Cu dragoste din Iasi (88)
Raspunsuri - Pagina 16
iulia-stefy spune:
Savurez si eu o cu voi...
Herra, multa sanatate lui Vlad.
Carmen, ... asa sunt ei sa ne ajute....
Lacramioara si Stefania Iulia
l_carmen2003 spune:
Cristina, e cu intepaturi... aproximativ, nu mai e cu zgaraituri... si se face la ce vrei tu sau la ce e in kit... daca nu stii ce sa cauti. Noi bajbaiam, asa ca am facut la tot...
Constat dupa tonul de dimineata ca Vladut e mai bine, nu?
GabrielaG spune:
La multi ani viitoare mamica RAMONIKA!!! SA fii sanatoasa tu impreuna cu BB si multa fericire si implinire in viitoarea postura!
Fetelor...azi am umblat mult, dar cu folos sper...nu uitati daca merg puiutii la vreun Halloween la Mall sau la Carrefour sau pe unde se mai sarbatoreste...va astept cu pelerine, palarii de vraji si altele...
Pupici si o seara placuta.
Nu stiu daca e adevarat, dar am auzit ca la scoala 15 ar fi 15 cazuri de gripa porcina si e scoala in carantina. Stiti ceva, ca eu azi n-am deschis tv-ul.
Gabriela si baietii
herra spune:
cu Vlad merg maine dupa-amiaza la pediatra sa vedem cum mai stam.
azi a fost si la gradi si la tenis; eu a trebuit sa plec din oras si maine zbor spre casa, dar sper sa fii tinut lucrurile sub control de la distanta.
noapte buna!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
iulia-stefy spune:
Va ofer o ....
Herra, ma bucur ca Vlad e mai bine.
Acum caut imagini cu Mos Craciun sa le coloram...
Aseara, mie inca nu-mi vine sa cred, ca Stefy a facut puzzle cu 6 piese.... ea care n-a pus niciodata mana pe un puzzle... I-a luat mama o carte cu 6 "foi" cu puzzle, cu animalele de la ferma si le-a facut pe toate 6.... Cred ca ii iau si celelalte 3 volume, ca asta a facut-o de 2 ori deja...
Lacramioara si Stefania Iulia