Cu dragoste din Iasi (88)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Multumesc

Noi suntem in general bine ... adica intre pauzele de amigdalita pultacee. Din februarie H a facut lunar amigdalita cu tot tacamul febra, antibiotice, venule, spitale, exudate negative, mama disperata, ...
Acum incercam homeopatia, sper sa dea rezultate.

Nu stiu daca ati citit www.desprecopii.com/info.asp?id=1759" target="_blank">asta dar eu m-am regasit 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna ziua
imi puteti spune si mie ce locuri de joaca/petrecere pt. copii sunt prin iasi?stiu de stanley park, kidsland mall,altul in moldova mall si casuta povestilor.daca nu puteti da link sau alte detalii eventual pe PM le puteti trimite.vrem sa ii org.o mica petrecere fetei la 2 ani numai cu copilasi, nu sunt prea multi, maxim 6 cu tot cu ea..
multumim!



www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am reusit si eu sa intru sa va salut. Poate maine reusesc mai mult.

Kriss, inafara de cele enumerate de tine, ... Daca imi mai aduc aminte ceva... scriu.

http://www.scolisigradinite.ro/catalog-lista/locuri-de-joaca-si-petreceri-copii/iasi/gradina-olimp_2186.html dar e limita de varsta la 3 ani...

http://www.top-reclama ilegala - avertizare/contact.php, dar am impresia ca trebuie sa ai tu locatia...

Eu am dat cautare pe Google... Spor la cautat. Astept cu interes sa aflu ce ai ales, ca si eu ma pregatesc....


Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Nu am avut nici o intentie sa fac reclama cuiva.... Imi cer scuze daca asta s-a inteles...


Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Kriss, ti-am trimis PM.


Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Kriss, mai este Magic Land pe str. Sipotel, in Tatarasi cum cobor eu de la scoala cu copiii, am vazut la parterul unui bloc nou contruit....dar sincer n-am retinut cum se cheama...e cam prin zona Flora...apoi...din tramvai am vazut chiar langa o cladire de langa Ateneu...tot in Tatarasi, un loc de joaca intitulat Lumea copiilor...dar n-am intrat si nu stiu nimic despre...si mai e FAN PARTY...tot in zona Tatarasi, dar cred ca trebuie minim 10 copii, la unele dintre ele...chiar nu mai tin minte...ca anul acesta am spus pas...am facut acasa, cu copiii de la bloc.

Pupici,

Gabriela si baietii

Kiss, sanatate multa lui Horia...am citit si m-am regasit...dar demult...acum deja sunt experta...sunt la capitolul lectii pt cls a 5-a si nu stiu cum sa ma impart....ca Matei vrea si el atentie...daca m-as putea clona....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si ma duc la treburi ca nici nu vad pe unde merg... Ma doare un dinte... si n-am putut dormi... Sper sa reusesc sa ajung si la dentis astazi....

Va doresc o zi buna.


Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare...

Bag de seama ca nu sant singura cu programul dat peste cap..:)
Acum ca incep orele la 7.45 chiar ca-s ca un zombi.


Trezirea la ora 6.spalarea si impachetarea rapid,verificat ghiozdan copil(gasesc tot felul de chestiute pe care le ascunde prin buzunarele)pus sticla cu apa si pachetel mancare,incalzit lapticul de baut si gustarica de inghitit-de multe ori o mananca pe drum-,zorit la imbracat copil,pieptanat si impletit si reusim sa iesim din casa pe la 7 -7.10.Drumul pana la scoala cu oprire la fiecare catel,pisica,melc etc..predat copil la invatator,5 minute discutii sau supravegheat copil,drumul inapoi ,dusul obligatoriu..ca-s transpirata de obicei,echipat de lucru,la bucatarie,prin casa sau la "spalatorie/calcatorie" doua/trei(dupa programul scolar) ore dupa care iar echipare,drum la scoala,preluat copil ,drum spre casa,discutii,schimbari,pregatit masa,lectii,pregatit ghiozdanul ptr a doua zi.
Asta zilnic,dupa care ,din acest punct(aprox ora 14/15) mai diversificam,in functie de ziua din saptamana.
Daca e marti,fugim la muzica,juma de ora mers pana acolo,juma inapoi plus intre 20 min si 1 ora pierdut vremea pe langa Palat..de obicei imi iau de treaba sau de facut unghii,acum incepe baletul ,sa vedem care zi va mai fi ocupata,in restul dupamiezilor,termin de gatit mancarea,desertul sau ce am mai inceput dimineata si n-am terminat , ma chinui cu planuri de mobila bucatarie,schite aplice,facut ornamente comestibile,sau calculat retete si alte chestii (placute de altfel)
Pe la 5 si un pic incep pregatiri de plecat la casa,sa udam daca nu ploua,daca ploua sa mai facem ceva prin casa..asta daca nu plec de la pranz la casa la curatenie.
Revenim acasa pe la 8/9,spal copil,pregatesc gustare,culc copil,privesc juma de ora la TV..de multe ori nu retin nici macar la ce ma uit..apoi dupa ora 22 merg la dus si nani.
Asta daca nu facem noapte alba ca-mi varsa Catalina toata noaptea,daca nu stam pe la usa doctorului..cu orele sau daca nu avem sedinte,ba la scoala,ba la muzica sau la balet..:)

Va place?
Si cica n-am job si stau acasa,de multe ori,nu am timp sa fac ordine prin casa,alteori nu apuc sa mananc sau sa ma uit in oglinda si de cele mai multe ori,adorm inainte de a ma da cu crema seara..si ma chinui sa fac un tratament de tonifiere la burta si maini si am ramas la tubul nr trei ..pe care nu mai reusesc sa-l termin..

SAmbata si duminica sant zile de lucru,curatenie la casa,ori vre-o comanda de terminat,ori piata,cumparaturi ...rareori reusim sa iesim cu copilul in Botanica sau in Parcul Copou pentru cateva ore.

Voi cum va descurcati?
Mie mult timp imi mananca mersul pe jos,doua ore/zi numai dus adus copilul de la scoala,inca 1 ora dus adus la muzica,balet,probabil ca as fi salvat ceva timp cu masina ,din pacate n-am avut "pornire" acu 2/3 ani iar acum nu mai am ce sa conduc...



Kriss,la Gradina Olimp am fost la o petrecere copii,a fost fain insa era vara si cald..au loc afara destul de jucarit,au si inauntru..e placut


La multi ani Loredana!!Multi,sanatosi si fericiti!

Iaca,acu am restanta de calcat..:)
Fug sa iau Gaza de la scoala,vad ca s-a intunecat afara,oare ploua?

Pupici!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hahahaha, Adi, ce tare esti
mai pune 2 zile saptamina trecuta la oradea, 1 zi saptamina asta la bucuresti, 5 zile sapt viitoare la chisinau, adauga niste rapoarte de mii de pagini, certuri nesfirsite cu furnizori neseriosi. evident ca poti scoate gatitul si treburile pentru mine.
insa mi-a soptit o pasarea ca ai slabit bine, felicitari. din pacate eu nu ma misc deloc in sensul asta.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Super tare Adi!!!!
La mine mai adauga si niste insomnii ca daca maine nu vin furnizorii, daca nu termina de pus mocheta etc. Curatenia, mancare...au cam sarit din schema zilele astea. Cantina din Puskin sa traiasca (pentru sot). Si fi-miu, ca a inceput sa manace bine la Gradinita. Eu supravietuiesc cu un covrig.

In alta ordine de idei...urati-mi succes. Maine deschid Gradinita. Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Am ceva emotii, trebuie sa recunosc. Sa ma mai dezmeticesc si va astept la o cafea, care cum aveti drum in zona.

La multi ani, Loredana!!! (primesti si intarziati, nu?)

Cristina (herra), tinem pumnii maine. O sa fie bine, ai sa vezi. Doamne ajuta.

Mergi la inceput