*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (76)*
Raspunsuri - Pagina 16
Mirtha spune:
Am uitat sa va spun :
Pe http:// www. b e b e l u s u l t a u. ro/ detalii.php?cod=QU84
a aparut jucaria QUERCETTI - DAISY BOX.
Eva adora sa bage diverse forme unele in altele , sa puna capacul diverselor recipiente , inclusiv rujurilor mele iar aceasta jucarie cred eu ii ofera multe alternative la operatiunea "bagatul-scosului"
Malinas in cursul zilei incearca sa lasi cat mai mult expuse luminii formele fluorescente. Oricum toata noaptea nu cred ca vor dura. Desi...daca imi aduc aminte am o prietena in al carei dormitor straluceau tot timpul niste forme fluorescente pe tavan, Ia...sa i pun o intrebare.
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
oceanborn spune:
Neata!
Eu mai recuperez cate ceva din capitololele anterioare..sa nu uit:
cu intarziere urez
La multi ani cu sanatate pentru Camelia Carmendu si Isaelena!!!
multu fetelor care ne-ati urat distractie pl in ro, asa a si fost , am luat o gura maaaare de aer, botezul a fost in familie simplu si frumos asa cum preferam noi, am fost la munte unde ne-am distrat in special Thomas, am mai iesit fara el seara cu prietenii, cam stresant la inceput dar se pare ca bunicii sunt priceputi sa stea si in cap doar sa-l inveseleasca pe pitic.
Babyzapi certificatul l-am luat si culmea preotul a fost surprins si bucuros ca il aveam, deci se putea si fara. cica "sa va dea Dzeu sanatate ca l-aveti cu voi"
Criss cred ca e tot in deplasare, nu ne-am potrivit nicicum, cand eram prin deva voi erati deja dusi de vreo 2 zile cred.
Drumul a fost f ok. am mai scris ca vom face 2 opriri. ne-am oprit in nord, am stat la niste prieteni o zi si apoi la Balaton in ungaria la ceva neamuri. la intoarcere ne-am oprit doar in ungaria. thomas a fost destul de cuminte, daca dadea semne ca se plicti in scaun opream cate 10 min.. am dus cu noi si scoica si scaunul. cred ca mai aparem de sarbatori in ro, cand clar o sa mergem cu avionul.
mami de Thomas
elilov3 spune:
miky si bravegirl d'na culcer e plecata in frata [pt 2 saptamani] cu niste prieteni de-ai mei intrucat este doctorul baietelului lor...urmeaza sa ii face operatie de indreptarea picioruselor deoarece s-a nascut cu ele invers...deci mai insistati
scapat de soacra Doamne , Doamne m-a ajutat si nu a venit
am incercat sa uploadez un filmulet cu balaciosul mergaret dar cei de la youtube imi dau eroare la incarcarea lui ..deci fac alt film si il uploadez
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
monicus spune:
Multumim draga mamica... pasim cu incredere si sper sa fie cat mai multi asa... si aseara am stat pentru cateva secunde singurica fara sa ne sprijinim de nimic. Inceputul este greu pana prindem ideea cum este cu mersul singurica.
Felicitari ca voi ati prins-o repede. Ai o cozanacica tare curajoasa care face pasi increzatori.
Am vazut poze frumoase.
Citat: |
citat din mesajul lui lauramiron Malinas, ufff, imi dau seama ce urat a fost Se poate intampla si daca-l tii de mana, eu am patit-o cu Rebeca pe la 1 an, o tineam de mana, s-a intors dintr-o data si s-a lovit de tocul usii, n-am mai reusit s-o feresc. Pupici multi sa treaca cucuiul repede Gynie, Monicus felicitari pentru primii pasi Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
elilov3 spune:
ginye si monicus felicitari pentru primi pasi ai cozonaceilor
ginye si cameliam sanatate multa cozonaceilor
FILMULETZUL
http://www.youtube.com/watch?v=9UG_icxGaYU
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
monicus spune:
Multumim frumos.
Bafta pentru bb2. Sa dea Domnul sa fie mai repede.
Am pus poze de la targul expo, mai exact de la salsa baby. Asa dansam noi http://entertainment.webshots.com/video/3008836500103865441BoFvxd.
Si dupa cum va spuneam acum doua zile, cel care filma nu se prea pricepea, cu toate ca i-am explicat a prins numai aceasta secventa din pacate.Voiam sa fie si acel moment in care ea a prins prima startul fiind prima.. dupa care vedeti aici..http://entertainment.webshots.com/video/3065263430103865441Jabpuy.
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki01 Felicitari, Ana! pentru mami fericita.
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008) si aspiranta la bebe 2 Poze cu voinicelul nostru iubit Povestea puiului nostru |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Sa fie cu santate si asteptam fimuletzul. Si eu imi doresc sa o prind, dar cand reuseste ea sa faca acesti pasi eu sunt sigurica si nu are cine sa filmeze. Sper sa reusesc intr-o zi de week-ned cand este si sotul meu acasa. Asa nu am cum, pentru ca sunt doar eu cu ea.
Multumim draga mamica
Citat: |
citat din mesajul lui elilov3 ginye si monicus felicitari pentru primi pasi ai cozonaceilor ginye si cameliam sanatate multa cozonaceilor ************************************* "Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit |
pozele mele
Povestea nasterii
bertha spune:
Am citit un articol pe blogul Vrabiutei. E atat de frumos scris, pe sufletul meu, ce bine imi pare ca am gasit pe cineva care sa redea in cuvinte ce simt eu si n-am talent sa povestesc.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Otiliav spune:
Neata!
Corina, mi se pare de-a rasu-plansu sa dormim cu ele pe jos, pe bune. Si cand ma gandesc cat te-ai agitat sa-i cumperi Ariannei cosulet roz cu baldachin, patut. La mine a fost o exceptie si nu vreau sa se repete. Da-o incolo de treaba, mi-am luat pat cu 3 raduri de saltele sa dorm si eu bine mersi. In ultima vreme am adormit si eu seara odata cu ea si am rabdare mai multa sa o adorm daca nu mai are chef.
Bertha, nu ne-ai spus secretul tau. Am vazut aparatoarea, cum de nu sare peste ea? Eu am 3 laturi libere asa ca nu merge. Dar ma gandesc sa-i dau o laterala de la patut in jos si sa-l intorc inspre patul meu. Insa asa buimaca cum se trezeste o ia la picior si parca vad ca iar o culeg de pe covor in toiul noptii.
Dandusa, luatul in pat e o solutie pentru o perioada. Eu cand am facut asa cu Ana nu mergeam la munca. Iar cand a venit ea in Norvegia nu o mai alaptam. Luat in pat bb, alaptat noaptea fara numar, trezit sa scoata aerul de fiecare data cand suge si plecat de acasa cu Ana gata de gradi la 7,5 dimineata eu nu cred ca fac fata. Tu dormi cu Crinuta de aproape 3 ani, eu cu Ana de aproape 5 ani si mi-a ajuns. Are patul ei sa mai doarma si acolo, nu sa ne inghesuim 4 in pat inspre dimineata mai ales cand Elisa suge des.
Ca sa nu mai zic de relatia de cuplu ca nu poti face nimic cu ele in dormitor.
Deci, pana cand credeti ca veti dormi in pat si cu copilul cel mare?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
bertha spune:
Otilia, ziua trebuie sa fiu f atenta pt ca o escaladeaza imediat. Noaptea a trecut de faza cand se trezea si pleca de-a busiela prin pat. Slava Domnului! Acum stie unde e cand se trezeste si se roteste spre mine, sa-i dau sa suga. Si are deja mici ticuri, daca e in patutul ei, tine o gratie in mana, iar cand doarme in patul mare si se trezeste din alt motiv decat foamea, scarpina bariera cu un degetel pana adoarme.
Pana cand vom dormi cu ei? Darius inca doarme cu tati, amandoi sunt f fericiti. El are camera lui, dar doar pt joaca. La noi a fost putin dificil pt pana avea el 3 ani stateam in Craiova, apoi am plecat la Bucuresti numai noi, parintii, pe el l-am luat la 4 ani si n-am vrut sa-l ducem direct in camera lui, singur, ar fi fost mai greu de suportat atatea schimbari. O sa dormim asa pana isi va exprima intentia sa doarma singur. Deja zice ca la anul vrea in camera lui, pregatim terenul. Daca nu va vrea, nu-l obligam.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana