Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (172)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, am fost ieri la medic cu victorasul. este gata de taiere, dar probabil o vom face peste 2 sapt, cand va fi medicul nostru de garda. avem hidrocel si ... aoleu, tocmai am uitat cum se numeste, atunci cand se umfla burtica bebelusului , aproape de inghinal, fir'ar sa fie, imi scapa acum. in plus, zona aia unde intra lichidul in scrot s-a marit, din cauza cantitatii mari de lichid, asa ca mai intra pe acolo si intestinele!!!!!!! eu m-am blocat cand am auzit asta, dar medicul era foarte relaxat, zicea ca e o veste buna ca nu se poate strangula, ca intrarea este larga... abia astept sa scapam de problema asta.

dariutza este inca pe tratament pt tuse, dar macar nu mai tuseste noaptea. ne gandim sa-i punem pe amandoi in aceeasi camera, caci avem un singur calorifer electric, care sta in camera lui victor, iar noaptea e frig la daria si ea se tot dezveleste. mai mergem noi s-o invelim, dar uneori adormim prea profund si nu ne mai trezim. sa vedem daca reusim sa-i tinem pe amandoi in aceeasi camera, fara sa se deranjeze unul pe celalalt. fetelor care aveti 2-3 copii, ei dorm in aceeasi camera?

Crisnemess, ce frumoasa idee cu iesirea la calarit! si eu ma gandeam ca n-am mai fost cu ei in aer liber de mut timp si chiar am cautat pe net o herghelie, dar n-am gasit. cat despre ketof, stiam de el, dar asa m-am saturat de medicamente, incat incerc sa le dau doar pe cele de maxima importanta...

Lili, multa sanatate lui Vladone! spun cred ca a nu stiu cata oara ca simpatizez cu toti care au de mers la medic, unde mergi aproape vezi dezinteres, chiar daca plicul este gros... sau macar pana cand se vede plicul. plus ca te usuca la bani tratamentele si analizele. singurul loc unde am vazut un interes pentru copii mai mare este spitalul marie curie, unde noi avem state de plata vechi. dar acolo sefa de la primire urgente este chiar un medic bun si care are acea dorinta de a ajuta copiii, fara a pretinde ceva in schimb.

Lexi, incearca sa privesti partea pozitiva a lucrurilor. in final le veti rezolva pe toate, vei avea casa ta, asa cum ti-ai dorit-o. principalul este ca voi sa fiti sanatosi, ca restul se rezolva. succes cu mutatul si nu exaspera! cat despre panadol, eu as merge mai degraba pe un expectorant care sa elimine mucozitatile, panadolul este mai mult antifebril, iar voi nu aveti febra... nu stiu, eu asa as face...

Gety, multa sanatate si voua!

Ioana, pup si multa sanatate!

Tanima, si la noi sunt parinti care nu vor sa contribuie la starea de bine a copilului. in plus, la noi s-a hotarat ca o data pe luna sa se aduca de fiecare parinte hartie ig, serv umede, serv, sapun lichid. eu am adus de 2 ori pana acum, dar pe lista ce tine evidenta mai erau doar vreo 5 parinti care adusesera cate ceva. in rest, nimic! sper ca nu ai mastita la tzitzi...

Adriana, stiu ce inseamna diagnosticul vostru. daria facea asta cam o data la 2 luni, pana cand am operat-o. de aceea ultimele dati nu mai reaspundea la nici un tratament luat pe gura, trebuia dat antibioticul pe vena. multa sanatate!

Princess, multa sanatate si lui Rares!

va pupam

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Crisnemes, m-a distrat tare faza cu cerealele. Ovaz, orz, secara...

Roxana01, sanatate copilasilor tai! Si operatie usoara lui Victoras! Eu cred ca Victoras ar dormi bine cu Dariuta in pat. S-ar incalzi unul de altul. Eu mult timp am dormit cu sora-mea in pat (pana s-a maritat ) si in noptile geroase din iernile ceausiste ce bine ma incalzeam de ea!

Ma pregatesc de decolare. Urati-mi spor la cumparaturi si treaba...

Va pupez pe toate!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GETY

... Urati-mi spor la cumparaturi si treaba...

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Spor!

Roxana, sanatate copilasilor. Si eu cred ca-i poti caza in acelasi pat/camera pe Daria si pe Victoras.[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

Crisnemes si noi am fost weekend-ul trecut la "calarie" . Alex a vrut din prima sa se urce pe ditamai calul, a facut si tot felul de exchibitzii pe-acolo, de ex desprinsul mainilor de pe sa, intoarcerea din mers cu spatele (mi-a cam alunecat inima spre polul sud), ridicatul in picioare pe sa (ajutat) ... Fabi n-a vrut, dar dupa ce-a observat ca i-am facut multe poze lui Alex si ne-am entuziasmat de "performantzele" lui, si-a facut si el curaj si-a zis hoatarat ca si el vrea. A fost tare mandru dup-aceea, dar cumva si usurat ca a mai scapat de-o povara.

Roxana, ai mei nu pot dormi decat impreuna in camera (in paturi diferite). Cred ca e chestie de obisnuintza, sa vezi ce povesti or sa inceapa pana sa-i ia somnul :).

O seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Azi e ziua Mariei mele, asa ca... va invit la petrecere!.
e gata, e gata de ieri (o parte) si azi restul.

Maria e la gradinita, dar numai pana la 12,30 cand merg sa o iau.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza, fetele!

La Multi Ani!

Iulia-Ioana
Maria Diana
Sa fiti sanatoase si fericite, iar parintilor vostri sa le aduceti numai bucurii si multumiri!

Sunt la munca, dupa ce am chiulit toata saptamana si recuperez ce a ramas nerezolvat...

Rares este bine, nu mai are dureri si nici febra nu a mai facut. Mai avem doua zile de antibiotic si gata. De luni, sper sa mergem din nou la gradi si sa nu mai avem probleme.

Eu am fost, in final, la medic (mai mult de gura vostra si a sotului). Am facut consult si eco endovaginala. Este vorba de o dereglare hormonala cauzata de stress. In rest, totul arata ok, nu chisturi, rani sau alte bazaconii... Intre timp hemoragia s-a oprit. Dupa spusele medicului, organismul se va regla singur, deci nu am primit niciun tratament. Multumesc pentru sustinere si pentru cuvintele de incurajare!

Gety, multumim pt tratatie! Sa aveti petrecere frumoasa!Asteptam pozele!

Adina, vrem poze cu Fabi si Alex la calarie! Cred ca au fost tare scumpi!

Roxana, bafta cu Victoras la operatie! Sa decurga totul bine si sa nu mai fie probleme pe viitor! Ma bucur de Dariutza ca evolueaza bine cu tratamentul homeopat!

Yoanna, of, imi pare rau ca Mitzuc este iar pe antibiotic! Cu imbolnavirile astea vom ajunge la nebuni! Sa speram ca se mai calesc si ei si vom scapa fara complicatii!
Tu ce ai facut? Ai mers la medic? Ai grija de tine! Multa sanatate lui Mitzu!

La Rares in grupa, copilasii s-au tot imbolnavit, unii au ajuns chiar la spital, internati...

Am mai aflat de la alte mamici ca la servirea mesei, copiii sunt tinuti in curent, cu geamurile larg deschise pt ca vezi Doamne mirosul de mancare le deranjeaza pe doamne.

Lexi, nu te mai stressa ca totul se va rezolva bine pana la urma! Ai vazut ce am patit eu din cauza stress-ului? Stai linistita ca veti reusi sa va mutati pana pe 1 nov.! Sanatate Mariei! Cum se mai simte?

Cris, am notat si eu medicamentele pe care le folosesti tu in caz de tuse si mucisori! Foarte haioasa faza cu cerealele!

Xandrutza, un pt Diana sa nu o mai supere dintisorii!

Cristina, suntem alaturi de tine in continuare!

Trebuie sa fug la treaba acum. Imi pare rau ca nu mai pot scrie...

Va pup pe toate si va doresc un weekend placut!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Princess, multumim!
Da' ce, mancarea nu-i gatita de ele? De ce nu le place cum miroase?

Multi copii racesc din cauza usilor si geamurilor deschise. Am mai auzit de cazuri din astea.

Princess, cum sa nu ne ingrijoram, ca doar pentru bb2 trebuie terenul sa fie propice. Ma bucur ca esti bine. Da de unde stresu'?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Maria Diana, iti urez din tot sufletul la multi ani fericiti, sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii toata viata! Gety, sa va traiasca printesa si sa petreceti frumos azi!
Princess, ma bucur ca Rares e mai bine si ca problema ta nu e grava! Ai dreptate cu stressul, incerc sa ma calmez pe cat posibil.
Adina, unde ai fost cu baietii la calarie? La un Reithof? Mi-ar placea sa vad si eu ceva poze!
Noi azi am tinut-o pe Maria acasa, azi-noapte a respirat fff greu si nici nu ne lasa sa-i punem nimic in nas. Aveam prin casa Wick Vaporub, am rascolit aseara toata casa dupa el si nu l-am gasit. Nu stiu unde am putut sa-l pun.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULTI ANI! Maria !

multa fericire si sanatate itzi doresc. Sa fii iubita!

Gety, povesteste cum atzi petrecut.

Probabil mancarea la gradinitza lor e livrata de un serviciu de catering, stiu ca multe procedeaza asa. Sau or fi toate insarcinate

Lexi, da , la un Reithof am fost, au organizat un fel de demonstratzie pt a-si face reclama, si au avut voie totzi copiii sa se urce pe calutzi.Da, sper sa ma mobilizeze sa arat poze, unele sunt tare "miscate", sa vad ce pot selecta.

O seara placuta si linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara.
Pe scurt: fetele-s pe antibiotic.

La multi ani Maria Diana, iti dorim o copilarie feicita si o viata minunata!! Mult noroc!

Lexi, sanatate Mariei!
Adina, astept si eu pozele, cred ca fost foarte frumos la calarie.
Alina, ma bucur ca nu ai chisturi, refacere rapida!

Va puup! Pe toate, de la A la Z.

Mergi la inceput