Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*
Raspunsuri - Pagina 3
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 eu intelesesem ca 3 luni incontinuu de aceea am insistat de rog sa ma scuzi ![]() pana la urma ce dai bebelusilor? tare ma intereseaza si pe mine stimularea imunitatii pt ca noi am avut deja 3 raceli/viroze in fiecare luna o luam de ;a capat luna trecuta am scapat... neracite Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
si noi..acum suntem unul cu otita+bronsita astmatiforma...

2 cu rosu in gat
le dau cum mi-a spus..lui andrei un tubulet oscilo pe sapt(timp de 3 luni)+14 zile echinaceea...pauza 14 zilepauza 14 zile...(sa vad ce gasesc..sirop..pastile...)
la gemeni..un tubulet oscilo impreuna.tot asa o data pe sapt..timp de 3 luni+echinaceea la fel..dar sa gasesc ceva indicat pt sub 1 an. Luni am sa merg la farmacii sa ma documentez..
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Gianina34 spune:
te rog sa-mi spui si mie ce gasesti
eu nu pot sa bantui pe nicaieri
chiar vreau sa-i dau ceva pt stimulare imunitate
ma ia cu fiori ca va incepe acusi sezonul gripelor
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
rivali spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 te rog sa-mi spui si mie ce gasesti eu nu pot sa bantui pe nicaieri ![]() chiar vreau sa-i dau ceva pt stimulare imunitate ma ia cu fiori ca va incepe acusi sezonul gripelor Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
a inceput sezonul virozelor. Ai mei sunt muciosi amandoi si tusesc
+ cel mare rosu in gat
Poze
petrean spune:
da Gianina..asa e..a inceput deja...![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Gianina34 spune:
pisigri - cand a fost tati racit, l-am tinut cu mascuta peste nas si gura, ca doctorii
- sunt de cumparat in farm
se uita f mirat bebele dar nu a plans
ca de... bb trebuia spalat , distrat cat pregateam biberonul![]()
avem 5 luni
petrean spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 pisigri - cand a fost tati racit, l-am tinut cu mascuta peste nas si gura, ca doctorii se uita f mirat bebele dar nu a plans ca de... bb trebuia spalat , distrat cat pregateam biberonul Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
eu stiu ca degeaba te "maschezi"pt ca microbii sunt in casa..

Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Gianina34 spune:
ma ia cu fiori cand citesc de bebelusi bolnaviori
cand am "mascat" tati, nu a luat si bebele, desi a fost vorba de viroza si nu de guturai![]()
poate ca am avut noi noroc, nu stiu, insa avem stocuri de mascute
(le purta si cand steriliza biberoanele, si cand fierbea apa, nu doar cand era in preajma bebelui
)
avem 5 luni
Gianina34 spune:
am uitat sa va spun marele eveniment de astazi - operatiunea branza:
am copt mere, am fier morcovi, am facut branza
si am inceput combinatiile
morcov+branza
morcov+mar+branza
banana+branza
cerealele stateau si ele pe pozitie, sa tot facem combinatii(simple, cu banane, cu vanilie - am citit ca bb ar accepta fructele daca le "vanilinez"
)
aveam masa plina de canite care stateau in castroane cu apa calda ca nu-i place mancarea rece![]()
si se face ora 10.30, dupa ce termin de dat medicamentele , o iau cu inima stransa spre bucatarie
imi zic sa incerc totusi prima data combinatia cu mar copt
si sa vezi minune, dupa prima lg cand credeam ca vomita si ce-a mancat ieri (ca doar e experta
) a deschis incetisor gura si pt urmatoarea lg
facem entertainment sustinuti de tati (cantat agitat jucarele, batut din palme) si reusesc sa-i dau 100 gr
sper sa nu fie doar o intamplare si sa manance si maine(ca mi s-au mai intamplat minuni de-astea)
va tin la curent ...
avem 5 luni
rivali spune:
sa va zic si eu...
Vlad a diversificat si el putin lui Stefan i-a dat ...ciocolata
Decat l-a murdarit putin pe buze dar plescaia piticul...
Poze
Gianina34 spune:
rivali - vai de sufletelul tau, trebuie sa stai cu ochii ca pe butelie
bine ca nu erau sarmale![]()

avem 5 luni