Lectii de vioara

Lectii de vioara | Autor: Chaton

Link direct la acest mesaj

Buna seara!

Rog frumos daca stie careva un profesor bun de vioara, mai aproape de cartierul Militari sau in zona adiacenta. Cosmin va face 6 ani in decembrie si vrem sa ne apucam de treaba , "ureche" avem:) ne ajuta careva? multumim. Un profesor cu rabdareeeeee multa si dragoste de copii.

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Patricia_19 spune:

Buna,

Daca inca mai este valabila cautarea ta, iti pot face o recomandare! Viitorul meu sot ofera meditatii la acest frumos instrumen; el a terminat Liceul Dinu Lipatti, a studiat la Universitatea de Arte din Zurich, Elvetia - sectia Pedagogie si are experienta cu copii. Cel mai mic elev al lui a avut 4 anisori .
Noi locuim chiar in zona Militari.

Daca inca mai este de actualitate si suntei interesati, cu cea mai mare placere am vrea sa va cunoastem! O zi minunata! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxannna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Patricia_19

Buna,

Daca inca mai este valabila cautarea ta, iti pot face o recomandare! Viitorul meu sot ofera meditatii la acest frumos instrumen; el a terminat Liceul Dinu Lipatti, a studiat la Universitatea de Arte din Zurich, Elvetia - sectia Pedagogie si are experienta cu copii. Cel mai mic elev al lui a avut 4 anisori .
Noi locuim chiar in zona Militari.

Daca inca mai este de actualitate si suntei interesati, cu cea mai mare placere am vrea sa va cunoastem! O zi minunata! :)

Ma intereseaza si pe mine.am baietelul in anul 4 de vioara.trim un mail cu nr de tlf pe adresa roxannna_dinca@yahoo.com.ms din suflet

Mergi la inceput

Buna,

Am trimis datele de contact pe adresa indicata!

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Buna,

Sper ca ai primit datele de contact, fiindca eu am avut ceva cu probleme cu e-mailul zilele trecute! Daca nu ai primit imi poti scrie pe patricia_ghetu@yahoo.com

Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxannna spune:

Le-am prim .multumesc mult!am luat legatura astazi.si eu am avut probleme cu internetul.

Mergi la inceput