Burtici fericite de septembrie-octombrie (209)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Si, fetelor, asa-i ca nu ati simtit nici una nevoia de aparate din alea de monitorizare? (walkie talkie cum vezi in filme, sa auzi daca s-a trezit si bebe e inchis in alta camera) Sotul tot cauta ce-i mai trebuie la mostenitorul lui si i-am zis ca nu vad rostul la investitia asta... Ca doar daca se trezeste, sigur va face tot posibilul sa il auzim . Spuneti-mi, va rog, daca aveti vreuna asa ceva

Raluka, noi am avut, l-a luat sotul cand a fost in delegatie in State. Amanunt semnificativ, care noua ne-a scapat, ca sunt diferente de voltaj intre HK si State si l-am ars cum l-am montat si bagat prima data in priza! Dar nu e bai, ca oricum o auzim pe Ana si fara minunea de aparat! Asa ca daca vreti, luati-vi-l, mai ales daca aveti camera departe de a lui bebe. La noi sunt super apropiate, usa in usa, nu este nevoie, dar poate ca la casa, la spatii mai mari, este util.

Dana, ce barbat ai!! Sa-ti traiasca! Ce m-ai distrat la faza cu adulmecatul masinii de cusut si cu ce face Girg: baga o suzeta, mai un tiv. Suuuuper, mi-ai facut ziua!

Cristina_ana, felicitari pentru minunea de fetita, cuminte si mancacioasa. Si pentru kilogramele pierdute. Bravo. Cand ma gandesc cate mai am eu de dat jos… of of… Lasa ca le dovedim noi si pe acelea, incet incet.

Fetele, o intrebare, de fapt doua: de la ce varsta ii pot da Anei suzeta? Claucia, pentru tine mai ales, ca stiu ca tu ai experienta cu din astea: cum ii aspiri la bebe mucisorii din nasuc? Este ceva pompita pe care sa o caut in farmacii? Nu este Ana racita, insa as vrea sa imi achizitionez minunea, in caz ca ne loveste nacazul.
Cu multumiri anticipate.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Felicitari alex25
pentru Alessia Zeina

Felicitari M_Oana
pentru Rose Maria

Felicitari ionika
pentru Alexia Teodora

Felicitari loremunteanu
pentru Eric-Mihai

Felicitari Miillyy
pentru Codrin-Daniel

Felicitari biaz29
pentru Ioan Amos

Felicitari crissbebe
pentru Alexandru Aurelian

Felicitari delia79
pentru Sofia

Felicitari mariaana
pentru Ana-Maria

Sa va dea Dzeu la toate bebelusii voiosi, papaciosi si necolicosi!!!!

Si am vazut si poze cu bebelusi frumosi si scumpi.
Felicitari pentru toate mamicutele

Am vazut struta regala, leita tacsu, ptui, ptui ce frumushatza.
Am vazut si Gogosarul scump de Luci si motanel de Aida, fericit inainte si dupa masa, si papusa scumpa de delia, si sonia draga de Adinus, si cele 2 papusi ale Clodutei (nu iti face griji cu petele, stiu din experienta altor mamici ca trec) si am vazut si printesa Ebru si Unguroiaca scumpa de Raluca, si bebe drag de Criss si Irinelul scumpa de mama frumoasa Mada si puiutul minunat de Daci.

Sigur ma mai vazut si altii bebelusi, Doamne ce frumosi sunt.
Daca am uitat pe cineva, iertare.

Trimit repede si revin.

Mergi la inceput

Dragi burtici,

Dana, sa iti traiasca sotiorul, ce minuni stiti voi sa faceti impreuna .

Raluk, am vazut pozle cu cumparaturile, foarte organizata fata. O sa te ajute mult, dupa ce apare bebe .

Manga, de 2 saptamani ma chinui sa termin un episod din seria 2 B&S, nu apuc deloc. Felicitari pentru freza rachitoare .

Noi am lipsit din cauza de colici . ii avem din a doua zi dupa ce am ajuns acasa si am incercat pana cum cu Infacol, din pacate, Dinutzu nu a raspuns la el, acum am trecut pe Bonisan si in paralele Gripe water, pare un pic mai bine dar..... tot mai sunt crize.

In crize il linistim cu foenul (nu stiu daca am scris bine)
si mai nou am descoperit perna electrica pe care il pun pe bebe, doar de la nivelul burticii in jos (pare sa il mai calmeze).

Intre timp am dat comanda in Uk la Mothercare, pentru un aparat colic relief pad si il asteptam ca pe painea calda, sa il ajute pe Dinutzu. tot la capitolul colici, am rugat pe cineva sa ne cumpere de afara, un saculet cu samburi de cirese parca (se incalzeste la microunde si se pune pe burtica lui bebe - se pare ca does wonders).
Alt remediu,este Flatulin gel, cu care se da bebe pe burtica in sensul acelor de ceas dar, inca nu am gasit in farmacie, mai cautam.

ca sa il linistim am cumparat leagan (graco silhuette) cu functie dubla si vibratii si leganat, ca nu stiam la ce va reactiona mai bine, dar nu e impresionat deloc).
Cam atat despre colicii.

despre aparatele de monitorizare, noi am primit unul simplu de la miniblu, dar doctorita pediatra ne-a recomandat, mai ales pentru linistea mea (stresata cu Sindromul Mortii subite) Apnee monitor - cel care masoara respiratiile lui bebe, si asa stau mult mai linistita.

Trimit si revin.
scuzati placinta

Mergi la inceput

[/quote]
Fetele, o intrebare, de fapt doua: de la ce varsta ii pot da Anei suzeta? Claucia, pentru tine mai ales, ca stiu ca tu ai experienta cu din astea: cum ii aspiri la bebe mucisorii din nasuc? Este ceva pompita pe care sa o caut in farmacii? Nu este Ana racita, insa as vrea sa imi achizitionez minunea, in caz ca ne loveste nacazul.
Cu multumiri anticipate.

Nela, mamica Anei

[/quote]

Mami scumpa de Ana noi de ieri am introdus suzi (avent 0-3 luni) asta dupa ce am citit ca ajuta la calmare in crizele de colici, dar pare mai incantat de degetelele lui pe care le mai molfaie.
despre nasuc, noua ne-a spus pediatra sa ii dam seara cu ser fiziologic, cate o picatura in fiecare nara, ca e aerul uscat, si doar ca e fornait (pana cum nu a fost) sa picuram mai mult si sa incercam sa-i scoatem cu pompita.

pompitele le-am vazut in supermarket de la Nuk sau de la Chicco. Noi am luat o trusa care contine de toate inclusiv pompita si forfecuta cu varf rotund si pile pentru unghiute (i le pilesc atunci cand doarme) si perie pentru bebe - aveau la mothercare aici in Buc.

Pup fata draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Va mai intreb si eu o data pe cele care aveti leagan pt bebe, il puneti deja in leagan ca asta al meu cam sta in funduletz si nu prea e cazul sa-l pun, si sta cu barbi ain piept. Nici in scoica de masina nu pot sa-l pun ca sta aiurea... helllppp!!! POate nu fac eu ceva bine.

neata (ora e 3.49)
am pus niste poze Moni ca sa vezi cum sta treaba in cazul meu.
avem un bouncer in care doarme bine mercic.....dar la care trebuie sa-i mai faci tu vant cu piciorul sau mana....Se mai leagana si cand e el foarte nervos si se agita tare ....
Si mai e celebrul leagan in care adoarme instantaneu.....care are melodii, susur de cascada, valuri de ocean, vibratii, viteze, trepidatii si tot ce se mai putea inventa.
Moasa a zis sa nu-l lasam mai mult de o ora ....sau mai bine juma de ora pe zi in el....ca sa-i protejam coloana care e inca fragila.
La mine nu statea chiar in fund dar pe acolo....se vede in poze ...si zilele astea am descoperit ca se poate da scaunelul mai pe spate (dar nu mai am poze) si gogo sta cumva pe spate cu picioarele in sus, pozitie mult mai buna pt spate.
Eu in scaunul de la masina nu l-am pus ca mi se pare prea mare
Sper sa te fi ajutat putin
Ahhh...si zicea ca pana pe la 3 luni e valabila "protectia" cu spatele.
uite ustensilele noastre

