Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (114)
Raspunsuri - Pagina 7
magdaz_ina spune:
Eu am avut colul de 2,73 cm la 19 saptamani. Acum nu stiu cum e, poate aflu la controlul de pe 2 octombrie.
La sarcina trecuta nu stiu cati cm avea dar in trimestrul 3 era (citez ginecologul) "asa scurt ca ti-e si frica sa te uiti"... si totusi am tinut sarcina pana la 40 de saptamani cand am facut cezariana... bineinteles, am stat numai in pat.
Iti tin pumnii sa fie bine si la tine, poate chiar mai se lungeste cum a fost la Lumi.
Mai am 2 saptamani pana intru in concediu de maternitate, de citit reusesc dar nu prea am mai scris.
Am inceput si eu sa iau calciu, nu stiu cum va fi ca eu oricum am contractii dar iau 5 zile de proba cate 2 pastile pe zi si apoi mai vedem pana la cele 10 zile cat trebuie sa iau tratamentul. Pentru contractii iau oricum 3 no-spa pe zi, poate mai reduc la 2 cand intru in concediu.
pe buritci si inca doi
pentru primii nostrii fulgusori. Sa fie sanatosi, puternici si sa se faca mari!
Magda
28+ cu 
si IARINA 31.01.2006
MADALINA_T spune:
KRELIA- asa cum au zis si fetele stai cumintica,cumintica in pat.Nici un pic de efort.La mine functioneaza f bine statul in pat,adik colul s-a lungit mereu cand m-am odihnit. Si cu trat asta sigur duci sarcina la termen.Colul e deschis la interior sau exterior?Contractii ai?
PIRELIA-Casa de piatra
KATYY-Sa-ti traiasca flacaul,sa creasca mare si sanatos.
toate fetele.
30
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
magdaz_ina spune:
Am uitat sa va intreb, pe cele care sunt la al doilea - al treilea copil; ati patit asa ceva: sa va intrebe lumea cum de mai faceti copil pe asa o criza... ca pe mine m-a cam socat asa replica, parca era mai draguta cea de la inceputul sarcinii cand ma felicitau pt. curajul de a mai face un copil (chiar daca tot la asta se refereau).
Ma rog, criza vine si trece, copii zic eu ca se fac la timpul lor... si asa am 32 de ani si vor fi 4 ani diferenta intre frati.
Magda
28+ cu 
si IARINA 31.01.2006
krelia spune:
magda, eu aveam 2,70cm la 28s (adica fix acum o luna, pe 26 aug)...
MADA, mai am contractii, da
.....ca altfel nu mi-ar fi dat iar utrogestan...plus gynipral...aia cu interior sau exterior,,habr n-am..ca nu a specificat ceva de genul asta.....
sper ca si la mine sa functioneze....ca vb aia..n-oi fi eu unica gravida cu astfel de probleme...![]()
ps....gata, am pus vedeta la vizionat ![]()
krelia
33+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
BoboMom spune:
Kreila, tinem pumnii sa mai stea bebe Rares la tine in burtica macar 3-4 saptamani!

Laura
33+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
ionelamaria spune:
Krelia, bebe Rares are niste falcute de-ti vine sa le papi. Cred ca va fi un baiat tare frumusel ( acum, intre noi fie vorba, sper sa nu o cunoasca pe bebelina de Ramonika si sa i-o fure lui Mihnea... ca s-a dus de la sufletul meu
)
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
krelia spune:
ionela, saru'mana
..nu stiu de la cine o mosteni falcutele astea, ca amandoi avem niste pometi lunguieti si trasi...bine, eu mai putin
....eu abia astept sa-i vad "felinarele" ![]()
stai linistita...e promis pentru Chiara ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Krelia, bebe Rares are niste falcute de-ti vine sa le papi. Cred ca va fi un baiat tare frumusel ( acum, intre noi fie vorba, sper sa nu o cunoasca pe bebelina de Ramonika si sa i-o fure lui Mihnea... ca s-a dus de la sufletul meu 30+ AMR 10 sap Mihneaaniversarea nuntii noastre POZE |
krelia
33+ si printesu' mic, Rares-Mihai
laurairina13 spune:
N'seara si de la mine ![]()
Lipsita motivat-a venit mama mea la noi in vizeta, si stam toata ziua la taclaleee
Pirelia, casa de piatra, sa fiti fericiti, sa va iubiti si sa va intelegeti si cat de curand un bebe sanatos si papacios sa va intregeasca familia!!
La multi ani pt Andrei mic al Katiuschai!!! Sa va traiasca, sa fie sanatos, si sa o asculte pe mami!![]()
Citit tot, dar nu mai am timp sa nominalizez, ca am comentarii de o ora de cand stau acilea boldita sa recuperez tot
Krelia, sa stai cumintica la orizontal, n'teles??![]()
RamonaC, si pe mine ma asteapta cat de curand operatiunea defrisarea..
Si eu am folosit cremuta in scopu asta, si la fel m-am ales cu neste usturimi ca am scapat pe alocuri si in zonele nepermise..
Deci lama scrie pe mine!
Fetili din Iasi, ati facut ceva pozici sa va cunoastem in gasca??![]()
Off..am uitat ce am mai vrut sa mai spun , imi motivez si pe maine absenta, ai mei pleaca luni..deci mai slabut cu activitatea pe aci!![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
33+
Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze
BoboMom spune:
Krelia, de ce nu vad pozele cu Rares?
E vorba de Picasa, da? Vad doar 12 poze cu tine, dar pe el nu-l vad.
Am pus si eu niste poze de ieri - doua cu burtica de 33 de saptamani si cateva cu ce am cumparat de la Bronner's pt Nicholas ![]()
Laura
33+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
roxyaly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Krelia, de ce nu vad pozele cu Rares? E vorba de Picasa, da? Vad doar 12 poze cu tine, dar pe el nu-l vad. Am pus si eu niste poze de ieri - doua cu burtica de 33 de saptamani si cateva cu ce am cumparat de la Bronner's pt Nicholas Laura 33+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
Laura nu pe picassa sunt pozele lui Krelia cu bebe ci la semnatura ei unde scrie Rares dai click.

31+
Matei Constantinroxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI