Imi recomandati un cor de copii (peste 5 ani)?

Imi recomandati un cor de copii (peste 5 ani)? | Autor: Crisu-mami

Link direct la acest mesaj

Am o fetita de 5 ani jumate si vreau sa o dau la un Cor de copii. Initial ma intereseaza Corul de copii Radio, dar am inteles ca acolo nu sunt sanse decat de la 7-8 ani in sus. Asa ca pana atunci, pt ca ii place tare mult sa cante si chiar canta tare frumos, as vrea sa o dau la un cor de copii. Insa nu vreau sa ma duc asa, dupa ureche, ci la unul recomandat macar de mai multe persoane care au sau au avut copiii acolo si sunt sau au fost f.multumiti. Sau un cerc de actorie pt copii. Si asta m-ar interesa. Si va rog mult, daca aveti raspunsuri pozitive, sa-mi trimiteti si un site al lor sau un nr de telefon la care sa-i pot contacta.

Va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

O poti duce la Palatul Copiilor la Allegretto sau Meloritm. Sunt profesori foarte buni si cu experienta acolo.
Fetita mea merge la Allegretto de la mai putin de 4 ani si ii place foarte mult.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Care sunt conditiile de inscriere intr-un cor ca Allegretto, Erica? Voi cum ati debutat acolo, cand au loc repetitiile?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haisivoi spune:

Nu stiu daca pot pune datele de contact pe site. Cred ca se considera reclama. Dar pot fi contactat pe PM si va dau toate detaliile.

Mergi la inceput