Manifestari astmatice la copii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Usorlii Robert are 5 ani.

Aditapop crema de la avene e buna, am folosit-o si eu la Andrei (baiatul cel mic) daca nu trece cu asta mai este o crema buna pe care am folosit-o la Robert se cheama Halicar. Nu folosi cortizon, doctorii la noi (din motive pe care nu am cum sa le inteleg) prescriu aceleasi creme cu cortizon desi pe piata au aparut si alte produse mai eficente si care nu au efecte adverse.
Nu stiu ce tetine ai, vezi ca latexul poate da alergii. La ai mei la amndoi le-a aparut eczema dupa ce am folosit tetina/suzeta din latex. M-am prins abia la andrei de treaba asta. Banana ar trebui introdusa dupa 8-9 luni.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Ai dreptate, ary v! fug de cortizon ca michiduta de tamaie am citit cate efecte secundare nedorite poate sa dea...pacat ca medicii de aici nu renunta la aceste obiceiuri, o prietena din Belgia mi-a scris ca acolo s-a interzis utilizarea lui la copiii sub 2 ani! Suzetele sunt din silicon, dar bine ca mi-ai zis ca eu deja ii pregatisem unele din latex, dupa ce ii ies dintisorii
Multumesc de raspuns! si sanatate multa piticilor!
Dermatologul mi-a pus restrictie si la citrice?! e corect?
Ne gasiti in concursul Klorane, asteptam un vot
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2
MULTUMIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui usorlili

Acum in septembrie al reluat tratamentul: singulaire, flyxotide iar zyrtec si ventolin la nevoie.

De ce ati inceput din nou aceasta schema ? Revenise tusea sau doar preventiv pe sezonul rece ?

Multumesc si sanatate,
Laura

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Prin "bunavointa" unui moderator, subiectul deschis de mine:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143171 a ajuns la Clinica virtuala, unde astept in zadar un raspuns...
Am o foarte mare rugaminte, sunt in criza de timp, Ioana respira greu, vreau informatii privind un medic pneumolog, la care sa pot face o programare saptamana asta; pentru noi e mai greu ca suntem din Galati (si nu putem pleca fara o certitudine, programare...), insa vrem sa ajungem cat mai repede la Bucuresti la un medic foarte bun; daca stiti un medic si un numar de telefon unde sa pot face programare, va rog sa imi raspundeti!
Pentru cele care mergeti la Dr Murgoci, cat dureaza programarea? sunati inainte sau mergeti direct la spital? cum procedati?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Citat:

Acum in septembrie al reluat tratamentul: singulaire, flyxotide iar zyrtec si ventolin la nevoie.

De ce ati inceput din nou aceasta schema ? Revenise tusea sau doar preventiv pe sezonul rece ?

Laura, am reluat schema preventiv. Am inceput gradi si doctorita mi-a recomandat macar acum, in sezonul rece sa facem schema. Din primavara o sa incercam sa mergem fara ea.

Tudor nu este alergic decat la mucegai iar noi in casa nu avem (sper din tot sufletul). Alergia asta a dezvoltat-o in ultimile luni. In rest este ok la acrieni, la polen. El are risc de probleme respiratorii cand raceste, din cauza mucozitatilor. Nu-l curatam bine (din pacate nu experimentasem batista bebelusului care este o adevarata MINUNE) si nici nu stia sa-si sufle nasul. De cand am acizitionat Batista Bebelusului, de frica ei, a invata sa-si sufle nasul. Si este campion la suflat nasul .

Acum asteptam sa vedem cum mai evolueaza si in functie de evolutie doctorita lui reduce sau scoate din tratament cate ceva.

Dar la voi nu am citit sa va fi facut testele de alergie. Cum stati cu alergiile, cum le-ati descoperit?

Claudia, din pacate nu cunosc nici un pneumolog. Dar voiam sa va urez sanatate si sa te rog sa ne tii la curent cu starea de sanatate a Ioanei.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Multumesc frumos usorlili...
Maine mergem al alergolog sa facem testele la alergeni si apoi vreau urgent la Bucuresti la pneumolog!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia_a
Maine mergem al alergolog sa facem testele la alergeni si apoi vreau urgent la Bucuresti la pneumolog!

Ia in calcul ca daca faceti analizele din sange pentru alergii rezultatele sunt gata in 8-10 zile lucratoare. Cel putin asa a fost la noi. Gandeste-te daca ai nevoie de ele (desi eu cred ca sunt importante la o eventuala vizita la pneumolog) si intereseaza-te cat dureaza acolo unde vreti sa le faceti.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Uite si adresa si nr. de telefon al spitalului Nasta (unde il gasesti pe doctorul Murgoci). Daca nu rezolvi altfel da un telefon la spital si intereseaza-te daca te poti programa sau macar ce poti face. Sa fii sigura ca intri la doctor in ziua in care esti in Bucuresti.

http://www. s f a t u l m e d i c u l u i.ro/spitale/institutul-national-de-pneumologie-prof-dr-marius-nasta_22

(sterge spatiile de la sfatulmedicului ca nu stiu de ce dar imi dadea o ciudateni. Asa ca am bagat spatiile.)

Sanatate multa Ioanei.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia_a

Multumesc frumos usorlili...

Zambeste, iubeste, iarta!

Claudia,
pentru inceput programeaza-te la o clinica particulara.
Merge mult mai repede.

Noi am fost la Medlife, medic Ionescu Marcela (penumolog pediatru).
Ne-a costat 100 RON.
Plus ca cei de la stat sunt in greva acum.
Nu mai sta cu copilul asa. Nu vreau sa te alarmez, dar sincer, nu stiu cum sa-ti zic altfel.
Ideea e sa va bage pe o schema de tratament, sa aduceti copilul pe linia de plutire si apoi mergi si ii faci toate testele necesare.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Citat:

Dar la voi nu am citit sa va fi facut testele de alergie. Cum stati cu alergiile, cum le-ati descoperit?

Si totusi exista iubire!

Noi le-am repetat de 3 ori. Paradoxul face ca la alergenii la care as fi spus ca e alergica, anume praf, polen a iesit negativ.
La restul= 0,35 , adica doar o usoara sensibilizare, nu alergie.
Deci, conform analizelor nu e alergica.
Nu stiu ce sa mai cred.

Mergi la inceput