LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (336)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani trandafiras Ioana !Felicitari unei mamici fericite si implinite ! Cum era acum doi anisori?

La multi ani mami Roxana
Multa sanatate si fiecare an sa-ti aduca vise si sperante implinite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

La multi ani, sarbatoritilor si sarbatoritelor!
La multi ani,Roxana!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Roxana! petrecere frumoasa!

La multi ani trandafirasului Ioana!

Nana, ce de bunatati ai pregatit!

Uram si noi multa sanatate lui Mario, sa treaca repede viroza si sa vina langa mamica lui!

Papanash, sanatate si voua! Sper ca va simtiti bine la munte!

Andreea, noi am fost si azi la targ, a fost mult mai aglomerat decat ieri, o multime de lume a venit. Antonia e bine, i-a placut mult la targ, caci au dansat ansambluri folclorice, a stat cumintica si i-a privit si ascultat.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Noi suntem bine,sanatosi si multumim lui Dumnezeu pt asta!
Andra sta acasa cu bona si ii e foarte bine.Avem o bona tanara si n-am ce sa-i reprosez.Am avut si o experienta mai neplacuta cu o bona in varsta si ma bucur ca am ales acum pe cineva tanar.
Va merge la gradinita la 3ani,adica peste un an,daca nu intervine altceva intre timp.
Andra vorbeste foarte mult,imita aproape orice cuvant,unele stalcit altele nu,face propozitii simple,numara pana la 10...Intr-un cuvant A CRESCUT....
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

salutare si de la noi.
ioana de mami carpatina
andrei de mami miaunici
tudor gabriel de mami carma
dean de mami saphir
la multi ani roxana,sa ai part de sanatate,noroc si multe bucurii.
andu doarme,taman l-a culcat tati.de la un timp hotaraste singur cine il culca,suntem cam ca la loto,care trage lozul castigator,il culca.
roxana ma bucur ca te-ai distrat,copiii ce mai fac?
si eu de abia astept ziua de 17,sa va cunosc,pana acum am postat mai rar,dar va citesc de atat timp incat imi sunteti a niste prietne vechi.
mandarinutza si voi stati pe langa stadion?e bine ca antonia a stat cuminte,andu nu are astampar,nu are rabdare sa stea sa asculte ceva sau sa priveasca la tv sau sa asculte o poveste.parca are niste baterii in fund,dar din alea mereu incarcate. pe antonia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc inca o data tuturor. Eu ma pregatesc acum sa pun masa pentru musafiri, asa ca abia maine voi mai reusi probabil sa scriu ceva.

Copiii sunt bine, de maine la gradi. Diseara dupa sarbatorire trebuie sa pregatim ghiozdanelele. Maine e prima zi de gradi si avem emotii.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Rox, petrecere frumoasa!
Succes la gradi si acomodare usoara!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

roxa,pestrecere frumoasa,mult succes la gradi copilasilor.
celia copiii ce mai fac?
andu s-a trezit acum,e cam prost dispus,dar si-a ales victima in persoana mamei mele.tati si cu mine rasuflam usurati,ptr moment.dar are timp si ptr noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Buna ziua!

Noi suntem in concediu cum v-am mai zis. Acum suntem la Braila (adica la mine acasa) unde este o vreme superba, ca de vara la Piatra, asa racoroasa, dar calda si marti plecam spre Valcea la nasi. Ne odihnim din plin. Lui Andrei i-a mai trecut raceala, dar ne-a dat-o si noua ca de...copiii sunt darnici.

Va pupam si va dorim sa aveti o duminica linistita!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Aandreea, mutumim.
Ma bucur ca Andu are pe mamaie ca sa-i satisfaca mofturile.

Copii sunt bine , Andreea cu mine pe acasa, vorbeste, danseaza, se joaca si ma "exploateaza" cat poate de mult... , iar Andrei e cu scoala-super incantat, a inceput orele de chitara si ii place(deocamdata).

Emma, concediu placut si sanatate multa.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput