Metoda ICSI .Care sunt sansele?[help]

Metoda ICSI .Care sunt sansele?[help] | Autor: Amaliutza

Link direct la acest mesaj

Mai inainte de toate salutari tuturor ,atat aspirante la statutul de mamica ,cat si fericite posesoare de BB.Eu sunt cum s-ar spune la inceput de drum (care sper sa fie cat mai scurt de altfel ),insa spre deosebire de multe cazuri ,cam stiu cu ce plec la drum .Problema noastra ,a mea si a sotului meu , este faptul ca la ultima spermograma ,ni s-a confirmat un diagnostic mai vechi acela de oligocriptospermie ,si singura sansa a noastra de a avea un BB este aceasta metoda ICSI .Eu sunt dispusa sa incerc orice si de oricate ori insa mi-este frica de cum ar reactiona sotul meu la un esec ,el fiind si asa destul de afectat de toata aceasta situatie .De fapt eu sunt cea care insist sa incercam aceasta metoda ,pentru ca vreau sa am copilul lui ,desi el mi-a propus sa fac apel la o banca de sperma .Nu vreau insa sa il chinui mai mult pe dragul meu decat am facut-o pana acum de aceea apelez la cele care stiu cate ceva despre ICSI ,sau chiar au incercat ,sa-mi dea niste pronosticuri despre sansele de reusita sau niste sfaturi ,daca ar fi corect din partea mea sa ma incapatanez sa incerc asa cand as putea sa am un copil mult mai simplu fara sa-l fac sa sufere si mai mult pe cel de langa mine .

PS Multumesc pentru acest site ,care m-a facut sa sper din nou.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Bine ai venit Amaliutza si sedere cat mai scurta aici la aspirante.entru mai multe detalii privind FIV-ICSI vino pe FIV 9, daca ai timp citeste FIV..de toamna, Fiv 1,2,3,4,5,6,7,8,9 si te lamuresti. Avem printe noi mamici care au reusit prin aceasta procedura. Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaliutza spune:

Multumesc mult de tot ,sunteti toate grozave ,si am invatat de 2 zile de cand am gasit site-ul asta mai multe decat daca as fi facut cursuri specializate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Salut Amalia,

Noi am facut acum 3 ani FIV+ICSI la Medsana.Acum suntem trei,mami,tati si Moni de 2 ani.Am reusit la al doilea FIv cu embrioni congelati.
Karula a facut FIV+ICSI si acum asteapta ET.
Eu am avut 11 embrioni si Karula 18 embrioni.
Eu deja am inceput pregatirile(analize) pt un nou FIv in primavara.

Te asteptam pe FIV.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput