Aniversare Batrani
Buna dragele mele,Joi, 1 Octombrie este Sf Dimitrie si se aniverseaza batranii de la centrul Sf Dimitrie. M-au sunat si m-au intrebat cu ce ii putem ajuta.Personal o sa le ofer tort si sucuri pentru cei participanti. Ideea ar fi fost sa ne adunam mai multe ( in masura in care putem) si sa stam cu ei, asta ii bucura cel mai mult- sa fie bagati in seama.Ei mi-au sugerat ca ar mai fi dorit sa faca rost de 200 de flori pe care sa le imparta tuturor ( si celor care participa si celor care nu)Acum, facem ce putem ...m-am gandit sa va scriu si voua, cine stie, poate aveti idei despre cum sa ii aniversam mai frumos.Cu prietenie,AndreeaP.S Pentru cei care nu stiu, de un numar de ani, eu impreuna cu membrii DC am tot vizitat acest centru de asistenta sociala pentru batrani, am sarbatorit an de an Craciunul si Pastele si am organizat si tot felul de activitati mai mici sau mai mari ( in functie de buget). Sunt oameni varstnici cu tot felul de povesti dornici de socializare si afectiuneP.S 2Apropos, in februarie ( pentru cine cunoaste) am sarbatorit-o pe italianca, a implinit 100 de ani:) "Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
Raspunsuri
ralualexandrei spune:
Prezent!Florile le aduc eu Buggy
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
buggy spune:
Wow...multumesc Ralualexandrei mult de tot"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
SuperMami_1 spune:
Buna,
Pentru donatie mica poti pune un Iban? As vrea sa contribui si eu.
Si acum pentru sarbatoarea Sf Dumitru, dar si pe viitor, pentru Craciu,...samd.
Din pacate nu am timp ...de a veni personal...dar promit ca imi organizez altfel timpul si voi veni si personal.
pupici.
Albumele noastre
ade_ spune:
Minunata idee.Mi-ar face placere sa ajut si eu.Nu am sa pot veni personal,dar pot trimite ceva.Cu ce isi umplu ei timpul?Citesc,joaca carti,table,remy,tricoteaza,asculta muzica?Nu am fost niciodata intr-un camin de batrani dar daca imi spuneti cu ce pot veni in ajutor,m-as bucura.
Cu drag,Ade
buggy spune:
Buna,Va multumesc, SuperMami, ne putem intalni personal?Ade, fac din toate cele pe care le-ai enumerat. Cu orice poti ajuta e bine primit"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
ade_ spune:
Cum pot sa trimit si eu cate ceva?Prin posta nu ajung la timp pentru joi.Daca pun un pachet la microbuz,il poate lua cineva de la gara de est?
Astept raspuns in timp util.
Cu drag,Ade
buggy spune:
Ade, nu trebuie sa ajunga musai pana joi...ei au nevoie de absolut orice si in restul timpului.Pentru joi trebuie sa organizam ceva gen petrecere cu tort, flori si suc si ...ar fi fost bine mai multi noi veniti din afara, pentru ca ei sunt foarte dornici de afectiune.Iti pot da adresa mea pe PM daca vrei sa le faci un pachet.Te pup si multumim,Buggy"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
ade_ spune:
Daca nu e musai pana joi,atunci da-mi adresa.Au nevoie si de haine?Am o prietena care inchide un magazin SH si ii raman ceva haine.Daca e OK le pot trimite.Am dat sfoara in tara si o sa adun si carti.Elevii de la Liceul de Arta din Buzau voiau sa stie daca le pot face cateva tablouri.
Se poate merge la ei si in weekend?
ade_ spune:
Copiii vor sa faca mai multe tablouri.Cate camere are caminul?Se pot pune tablouri in ele?
buggy spune:
Ade, ce super!!! Maine aflu cate camere sunt"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro