Albinutze de Mai-Iunie 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 20
strunfita spune:
Neatza si de la noi!
La multi ani sarbatoritilor zilei 
Picky, ce mai face micuta? Si a mea merge ca racul, da numa' cate putin.
Kiralina, nu mai fi suparata, uneori parintii nu inteleg deciziile noastre, dar le trece lor pana la urma.
sa va impacati
Tin pumnii picilor care fac vaccin zilele astea. Si noi ar trebui sa-l facem cam peste 2 saptamani ca l-am facut primul cu intarziere din cauza concediului, chiar, a aparut Infarixul penta?
Clody, sper sa treci peste, de ce i-ai dat biberon ca exista riscul sa nu-ti mai ia sanul deloc asa...
Carla, de ce nu tunzi pitica? La multi ani socrului!
Pentru sondaje:
1. Andreea doarme noaptea cam 11-12 ore, ziua are cateodata 4 somnuri de 40 min - 1 ora, daca dorm cu ea sau suntem la plimbare doarme 2-3 ore o data si atunci are doar 3 somnuri peste zi.
2. Noi iesim acum de pe la pranz si stam pana pe la 6 afara. Venim in casa doar cand suge. Profitam la maxim acum cat mai e timp frumos, ca dup-aia o sa-mi doresc sa stau mai mult.
Cris, ce tari sunt ai tai socrii cu ciorba de perisoare 
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Si eu am depus dosarul in 9 septembrie, cica aici dureaza 2 luni jumate, chiar 3
. Sper ca pana la Craciun sa intre totusi.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
CarlaV spune:
Strunfita, nu vreau sa o tund, imi place parul ei asa cum este acum, se aseaza cel mai bine daca il las in pace, incepe sa se blonzeasca si imi place lung.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Relusha, multumesc si iarta-ma ca nu ti-am urat "La multi ani!", am tot incercat sa scriu si au intervenit altele. Iti urez tot binele din lume, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei pe care ii iubesti .Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
multumesc la fel si voua...Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
cris_82 spune:
neata fetelor.....
Si eu am depus dosarul de indemnizatie la sfarsitul lui august si mi s-a spus ca o sa primesc banutii dupa 15 noiembrie
Sa va zic o faza...pe la 1:20 azi noapte trage fi-mea un vantulet
,dar cu asa intensitate ca s-a speriat si s-a trezit..si atat de zgomotos a fost ca s-a trezit si soata si a zis ca a auzit un zgomot
dar nu poate sa-si dea seama ce anume.
gabi...............multa sanatate la gasca
philip..................ce baiat mare ai

relusha.................multam de cafeluta

tare buna
carla................la multi ani socrului...iti impartasesc ideile
eu la copii aia infasati ca la polul nord cand afara transpiri sub limba le zic sarmalutze(sunt rea... stiu)..
popa nasol
Multumim fetelor pentru urari...am o fetita mare

La multi ani sarbatoritilor de azi

sa cresteti mari si frumosi
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
clodyac spune:
fetele schimb capitolul ![]()
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
dicirstea spune:
Kiralina, asa si cu mama.Numai ca daca stai sa o asculti, mama gateste foarte sanatos, doar ca luiMatei ea ii da caramele dinainte sa-i iasa maselele.Lasam la o parte bomboane, ciocolata, diverse prajituri. Si ma ma si minttea ca nu-i da, dar o dadea de gol Matei. Cand o intrebam care e beneficiul dulciurilor umfla botul, punea ochii in jos si nu mai scotea o vorba. Nu aveam cu cine sa discut.
Am uitat sa zic, ca o ureche infundata da dificultati la inghitire, mai ales in pozitia culcat, de aceea nu se recomanda sa se dea biberon de lapte la culcare, cand sunt mai maricei.
Sinupret e secretolitic, din plante, dar nu stiu cat e de recomandat la sugari asa mici. Mie mi l-a recomandat ptr Matei anul trecut.
Aspirator-aerosol, 30' relax, fara apa si mancare, fara suflat nasul. Mare atentie, e periculoasa bronsiolita la bb si ramane si cu sensibilitate.
Clody, cred ca de la stres si suparare patesti asa cu laptele.Mai intai ti se schimba gustul laptelui, bb are crampe, nu-i place si nu mai suge cu atata pofta, tu ai un motiv in plus de suparare, nu te odihnesti bine si iti scade si productia. Rupe-te de toate, ia-l pe bb in carucior si pleaca intr-un parc de dimineata pana seara, ia o patura si stai intinsa la iarba verde. O sa se simta. Si la tine si la bb. Acuma ca mai e putin soare, ca dupa aia o sa vrei sa faci treaba asta si nu o9 sa mai ai cum, ca si vremea rece si umeda e motiv de depresie.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 Sa va zic o faza...pe la 1:20 azi noapte trage fi-mea un vantulet mami de Miruna(29 mai) ![]() ![]() ![]() ![]() http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg |

...numai tu sti povesti asa 
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)