan (2.12.2006)
oanka80 spune:
scumpele mele mamici va urez o saptamana cat mai usoara si sa treaca zilele ceva mai greu caci tare mi-e ciuda de ritmul cu care zboara timpul fara sa ne dam seama.
ma trec fiorii cand privesc in urma si realizez ca au trecut 18 saptamani de cand port fluturasul in burtica mea si parca mai ieri imi faceam tremurand testul de sarcina
. asa as opri timpul in loc daca as avea cum....m-am trezit la ora de filosofie acum...
fetelor cum va descurcati la capitolul
? iertare de intrebare
. in cazul meu nu am putut face nimic de 18 saptamani pt ca mi-e frica sa nu patesc ceva dupa, chiar daca dr mi-a dat unda verde. parca as sta cumintica pana dupa nastere, decat sa am mustrari de constiinta ![]()
mi-am luat rezultatele la analize azi si nu mai inteleg nimic din ele: calciul, fierul, magneziul si glicemia sunt in limite normale si ma bucur pt asta dar totusi am anemia scazuta cu un punct...
am luat si eu in greutate 4 kg si sunt in culmea fericirii caci stiti cat asteptam asta ![]()
felicitari mamicilor ce au aflat culoarea carutului, miscarile bebeilor si celor cu rezultate super la teste.
acum cateva saptamani sustineam sus si tare ca nu imi mai fac nici un test, dar impinsa de la spate de sot am facut TT si vineri astept rezultatul la sange. sunt sigura ca iese bine. nu ma mai stresez ca la DT.mai astept si rezultatul secrtiilor si sper sa nu am vreo infectie.
oana eu una nu m-as baga sa incerc crema epilatoare pana nu as sti sigur de la medic daca am voie sau nu sa folosesc. voi intreba si eu data viitoare caci ultima data la cosmeticiana mea am indurat cam greu ceara chiar daca are o mana finuta
elena cum merge tricotatul?mi-am pregatit si eu niste ghemotoace cu ata in speranta ca ma apuc sa fac si eu ceva, dar nu stiu cand se va intampla minunea...
ma asteapta un teanc de teste initiale de corectat si probabil ma prinde 12 noaptea cu ele.
fetelor eu nu am apucat sa vb cu directorul meu despre burtica mea cu toate ca jumatate de cancelarie si mai mult de jumatate din elevii mei s-au prins ca port ceva in burtica. e un om f ok si intelegator cu subalternii si sper sa fie in regula maine cand am de gand sa vb cu el sa isi gaseasca om in locul meu din decembrie. offf, ce mult mai e pana in decembrie. am f multi elevi raciti la scoala si stau mai la distanta de ei cu frica in san sa nu ma prinda si pe mine 
m-am intins la vorba si sa nu dati cu rosii, dar stiti cat de mine ma simt cand vb virtual cu voi...
aseara am avut parte de o petrecere pe cinste cu porcusor de lapte si berbecut la protap, sarmalute si mamaliga calda
. aperitivele sofisticate si alte feluri nu m-au dat pe spate cum m-a dat fripturica![]()
va poop pe toate si sa aveti grija de voi in fiecare secunda 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
17+
- Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*
oanaiacovita spune:
Am ajuns si eu acasa, dupa o zi infernala din toate punctele de vedere.
Continua durerile crunte de rinichi si de burta, maine dimineata merg sa fac urocultura. Intre timp iau urinal la recomandarea drei si ceai de cozi de cires si stau cu sticla calda la spate. Dra m-a speriat ca de obicei ca asta e felul ei de a fi si mi-a zis sa stau acasa, din pacate nu pot si pot doar sa ma rog la DD sa fie bine. Stau si la birou cu pulover la mijloc, beau cei si lichide multe, dar acasa nu pot sta, nu saptamana asta.
Poate totusi cealalta o sa imi iau cateva zile de medical.
Kossir pentru linistea ta mergi la dr, mai rau e stresul, deci rusinea.
sa fie totul ok.
Samaria racitura de pui se face usor. Nu merge decat cu pui de tara, se pune la fiert, si se lasa pana e carnea frageda. Dupa ce a fiert, se scoate carnea departe. Se curata usturoi si se piseaza si se pune in zeama si sare dupa gust, eu adaug gelatina pentru ca nu vreau sa risc sa nu se prinda. Eu am facut cam jumatate de pui si am pus jumatate de pliculet de gelatina. Se pune neaparat cat e zeama fierbinte. Carnea se aseaza pe farfurie/vas/bol unde vrei sa il pui si apoi se adauga zeama. Se da la rece.
Daca puiul e prea gras se ia din grasime atunci cand fierbe. Eu carnea o dau jos de pe oase, ca asa ne-am invatat. Cam asta e tot, iar sotul meu, desi e crescut la tara, numai raciturile mele le mananca, in primul rand ca nu au grasime deasupra si apoi pentru ca e doar carne fara oase.![]()
Child cum a iesti amino la tine?
Niki felicitari pentru fetita.
Cu sefa o ignor cat pot. E prea important bebele pentru mine, sa imi pese cum se comporta ea. Are copil, mare chiar, si ma deranjeaza ca se supara desi stie cat am luptat pentru bebe si ca am pierdut 2 sarcini. Oricum azi a fost mai "umana".
Cu epilatul nu am mai mers la ceara, pentru ca vad ce radacini s-au facut de la lama si nu ma risc. O sa intreb si eu dra marti cand merg la eco de crema, daca nu uit.
Poate imi notez macar.![]()
Castelana multa sanatate mamei tale si tie putere.
Sensibila felicitari pentru vestile bune de la TT.
Roxana felicitari pentru bebe baiat.
. Ma bucur ca totul e ok.
Andira eu m-am vopsit cu vopsea fara amoniac. Nu cred sa fie probleme.
Oanka la capitolul
am incercat de vreo 2 ori, dar cu teama mare asa ca ma abtin cat pot. Mi-e teama sa nu dea iar vreo sangerare, si decat asa cu stres, mai bine fara.![]()
Haideti ca m-am intins mult. Pupici la toate fetele.

Oana
18+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sensibila Am primit in sfarsit interpretarea genetica la TT. Risc varsta Sindrom Down 1:964 SCAZUT Risc caulculat in funtie de varsta gestationara si valorile masurate ale analizelor 1:997 SCAZUT Ulm-indexul 2.6 SCAZUT Risc trisomie 18 Sindrom Edwards 1:10000 SCAZUT Risc defecte de tub neural 1:10000 SCAZUT Asa ca bebe e bine ! SLAVA DOMNULUI ! Felicitari fetelor care au aflat ce ascund in burtica. Si bafta fetelor care fac amniocenteza. Sunt sigura ca totul este bine si ca Doamne Doamne are grija de toti bebei ! e in burtica +17 Dr Anca Moisa IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html |
Felicitari

. Doamne ajuta.Mie de ce nu mi-or fi dat atatea amanunte? de fapt mai sunt chestii pe care nu le inteleg, cred ca trebuiesc interpretate. Riscul este ca o concluzie. O sa ma lamuresc sambata.
Oricum e bine, se inmultesc vestile bune

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
18+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Pentru ca intreba cineva de aranjamentele cu dormitul, vorbesc din experienta proprie: patutul l-am folosit noapte de noapte pentru ca nu mi s-a parut normal sa dorm cu bebe. Prefer sa dorm 2-3 ore pe noapte, dar sa dorm linistita, fara frica ca ma urc pe bebe. Asa ca Tudor a dormit in patutul lui de la venirea acasa din spital. niciodata nu am avut probleme, ba a dormit si el mai bine. Am dormit o singura noapte cu el si sotul in pat, la o cabana si noi, adultii, nu am dormit aproape deloc, asa ca m-am felicitat ca l-am obisnuit de mic in propriul pat. O prietena a dormit cu fata cand era bebe si pana la 1 an si 7 luni se trezea din 2 in 2 ore, ca se obisnuise cu tzitzi in gura oricand dorea ea. si acum are probleme cu somnul. Mie nu mi s-a parut ok de atunci, ca nici nu avea timp sa se digere laptele si fata punea gura pe tzitzi, de aici si colici si cerc vicios, ca nu se calma decat tot lz tzitzi. Sfatul meu: fiecare cu patul lui. Parerea mea! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Sunt de acord cu tine!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
11+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Oana - sanatate multa
. Nu te jucca cu infectiile urinare ,sunt pacatoase rau si revin des daca nu o tratezi la timp. Eu zic sa-ti iei cat mai repede liber. Bine ca ai inceput cu ceai de codite de cirese si urinal. Pe mine ma ajuta ceva cald pe vezica. De obicei puneam cana cu ceai pe vezica si o tineam pana se mai racea putin ceaiul si puteam se beau din el, sau o tineam chiar intre picioare
, pe mine asta ma calmeaza. Ceva cald la spate la mine nu are efect. Aaa si neaparat ceva calduros in picoare , nu sandale.
Cred ca fug in pat, iar imi pocneste capul de durere 

Denisa,
13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ioanact spune:
Zilele trecute am racit si eu (ori am luat de la Ioana, ori ca am fost imbracata subtire), si ma durea gatul ingrozitor, nu puteam deloc sa inghit.
Cand m-am dus sa ma culc, abia mi-am gasit o pozitie sa adorm..si cum in casa nu aveam Tantum verde sau altceva pt gat, am supt o bomboana metalonta, in speranta ca imi va amorti, intr-adevar mi-a amortit, dar tot nu reuseam sa adorm.. intr-un final am adormit..
A doua zi si-a adus aminte sotul de Tinctura de propolis (20 pic) cu miere..am sunat si eu Dr sa intreb ce pot lua pt gat si raceala.
Pt raceala nu pot lua nimic, decat sa beau ceai..iar pt gat mi-a zis ca pot sa i-au tinctura de propolis..am luat de 3x/zi (2 zile)..vreau sa spun ca a 2 a zi, imi trecuse si raceala nu numai gatul.
V-am spus ca sa stiti pe viitor ce sa luati in caz ca va doare gatul.
Sper sa nu fie cazul!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
11+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
vladimirescu spune:
Salut!
Am fost la dr in seara asta - si s-a confirmat ca am baiat - asa ca, de acuma, are mama 2 baieti :) otul normal la eco, nu se mai vede neam de hemaom in uter, ura!
CASTELANA: Draga mea, iti trimit niste ginduri bune pt tine si mama ta! Stii ce ma gindeam? Oare ai putea fi tu asa de puternica incit sa te gindesti la ce e bun in viata ta si sa fii fericita de ceea ce se intimpla in burtica la tine? Ca nu cred zau ca ai pacatui cu nimic, ai fi doar recunoscatoare lui DD ca ti-a dat un suflet in grija! Eu tare mi-as dori sa te gindesti cit mai putin la cele rele, ca nu ajuta pe nimeni sa fii amarita si suparata, nici pe tine, nici pe mama ta iar lui bebe ii face rau, zau... Incearca te rog nu sa uiti de rele, dar sa privesti cu seninatate lucrurile, sa gindesti pozitiv, si sa privesti inainte, nu inapoi... De aia cred eu ca ne sint dati copiii, ca viata merge inainte si noi inainte trebuie sa privim... si sa le acceptam si pe cele rele pe linga cele bune, cu intelepciune si seninatate, pentru ca toate de la DD vin. Si sa facem tot ce ne sta in putere sa schimbam raul in bine, dar ce nu e in puterea noastra sa acceptam pur si simplu si sa-l lasam pe DD sa-si faca planurile... Scuze ca sint asa de incoerenta, dar as vrae cumva sa te fac sa ai mai putine tristeti si mai multa bucurie, si asta depinde tare mult de felul in care reusesti sa privesti tu lucrurile...
KOSSIR: nu te ingrijora, draga mea, ca nu-l simti pe bebe - ai tot timpul pina la 20 saptamini sa-l simti! Si ai incredere ca totul e bine: esti in trimestrul 2, aproape nimic rau nu ti se poate intimpla, iar daca ceva era rau, fii sigura ca ai fi simtit clar si tare, ca acum e bebe mare, nu mai e ca in trim 1 cind daca ceva e rau organismul reactioneaza mai greu... Deci vezi-ti de treava pina simbata, nu cheltui banii pe alt doctor! 
GABIHYLA: eu o sa pun copilul in cosul de landou pina la 3-4 luni, apoi il mut intr-un pat din ala mare, de adult, pe care-l imprejia o pauzasc cu gardut mobil de la IKea si-l tapetez la zabrele cu aparatori din alea tip plapuma. N-as da in nici un caz bani pe un pat pe care sa-l folosec doar 2 ani :) Si mobila din camera o iau direct de oameni mari, alba eventual, doar ii pun decoratiuni pt copii(cuvertura, covor cu desene, perdele haioase etc)... Mobila pt copii e o cheltuiala mare si inutila, zau...
M-am ramolit... nu mai stiu cine intreba de cum ne merge sexul... Uite, eu am indraznit... asa, mai casnic, chiar de acum 2 saptamini... si nu s-a intimplat nimic rau (eu sint aia cu hemoragii mari la 7 sapt, 1 luna de stat in pat si interdictie la sex si efort :) Bref, cred ca daca nu faceti acrobatii si o luati mai usurel, cu preludii mai lungi si cu izbituri mai putine, totul va fi bine... Sa fim serioase, nu putem sa ne tinem barbatii la post pina nastem, plus citeva luni dupa aia :) Asa ca zic sa fim creative si sa le mentinem moralul sus, fiecare dupa puteri :))
Va pup pe toate!!!
15 s
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
atb spune:
Nib_niki felicitari pt.
!!!
Dayanara, felicitari pt.
!!! Imi place tare mult numele, sa stii ca daca voi avea baietel, Arthur e unul din numele de pe lista mea.![]()
Vladimirescu, felicitari pentru
!!! Soacra mare de 2 ori! Cum iti suna? ![]()
Oana,
sa-ti treaca durerile de rinichi cat mai repede, cred ca nu ti-e usor cu ele. Si ia-ti un medical cat mai repede! Prea te-ai surmenat in ultimul timp!
Liliana_28, intrebai de siropuri contra constipatiei, exista unul care e recomandat si gravidelor, Duphalac, se gaseste destul de greu in farmacii de cand cu criza si de cand au redus importurile, dar eu am gasit la o farmacie Helpnet. Costa undeva intre 10-12 lei si e f eficient, iei seara o lingurita si dimineata urmatoare mergi la baie fugind.
Un alt remediu ar fi sa mananci seara inainte de culcare un mar. Dar asta poate sa nu functioneze tot timpul, la mine a fost cand a functionat si cand nu, dar cu siropul am avut succes garantat. Iti tin pumnii sa gasesti o solutie cat de rapida, fiindca daca constipatia dureaza mai mult apar alte neplaceri, senzatia de balonare, dureri de burta, apoi hemoroizii...
Yaia, si eu sunt de acord cu tine, copilul trebuie invatat de mic in patutul lui. Pe Nicholas primele 2 luni l-am culcat in landou si apoi direct in patutul lui, de lemn, cu aparatori pe margine, ca din perne, cum zicea si Vladimirescu. Cat a supt (pana la 5 luni) n-am rezistat tentatiei de a-l lasa mai spre dimineata cu noi in pat, se trezea pe la 5-6 dimineata sa suga si-l lasam cu noi, dar dormeam toti 3 pana la 10. Intr-adevar exista instinctul ala care te invata sa nu te intorci peste el, dar degeaba, fiindca nu te poti odihni calumea... fara sa vrei te tot trezesti sa vezi daca nu e prea acoperit sau prea dezvelit.
Mami, bafta la amnio! Tinem pumnii!
Inafara de alcoolul mentolat voi ce mai folositi pentru migrene? Ca m-a luat ieri o durere de cap de imi venea sa sar pe pereti de durere. M-am dat si cu alcool mentolat si mi-a mai ameliorat durerea dar, nu de tot, azi tot m-am trezit cu o usoara presiune in mijlocul fruntii si deasupra sprancenelor. S-a mai atenuat pe parcursul zilei, dar cum deschid TV-ul sau calculatorul cum ma ia iarasi. Asa ca, va las, scuze ca am scris doar la cine mi-am amintit, revin cand m-oi simti mai bine. Noapte buna!
Adriana
15+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)