Cu dragoste din Iasi (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata!

of, Vladu meu tuseste!
exact asa cum tuseau mai multi copii la gradi saptamana trecuta...

nu stiu ce sa ma mai fac...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Herra, sanatate lui Vladutz si ..si la mine Octavian tuseste si tot spera ca poate il tin acasa si nu mai merge la scoala.
Eu tot cu nasul infundat...si secretii in gat...dar ne tratam si suntem optimisti.
Sa aveti o saptamana frumoasa si multa sanatate,

Gabriela si baietii

PS. Carmen ma intrebai de Matei la scoala. S-a adaptat, dar cand scrie e mereu nemultumit ca nu face perfect...si nu pune cumva stiloul sa faca pe alt caiet inainte...macar un randca sa scrie frumos pe caietul cu tema..pentru ca nu le-a spus doamna sau pt ca ii ia foarte mult timp...asa zice el...desi e destul de rapid. Cred c-o sa ajung la pensie si tot o sa imping copiii de la spate cu invatatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabrielaG

PS. Carmen ma intrebai de Matei la scoala. S-a adaptat, dar cand scrie e mereu nemultumit ca nu face perfect...si nu pune cumva stiloul sa faca pe alt caiet inainte...macar un randca sa scrie frumos pe caietul cu tema..pentru ca nu le-a spus doamna sau pt ca ii ia foarte mult timp...asa zice el...desi e destul de rapid. Cred c-o sa ajung la pensie si tot o sa imping copiii de la spate cu invatatura...

Stai sa incepi sa ii inveti sa scrie in engleza... cand abia scrie in romaneste!

Mergi la inceput

Sanatate multa puiutilor si mamicilor lor!

O saptamana buna va dorim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui herra

buna dimineata!

of, Vladu meu tuseste!
exact asa cum tuseau mai multi copii la gradi saptamana trecuta...

nu stiu ce sa ma mai fac...

[/b]

Eu ii dau sirop de brad cu tinctura de propolis si miere de albine. si sinupret... sinupretul e mucolitic, propolisul e antibronsitic iar siropul de brad si mierea stiti si voi pt ce sunt...

Mergi la inceput

O intrebare, va rog, are cineva jocuri de la piticlick? Noi avem o mica colectie si v-o punem la dispozitie daca doriti, pe care am epuizat-o in ultimile zile, ca l-am cam lasat pe Alex la calculator -cu atata var si mizerii prin casa era mai simplu sa-l las intr-un loc ferit si sa stea linistit, ca e tare ajutator de felul lui si vineri seara a vrut sa se implice si a nimerit exact int-un recipient cu var colorat... care normal trebuia sa fi fost aruncat... dar asa mai am de reparat 1/2 din peretele din hol!! Ma rog, nu e vina lui si am spus ca eu l-am rasturnat, ca n-ar fi fost normal sa nu ramana acolo... ca tata-sau spumega! dar uite asa mai am si miercuri de stat in var pe hol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Gabi, multa sanatate. Stii, credeam ca numai pe mine ma ia depresia duminica seara ca iar vine o zi de luni...

Herra, poate nu e decat o tuse banala...nu stiu. Si Victor tuseste, dar eu ignor. I-am dat niste Ambroxol picaturi. E drept, nu tuseste mult, asa, cand si cand...Sirop sau alte chesti...nu serveste. Doar oscilo, ca-i zic ce sunt "bumbana" (bomboane)

Azi nu l-am dus pe Stefan la gradi, iar pe la 10 am primit telefon de la d-na asistenta medicala. Se interesa de ce lipseste Stefan. Mai sa fie! - mi-am zis. Ce-o fi?

Carmen, am sa ma uit sa vad ce Piticlic avem noi si iti spun. Da, suntem amatori de Piticlic, multumim.

Adi, Gabi, Acvi...reiau si eu rugamintea lui Carmen, mai povestiti de scolarei? Cum se descurca? stau la after school? Isi fac temele sunguri? Ii supravegheati voi? Asta inseamna ca isi fac temele dupa ora 4? Of, deja incep sa am emotii pentru la anul. Sapamana viitoare mergem sa vb cu d-na invatatoare. Ce mai, acusi cumparam ghiozdanul si...suntem scoalrei. Eu sunt putin nemultumita ca simt ca il cam neglizej pe Stefan. Ma uit la voi, mai ales la mamele cu un singur copil, faceti atatea activitati cu ei!!! va admir. Eu nu mai am timp si de asta. Sotul, pana in noiembrie cand isi sustine lucrarea...nici vorba. Asa ca...Stefan sta foarte mult afara. Cu gasca. (vreo 5 baieti si vreo 3 fete cu care se harjonesc mereu). Nu am timp sa merg cu el la sah - asta mi-as dori, ca spre asta e talentat - si as vrea sa faca si ceva miscare, desi nu e tocmai genul sportiv, motiv pentru care la karate am renuntat. Dar cand? Ajungem pe la 5 acasa...atunci cel mic ma ia de odihnita, mai trebuie sa fac si mancare...si e deja seara. Mai prinde cam 1/2 de ora la calculator si un desen seara, niste alergatura a intre frati si ceva bataie cu perne si...pe la 9 dam stingerea. Of! De ar avea ziua macar 30 de ore!!!

Mergi la inceput

ii dau si eu sinupret, ii fac ceai de ceapa cu miere de albine; de la plafar am luat un sirop de ridiche neagra.

evit propolisul la indicatiile pediatrei, e posibil sa faca alergie de la el.

Mergi la inceput

Cristina, fa-i o testare sa vezi daca e alergic... apropos, vezi ca sunt niste teste pentru alergii super ok acum la Praxis si nu numai...
Si noua tat asa ne-a spus sa nu fie alergic. Ei bine, nu e, din fericire

Mergi la inceput

testarea se face din sange sau cu mai multe intepaturi?
se testeaza in special pt propolis?

Mergi la inceput