Criza financiara...
Raspunsuri - Pagina 2

Deianira spune:
Eu si ai mei suntem afectati. Tatal meu a lucrat in constructii si nu a primit banii pe aproape un an de zile + ca in urma unei plangeri a descoperit ca el figura pe cartea de munca in concediu fara plata. Bani de avocat sa dea firma in judecata? Nu sunt. Acum lucreaza intr-o fabrica pe un salariu ceva mai mare decat minimul pe economie, la fel ca si mama mea.
Eu imi caut job fulltime de la absolvire, din iunie si tot ce mi s-a oferit era platit cat primesc la part-time-ul pe care il am de aproape un an, deci am refuzat. Si ca sa fie si mai rau, in momentul de fata exista riscul sa raman si fara jobul asta. Sper sa imi gasesc ceva curand ca nu ma vad stand acasa sa trag matza de coada.
(Eu am planuri sa imi deschid o firma dar nu am bani sa incep si exista si minunatul impozit forfetar care ma sperie, asa ca deocamdata, caut job.)

Diana_b spune:
Vezi ca firmele nou infiintate nu platesc impozit forfetar, plus ca exista discutii sa-l scoata de la anul.
Diana si Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004/index.htm" target="_blank">Bebelusi de ian-feb 2004

mami_alexia spune:
Deianira, in ce domeniu cauti job?Te intreb pt ca si eu caut
MAMI(Adriana) &

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!

laura113 spune:
Criza financiara da se simte...
Aud lumea vorbind in tramvai, chiar in 41 spunea un baiat care lucreaza la banca, ca, au inceput clientii bancii sa nu mai poata sa-si plateasca ratele la casa pt. ca si-au pierdut jobul pe vanzari,si cer termen de pasuire.....
Aud de proaspeti absolventi care vor sa se intoarca inapoi in orasele natele nu pentru ca ar gasi job acolo, ci ca sa stea macar in casa parinteasca pt. ca in Buc. nu mai au cum.
La sotul meu la servici toata lumea nu-si mai ia salariul intreg de ceva vreme, la mine la munca e bine inca dar eu sunt cea cu salariul mai mic, si se simte. Avem rate la casa, iar eu vrea sa fac si un bebe nu pot sa stau sa treaca criza, din cauza de varsta.
Si la Tv au prezentat mai multe cazuri de sinucidere din pacate din cauza de datorii.
Si eu stau cu inima cat un purice, ma gandesc ce as face daca se inrautatesc lucrurile la jobul sotului si ce solutii am avea. Sincer, daca lucrurile ar lua-o razna rau m-as muta si la gars. confort 3 (le cunosc am avut si eu una pe care am vandut-o pt. avans la ap.) sau la gazda sau la parinti si mi-as inchiria apartamentul cu echivalentul ratei sa se mute 4-5 studenti si sa faca ce or vrea, nu as sta o clipa pe ganduri si nu m-as vaita, as trai cu ideea ca e doar o solutie temporara, dar la facut bebe nu renunt.
Sa speram ca macar din primavara sa fie mai bine sau nu stiu...

Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia_07 O sa se ajunga sa ne de-a in cap pe strada pentru o bucata de paine.Sper sa ne revenim la normal cat mai repede pentru ca nu stiu unde se va mai ajunge. alexia_07 |
deja s-a ajuns aproape la asa ceva. nu ati vazut la stiri ca se jefuieste zilnic cate o banca, sau o benzinarie, sau un amanet, o casa de schimb valutar?

ni-na spune:
Nu de dragul polemicii scriu insa nu cred ca cei care sparg si jefuiesc o fac pentru ca nu au o bucata de paine la masa.
Sau poate ai dreptate,nu mai au oamenii bani in portrofele(cei pe care-i jefuiau inainte de criza)si sunt nevoiti sa faca lucruri de amploare.

Ramonika spune:
totusi parca sunt mai multe jafuri acum decat inainte.
vedeti si faza de ieri, cu demiterea ministrului de interne de catre Boc, pt. ca sunt prea multe jafuri in tara asta.

mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika totusi parca sunt mai multe jafuri acum decat inainte. vedeti si faza de ieri, cu demiterea ministrului de interne de catre Boc, pt. ca sunt prea multe jafuri in tara asta. |
Nu ala-i motivul demiterii

MAMI(Adriana) &

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!