LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (336)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andrei de Nana, sa fii sanatos si norocos, sa ai viata plina de momente frumoase si de bucurii, si sa ramana departe departe toate problemele de acum! tare fluturasul si pe cea mai puternica mamica din lume.

Luca si Vlad , sa cresteti mari, sanatosi si voiosi! Moldoveanca si Mada, sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!

Andra Maria si Alexandru sa cresteti mari si sanatosi!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Ioana , cel mai frumos trandafiras! Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa, sa ai parte numai de bucurii si fericire, de noroc cat cuprinde, si sa le daruiesti bucurii si parintilor tai! Carpatina, un mare pentru tine, sa va traiasca trandafirasul! Toate cele bune intregii familii si petrecere frumoasa!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Andrei, Tudor Gabriel si Dean sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Va multumesc din suflet tuturor pentru urari, va doresc si voua toate cele bune, bucurii si sanatate cat cuprinde. si imbratisari, si sper ca deja sacosele au ajuns pe la voi, ca eu le-am trimis incarcate de dimineata.

Ieri am iesit putin in oras cu prieteni dragi, m-am relaxat tare bine. Azi sarbatorim in familie, ceva mai linistit.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Valentina, ma bucur de vestile bune de la voi. Multumesc de info despre scoala de dans, la noi se fac si la gradi, insa astept sa vad care va fi programul. Nu imi place deloc perioada asta in care nu sunt decisi ca nu pot face un program saptamanal coerent. O voi inscrie in functie de ofertele diverselor cluburi.

Andreea27, ma bucur ca e mai bine si la voi.

Alina, multa sanatate lui Alex. Chestia cu step by step pe mine nu ma incanta in mod special, dar astept impresii de la voi

Danuta, multa sanatate Mirunei!

Nana, extraordinar de fericit fluturasul, mi-a umplut sufletelul cu zambetul lui. La bunatati m-am abtinut ca sunt la dieta.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Nu prea imi merge netul, postez tare greu si dupa nenumarate incercari. Iar voi ati scris ceva, abia recuperez din urma.

Ali, multa sanatate soacrei!

Betty, multa sanatate lui Mario! Circula niste viroze acum...

Papanash, multa sanatate intregii familii, nu imi plac asa vesti de la voi.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

LA MULTI ANI! ROXANA sa-ti fie viata plina de impliniri si bucurii.

La multi ani! tuturor piticilor aniversati zilele acestea.

Eu pe fuga ca trebuie sa hranesc mandra. Ieri am petrecut super frumos, petrecerea la mc a fost foarte reusita, Adelina a fost tare incantata de tot, pacat ca tine doar 1,5 h, dar am continuat petrecerea acasa la parintii mei ca l-am sarbatorit si pe tata. Poze pun zilele astea ca mai am de recuperat. Per total a fost o zi tare reusita.

Cecilia si eu sunt de acord si cu locatia si cu data. Sa poarte sanatos Cristi noile achizitii.

Va doresc un we frumos in continuare.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Danuta pupam pe Miru, sa treaca repede raceala.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LA MULTI ANI IOANA!!! frumos trandafiras,sa ai parte numai de bucurii in viata
Duamna C sa va traiasca comoara si sa va aduca numai bucurii si impliniri.
Distractie placuta

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ROXANA !!! iti doresc tot binele din lume

Mergi la inceput

nu pot sa stau mult ,vreau doar sa mai spun ca vin si eu pe 17 la petrecere ,era singura zi din octombrie in care puteam veni ,asa ca sa ne treceti si pe noi pe listuta ,haideti faceti listuta ca vorba Mirunei maine poimaine se face 17 si sunt atatea si atatea de facut ,astept cu nerabdare sa va revad

Mergi la inceput