Caritate - Michael Jackson & Fanclub
Raspunsuri - Pagina 10
rall spune:
ade_, eu am cateva seturi de fotografii cu copii (sunt fotografii stock, dar cumparate pentru diverse proiecte la care am lucrat). Daca vrei, te pot ajuta
Trimite-mi pe PM o adresa unde pot trimite cateva.
danat spune:
Ade ai reusit sa faci ceva cu calendarele? Sunt curioasa si eu cum arata.
Am vazut aici zilele trecute o actiune de stringere de fonduri pt un spital de copii, erau 2 tinere promoter, care invitau lumea sa guste ciocolata (o anumita marca - deci promotia era sponsorizata si de acea marca de cioco) si dupa ce gustai, puneai acolo cativa banuti, dupa posibilitati. Am vazut si oameni care au pus 1 Eur, nu asta e important, ci scopul, mesajul, intentia si dorinta de a ajuta... e bine cand se fac astfel de actiuni.
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
ade_ spune:
Astept saptamana asta ofertele de la tipografii.Rall,pot folosi fotografiile trimise de tine sau imi trebuie un acord, ceva?
Vom face calendare de buzunar si de birou ,precum si calendare de perete ca sa fim "vizibili" tot anul urmator.Am discutat si pentru felicitari cu specificul sarbatorilor de iarna,precum si de afise si fluturasi.Astept ofertele ca sa vedem ce ne permitem sa facem.
Am declansat totodata si o campanie mai larga pentru angajarea de reprezentanti ai asociatiei in toate orasele din tara.Speram sa gasim cat mai repede oameni capabili sa faca cunoscut proiectul nostru si sa adune sponsorizari si donatii pentru actiunile asociatiei.
Cu drag,Ade
purple_blue spune:
Au intrat in cont 100 lei de la melku
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
oana_n spune:
fetelor ce facem cu patuturile?
ade cum ramane? se pot repara si vopsi alea sau e nevoie de altele noi? e deja 15 nov si ar trebui sa ne miscam putin mai repede si sa vedem....ce si cum e e facut. ca pana pe 15 dec sa reusim sa punem lucrurile la punct, nu sa le lasam pana pe 25 dec....zic eu...
macar sa vedem daca e nevoie sa cutam patuturi, sau saltele, sa stim ce e de facut si sa incepem demersurile.
voi ce ziceti?
oana_n spune:
ade nu ne citesti? nici un semn? nimic?
ade_ spune:
Scuze,dar la noi se schimba nu stiu ce cabluri si nu am net de mai bine de 1 saptamana.Paturile existente se pot vopsi,asa ca propun sa se faca altceva cu banii stransi.Putem lua linoleumul sau geamurile termopan,sau aerul conditionat,sau....ce credeti voi ca e mai bine.Ar trebui sa stabilim ce scriem pe placuta ca sa o facem din timp .
Nu stiu daca voi putea intra si maine.Sper sa ne dea drumul la net ca sunt moarta fara.Ei au zis ca de vineri avem net,dar nu pot pune baza pe ce spun ei.Oricum nu va mai dura mult si ne vom auzi din nou in fiecare seara.
In acest week-end dam drumul la locul de joaca.Sa ne tineti pumnii ca avem niste emotii.....
Cu drag,Ade
zuzunaki spune:
Buna,
sa stiti ca-mi tin promisiunea,nu v-am uitat.Luni-marti va trimite sora mea coletul la adresa data de ade.Din pacate mama nu a avut loc sa ia si paturicile.Sper sa le trimit cu alta ocazie.
Numai bine si succes in tot ceea ce faceti!
Nerantula spune:
Salutare!
Este nevoie cumva de hainute pentru copilasii din Buzau? Am un pachet cu hainute de diverse marimi ... si culori ...
Gruia, farama de steluta
ade_ spune:
Uraaaa!
S-a reparat net-ul.Mi-a fost dor de voi.Oricum am realizat cate ceva in timpul in care nu am putut comunica cu voi.Am achizitionat aerul conditionat.Problema cu realizarea instalatiei electrice este rezolvata(avem pe cineva care ne-o face fara bani).Paturile existente se pot vopsi fiindca sunt bune ( adica chiar daca sunt vechi nu sunt rupte sau defecte).
Renovarea nu se poate incepe pana nu este achizitionat tot ce este necesar.
Am gasit pe cineva care ne poate face peretele despartitor si usile din termopan cu plata la 30 de zile.Inca nu am batut palma fiindca astept sa vad daca e sigur ca putem face plata la termenul scadent.
Ne mai trebuie varul si gletul,linoleum,masa de infasat,dulapul pentru medicamente ,o baterie pentru chiuveta cu tot cu dus.Restul sunt accesorii si nu costa foarte mult(neoane,aplice,perdele, cabluri).
Mi-ar face placere sa stiu daca ma mai pot baza pe sustinerea voastra.Impreuna putem sa realizam renovarea unui salon.
Da,este nevoie de hainute pentru copiii din spital.Asteptam pachetul cu nerabdare si iti multumim.Ar mai fi nevoie si de niste branule , Gentamicina,Cefort si Axetin (sau Zinacef)daca ne poate ajuta cineva
Cu drag,Ade