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

bag si eu o recuperare cu mana dreapta ca pe stanga am copilul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claucia

... Vin altele e drept...parca intre 3 si cam 6-7 luni e tare usor, nu tu dinti (desi la Alessia am inceput cu dintii de pe la 4-5 luni), nu mai au colici, stau cuminti unde ii pui, ii poti lua cu tine peste tot si stau cumintei

yupiii...abia astept

Mergi la inceput

Luci, da' ce dotati sunteti!

si ii place lui David sa stea in ele?
Dinutzu, rezista cam 5 min in leagan dupa care da alarma, ca nu mai vrea .

in scaunul de masina ii place dar doar cand mergem cu masina, altfel, nu.

Mi-e dor sa dorm 5 ore neintrerupte, tu cum rezisti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28
Mami scumpa de Ana noi de ieri am introdus suzi (avent 0-3 luni) asta dupa ce am citit ca ajuta la calmare in crizele de colici, dar pare mai incantat de degetelele lui pe care le mai molfaie.
despre nasuc, noua ne-a spus pediatra sa ii dam seara cu ser fiziologic, cate o picatura in fiecare nara, ca e aerul uscat, si doar ca e fornait (pana cum nu a fost) sa picuram mai mult si sa incercam sa-i scoatem cu pompita.

pompitele le-am vazut in supermarket de la Nuk sau de la Chicco. Noi am luat o trusa care contine de toate inclusiv pompita si forfecuta cu varf rotund si pile pentru unghiute (i le pilesc atunci cand doarme) si perie pentru bebe - aveau la mothercare aici in Buc.

Pup fata draga

lui Dinu Andrei (14.09)

Mami drag de Dinutzu, merci tare de raspuns. Ma uit de pompita si de ser fiziologic. Tre sa vad cum naiba se zice in engleza, ca se para ca astia nu au auzit de asa ceva. Doctorasul cel punkist ne sfatuieste apa fiarta si racita in loc de ser fiziologic, din cate am vazut eu.

Am si eu trusa din aia, da' nu are pompita de mucisori.

Ne pare rau tare de colicii lui Dinutzau, mama lor sa fie! Lasa ca mai un pic si trec si astia. Ma si gandeam ce faci, ca nu te mai vazusem. Ma rugam sa va fi ocolit insa afurisitii de colici.

Cu mancatul cum este Dinu? Ii dai si supliment de bibe sau numai tzitzi?
Pupa tanti Nela baiatul sa creasca mare!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Si ca tot am pomenit de
Nu mai tin minte ce anticonceptionale am luat la Andrei! Stiu ca erau unele care mergeau si in pertioada de alaptat, dar nu imi amintesc deloc numele! Plus ca nu am fost multumita deloc de ele, m-au dereglat rau de tot! EU vreau sa imi pun sterilet, dar nu pot asa, imediat! Doctorita mi-a zis sa nu iau anticonceptionale, ca cica daca alaptez exclusiv nu raman insarcinata. Dar eu nu mai vreau sa risc nimic! Prezervativele ies din discutie. Asa ca daca stiti ce pot lua, va rog, spuneti-mi si mie!
Na, ce probleme am si eu, sper sa nu se supere fetele care chiar au probleme reale!

ioiii...Cristina dar la mine a fost moasa de 5 ori in vizita si health visitorul o data si mi-au spus de 6 ori ca se poate ramane gravida daca alaptezi !!!!!!

Mergi la inceput