Caritate - Michael Jackson & Fanclub
Raspunsuri - Pagina 6
vaninaaa spune:
Buna seara
Ma bucur ca lucrurile merg bine in aceasta actiune.
Vreau sa va dau si eu un sfat: in legatura cu saltelele pt patuturi va recomand sa nu le luati sofisticate (antistatice, antimucegai etc.) daca au husa impermeabila, pt ca dati banii degeaba. Oricum mi se pare enorma si suma de 270 lei+ tva pt o saltea cu husa impermeabila.
Si in legatura cu patuturile : costa de 10 ori mai mult decat un patut normal de lemn(si acesta rezista cativa ani)... iar cele din metal probabil rezista mai mult dar tot se va duce vopseaua si de pe ele, in plus fiind din metal sunt reci, iar daca le bate soarele se infierbanta prea tare, nu?
Mai bine faceti o comanda direct la o fabrica si cereti o oferta cu discount
Inca ceva, incercati sa trimiteti un mesaj si la firma Omron sau la Microlife(sau altele) pt nebulizatoare si cantare de bebelusi.
Mult succes!
ade_ spune:
Draga Alexia,nu stiu la ce trebuie sa raspund fiindca nu am gasit nici-o intrebare si nici pe PM nu am mesaje.Te rog sa -mi mai spui odata si scuze daca nu am raspuns la timp.Astept intrebarea.
Pentru paturi din metal am sa vorbesc maine la un atelier mestesugaresc ( nu imi daduse prin cap pana acum) va vad daca ne pot face si la ce pret .Va anunt indata ce am un raspuns si am sa verific si ofertele de la Ikea.
Paturile albe. din lemn sunt frumoase,dar trebuie sa aiba o parte care sa se poata lasa in jos.
Cu drag,Ade
purple_blue spune:
Au intrat in cont
Oana_n - 100 Lei
Banii din paypal - 210 Lei (10 Usd+15 Usd +20 Eur +30 Usd)
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
ade_ spune:
Am primit aprobare de la Primaria Buzau .Putem instala o urna pentru donatii in caseria Directiei Taxe si Impozite din cadrul Primariei Buzau din 15.10.2009 timp de 6 luni.
Am primit azi raspuns si de la Winmarkt SA si ne lasa sa tinem urna din magazinul din Buzau in continuare,pana la 01.01.2010 si au promis ca se uita pe lista magazinelor lor ca sa vada daca ne mai lasa sa amplasam undeva(eu sper ca da).
Cred ca ar trebui facuta scrisoarea aceea despre care vorbim de la demararea acestei actiuni.
Si am nevoie de niste sfaturi:
Am luat in administrare spatiul de joaca din Victoria Shoppig Mall din Rm.Sarat.Firma care are in proprietate magazinul ne-a dat jucariile(topogan cu bile,o casuta,mese,scaune,mocheta,etc).Parintii mei platesc utilitatile (120 euro/luna + TVA).Pentru spatiu nu platim chirie magazinului cu conditia sa avem om care sa se ocupe de spatiu si sa organizam minim 4 evenimente /luna.
Speram sa facem din acest loc de joaca un loc de unde sa facem si mai cunoscut proiectul nostru si sa strangem fonduri si donatii.
Pe data de 15 oct. trebuie sa deschidem locul de joaca.Am nevoie de idei de concursuri si alte activitati pentru copii mici.
Oare daca organizam vizionari de filme pentru copii o sa fie interesati cei mici?Dar de pictat pe fata?
Ajutati-ma cu idei,va rog.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ade_ Am primit aprobare de la Primaria Buzau .Putem instala o urna pentru donatii in caseria Directiei Taxe si Impozite din cadrul Primariei Buzau din 15.10.2009 timp de 6 luni. Am primit azi raspuns si de la Winmarkt SA si ne lasa sa tinem urna din magazinul din Buzau in continuare,pana la 01.01.2010 si au promis ca se uita pe lista magazinelor lor ca sa vada daca ne mai lasa sa amplasam undeva(eu sper ca da). Cred ca ar trebui facuta scrisoarea aceea despre care vorbim de la demararea acestei actiuni. Si am nevoie de niste sfaturi: Am luat in administrare spatiul de joaca din Victoria Shoppig Mall din Rm.Sarat.Firma care are in proprietate magazinul ne-a dat jucariile(topogan cu bile,o casuta,mese,scaune,mocheta,etc).Parintii mei platesc utilitatile (120 euro/luna + TVA).Pentru spatiu nu platim chirie magazinului cu conditia sa avem om care sa se ocupe de spatiu si sa organizam minim 4 evenimente /luna. Speram sa facem din acest loc de joaca un loc de unde sa facem si mai cunoscut proiectul nostru si sa strangem fonduri si donatii. Pe data de 15 oct. trebuie sa deschidem locul de joaca.Am nevoie de idei de concursuri si alte activitati pentru copii mici. Oare daca organizam vizionari de filme pentru copii o sa fie interesati cei mici?Dar de pictat pe fata? Ajutati-ma cu idei,va rog. |
ade_, intr-un astfel de centru de joaca este nevoie de 3, daca nu chiar 4 sau 5, supraveghetori. Daca se aduna mai multi copii, de diferite varste, va fi greu sa-i tii in frau, din experienta iti spun, si un singur om nu va fi in niciun caz de ajuns. Copiii se plictisesc repede si ce i se potriveste unui copil de 2 ani poate sa nu i se potriveasca unuia de 5 ani si invers.
Ce puteti face:
- concurs de desene pe o anumita tema
- concurs "ghiceste ce animal am imitat" (fara sunete, ca e mai usor de ghicit)
- jocuri de tipul "ursul doarme, doarme" sau "deschide urechea bine" sau "vrabiuta, muta-ti cuibul"
- pictat pe fata
- citit poveste, rugat copiii sa isi dea cu parerea asupra anumitor aspecte din povestea respectiva
- erau utile jocurile de tipul "sa tesem frumos", dar nu stiu daca mai exista, e bun atelierul mestesugaresc, ca sa zic asa, dar fara obiecte cu care copiii s-ar putea lovi
- pictat pe fata, OK
- proiectat materiale video, OK, dar aveti grija, tocmai am citit la Odiseea mea, actualmente Clubul scutecelor, ca o fetita de 2 anisori si ceva se trezeste plangand noaptea, are cosmaruri din cauza vrajitoarei din povestea "Frumoasa din Padurea Adormita" de pe CD video
- filme pentru copii sau chiar filme de familie, cu invataminte, fara violenta sau impuscaturi - daca vrei, iti dau niste titluri
- v-ar fi util un CD-player si un CD cu melodii pentru copii, sunt de descarcat de pe Net, am si eu pentru Daria
- copiilor mai mici le plac jucariile muzicale, plusurile cu par scurt, sa nu lase scame, mingile
- puteti serba ziua unui copil acolo
- pentru copiii mai mari, foi de lucru cu jocuri ca: gaseste diferentele, gaseste drumul catre (labirinturi)
- ca latura psihologica, incurajati in mod egal copiii, descurajati "batutul in piept" in fata altor copii, fara ca acest lucru sa insemne ca nu ii adresati unui copil merituos un "bravo"
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
danat spune:
Felicitari ade si tot respectul pt tine si familia ta!
Sa va dea Dumnezeu sanatate!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
ade_ spune:
Multumesc mult pentru idei.Mi le notez intr-un caiet ca sa uit ceva si incerc sa le clasific cumva pe categorii de interes( varste).In privinta supraveghetorilor,va fi unul angajat permanent si in weekend se va suplimenta cu 1-2 voluntari.
Oricat incerc sa ma organizez,am niste emotii cum nu imi amintesc sa mai fi avut pina acum.Inaugurarea trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor copiilor si parintilor ca sa fim siguri ca vor mai veni.
Pentru locul de joaca ne-am inteles cu magazinul sa nu luam taxa,dar vom pune o cutiuta pentru donatii in acel spatiu pentru ca cei care beneficiaza de serviciile noastre sa contribuie cu o anumita suma in urna asociatiei.Cam cat ar fi bine sa fie aceasta contributie?Am vazut ca taxa pentru locul de joaca este intre 3 si 6 lei/ora.Fiind un oras destul de sarac ma gandeam sa mergem pe 3 lei/ora.Ce ziceti?
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ade_ Multumesc mult pentru idei.Mi le notez intr-un caiet ca sa uit ceva si incerc sa le clasific cumva pe categorii de interes( varste).In privinta supraveghetorilor,va fi unul angajat permanent si in weekend se va suplimenta cu 1-2 voluntari. Oricat incerc sa ma organizez,am niste emotii cum nu imi amintesc sa mai fi avut pina acum.Inaugurarea trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor copiilor si parintilor ca sa fim siguri ca vor mai veni. Pentru locul de joaca ne-am inteles cu magazinul sa nu luam taxa,dar vom pune o cutiuta pentru donatii in acel spatiu pentru ca cei care beneficiaza de serviciile noastre sa contribuie cu o anumita suma in urna asociatiei.Cam cat ar fi bine sa fie aceasta contributie?Am vazut ca taxa pentru locul de joaca este intre 3 si 6 lei/ora.Fiind un oras destul de sarac ma gandeam sa mergem pe 3 lei/ora.Ce ziceti? |
Zic sa mergeti pe 5 RON / ora, daca se poate.
Mai adaug la idei:
- baloane, eventual postere colorate
- pentru fisele cu jocuri, "uneste punctele"
ade_, daca nu stii cum se joaca vreun joc, spune-mi!
Intre timp, eu am dat cateva mailuri, in cautare de:
- scutece si servetele umede
- lapte praf, cereale si borcanase cu hrana pasata
- biberoane si tetine
- jucarii
- cosmetice pentru copii
(Vezi ca in cel de-al doilea pachet sunt 3 fete de perna, le-am pus ca sa le folositi pentru a acoperi masa aceea de infasat).
Asa, pentru cine intreba cum am compus mailul.
Am inceput cu "Stimata doamna / stimate domn" (se poate pune si la plural). Am continuat cu o prezentare in doua randuri a proiectului, pentru ca am dat link la blog. Am spus apoi de ce am avea nevoie de la firma respectiva, mentionand "daca este posibil si daca aceasta actiune se incadreaza in politica firmei dvs.". Am incheiat cu "in asteptarea unui raspuns din partea dvs., va multumesc pentru atentia acordata mesajului meu si va asigur ca intentiile noastre sunt oneste si ca orice ajutor este binevenit".
Daria Nandini
Lucrusoare de daruit
Selene_Bunny spune:
ade_
Ti-am dat forward la raspunsul primit la unul dintre mailuri. Verifica Yahoo Mail, te rog.
Daria Nandini
Lucrusoare de daruit
Selene_Bunny spune:
Pana acum, cel mai ieftin aparat de incalzit gasit de mine este asta: http://www.eflamingo.ro/magazin/online5/ELECTROCASNICE/Confort_pentru_casa/Aeroterme/Aeroterma_Platinium_PFH04_putere_1000W
Daria Nandini
Lucrusoare de daruit