Buna seara!
Rog frumos daca stie careva un profesor bun de vioara, mai aproape de cartierul Militari sau in zona adiacenta. Cosmin va face 6 ani in decembrie si vrem sa ne apucam de treaba , "ureche" avem:) ne ajuta careva? multumim. Un profesor cu rabdareeeeee multa si dragoste de copii.
Multumesc!
Buna,
Daca inca mai este valabila cautarea ta, iti pot face o recomandare! Viitorul meu sot ofera meditatii la acest frumos instrumen; el a terminat Liceul Dinu Lipatti, a studiat la Universitatea de Arte din Zurich, Elvetia - sectia Pedagogie si are experienta cu copii. Cel mai mic elev al lui a avut 4 anisori .
Noi locuim chiar in zona Militari.
Daca inca mai este de actualitate si suntei interesati, cu cea mai mare placere am vrea sa va cunoastem! O zi minunata! :)
Citat: |
citat din mesajul lui Patricia_19 Buna, Daca inca mai este valabila cautarea ta, iti pot face o recomandare! Viitorul meu sot ofera meditatii la acest frumos instrumen; el a terminat Liceul Dinu Lipatti, a studiat la Universitatea de Arte din Zurich, Elvetia - sectia Pedagogie si are experienta cu copii. Cel mai mic elev al lui a avut 4 anisori . Noi locuim chiar in zona Militari. Daca inca mai este de actualitate si suntei interesati, cu cea mai mare placere am vrea sa va cunoastem! O zi minunata! :) |
Buna,
Sper ca ai primit datele de contact, fiindca eu am avut ceva cu probleme cu e-mailul zilele trecute! Daca nu ai primit imi poti scrie pe patricia_ghetu@yahoo.com
Mersi!
Le-am prim .multumesc mult!am luat legatura astazi.si eu am avut probleme cu internetul.