Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

LauraG, pt ca nu te uiti unde trebuie ...pozele cu Rares sunt in semnatura mea

laura, cu siguranta asa voi face o luna de-acum incolo!!!...palavrageala placuta cu mami tau!

roxy, saru'mana

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Laurairina, fetili di la Iesi n-o facut nik poze. Eu nu prea iubesc fotografia in general, deci nu am simtit nevoia sa iau aparat cu mine. Se pare ca nici celelalte doua iesence nu au fost mai amatoare de fotografii... nici nu ne-am gandit la pozici

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Mancu-l soacra pe el de ginerica frumos, cum sta si el cu manutza la nasuc, fix ca miresuca lui. Kreliutza draga mea, te sacrifici pt un timp scurt si scopul e cel mai nobil din lume. O sa fie greu, dar daca te gandesti cat de putin mai ai de dospit ... curaj ca uite ce frumos e ginerica 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Andre, pai nu stim noi ca iepurasii nostri se vorbesc?
Sincer, as sta si-n lumanare daca as sti ca asa rezolv problema cu colul si duc sarcina macar pana pe 1 nov. .....asa ca nu consider sacrificiu ceea ce fac eu acum ...caci, vb aia, rezultatul e nepretuit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
Andre, pai nu stim noi ca iepurasii nostri se vorbesc?Sincer, as sta si-n lumanare daca as sti ca asa rezolv problema cu colul si duc sarcina macar pana pe 1 nov. .....asa ca nu consider sacrificiu ceea ce fac eu acum ...caci, vb aia, rezultatul e nepretuit...
Bravo cuscro! ma gandeam doar ca ar putea veni ziua in care sa-ti fie greu in patuc, pt ca chiar conteaza cat stai in pat. Dar atitudinea e corecta si asa cum s-au rezolvat restul problemelor, se va rezolva si asta. 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Roxyaly, Krelia, merci de pont Eu cand aud de poze merg direct pe picasa, scuze E un scump Rares! Ce poze super aveti!

Am uitat sa va zic ca de vreo saptamana am inceput sa-mi dau cu Lansinoh (lanolina) pe mameloane. Imi luasem pentru spital si dupa si din intamplare am citit pe cutie ca e bine sa incepi s-o folosesti in ultimul trimestru de sarcina, asa ca am inceput sa-mi dau seara dupa dus.

Tot acum vreo saptamana am facut si bagajele pt spital si pt mine si pt bebe. Pt el practic trebuie sa iau doar hainutele cu care il aducem acasa, dar eu am luat mai multe chestii desi restul se da de la spital. Mai ramane bagajul lui Daddy de facut, dar si-l va face singur. Cred ca am mai zis ca o sa stea cu noi pe toata perioada.

M-am apucat sa strang un pic pe-aici, dar obosesc asa repede... Trebuie sa fac pauze multe.

Laura 33+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Cuscrel.....fata de voi, toate cele care stati de un amar de vreme.....as fi chiar..."snoaba" sa ma plang de 1 luna de stat in pat si neiesit pe nicaieri....eu atat vreau.....daca nu se mareste colul, macar sa nu se declanseze nasterea pana pe 1 nov.
Ah...si acu' e fix invers de cum era ultima oara.....acum are poponeata in stanga, privirea in dreapta..si o loveste pe mami de zor cu genuchii in dreapta

acu'....sa tot citesc din capraru si dr.spock

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara fetelor
Nu am mai citit nimic,doar cateva pagini aseara.Sper ca sunteti toate bine si incerc sa recuperez maine.

Casa de piatra PIRELIA!!!!Sa ai parte de multa fericire si intelegere.

La multi ani micutule Andrei!!!Sa cresti mare si sa aduci mereu multe bucurii familiei tale!
Si pentru mami Katyuscha

Si pentru toate din voi si
Ne auzim maine.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetelor va multumesc enorm de mult pt urarile frumoase sunteti niste scumpe

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

am uitat sa schmb varsta lui Andrei

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput