Albinutze de Mai-Iunie 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 19
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alic pupici la mamici si pitici! referitor la sondaj, Natalia doarme foarte bine noaptea, de pe la 22 pana dimneata pe la 8-9 ; ziua in schimb, din ce in ce mai mult vrea companie, asa ca imi ocupa tot timpul; de dormit doarme putin, numai daca stau cu ea face un somn de 2-3 ore la amiaza; totusi am senzatia ca programul nostru nu corespunde intocmai si nu stiu daca pot interveni in vreun fel; de ex, programul ei de somn este 11.30 - 12.30....apoi de pe la 16 pana pe la 18.30, asa ca seara iesim afara intre 19.30-20 si 21.30; e prea tarziu? voi cum va faceti programul de iesit? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim! ![]() |
Pai..noi iesim afara dupa ultima repriza de somn...cam intre ora 18 si 19..depinde..Si stam pana pe la 20.30..ca se intuneca!Si dimineata iesim,dar nu mereu!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Karina Elena ...bebe de Annkkaa
Miruna Alexandra...bebe de Cris82
Darius-Stefan...bebe de Anaela 

mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
philip spune:
am fost la vaccin, a plans dar era si obosit si flamand, treaza de mai bine de 2 ore jumate. l-am adormit cu sanul. are 6.7 kg si 66 de cm, kiralina, ne combinam cu copiii?
am vb iar de diversificare, i-am povestit dr de povestea cu banana si mi-a spus ca clar e pregatit. asa ca maine-poimaine incepem.
pupici
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
clodyac spune:
fetele intru repede sa va spun situatia : nu vrea in continuare san si eu ma mulg
ma dor sanii de morrr
dupa ce ii dau sa suga din biberon il pacalesc si ii mai bag si sanul cate putin
si trage din el... laptele ii place ca il papa cat ai clipi offfffff
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
CarlaV spune:
'Neata! Lary a dormit 11 ore fara sa pape, Saby la fel, sunt mai odihnita. Azi e ziua socrului meu si in acelasi timp sarbatorim 1 an de cand am conceput-o pe Larisa.
Dici, si eu am depus tot ieri dosarul pentru indemnizatie, se pare ca aveam 30 zile doar, drept pentru care nu-mi vor da din urma cei 600 lei
. Sa nu zici ca erai la sect. 3 pe la ora 15 si nu ne-am vazut
.
Kiralina, te inteleg perfect cu mama, exact asa patesc si eu, doar ca la noi e poveste lunga, nu e de cand am nascut. Ca sa vezi cat de bine seamana mamele noastre, in prima zi de viata a Sabinei ii spunea "lasa, ca te faci tu mai mare si te iau la mine, ca prostii astia nu stiu sa te creasca".
Cris, ai mare dreptate, nu lasa fata cu nimeni fara supraveghere, nu stii ce idei le mai vin unora.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Relusha spune:
Buna dimineata,
multa 

sa se ajunga pentru fiecare...
Carla, multi
sa treaca secretia la ochisorul Larisei... distractie la aniversarea socrului....
Felicitari pentru noaptea dormita de toate trei ....
Roxi2000_ro, asteptam vesti de la control si
sa nu planga Ruxandra la vaccin, iar la mami spor la invatat...am retinut pe 12 octombrie stam cu pumnii stransi 
Picky_toto,
Stefi si ne bucuram de mersul racului....
si sa nu o mai traga pe mami de tzatzi....![]()
Cosminica,
speram ca ati trecut cu bine peste vaccin....
baby-first,
bine ca v-ati distrat la nunta si ca Alesia a fost cuminte....
DanaMi,
sa se faca Bubu bine si a mami multe 

sa treca supararea si sa nu piarda laptele....
dicirstea, felicitari pentru depunerea dosarului si tare Matei cu perluta lui 
![]()
kiralina,
felicitari pentru cm.... si
sa reveniti la sentimente mai bune cu mama ta....
philip, ai si motiv sa ti se urce la cap complimentele primite....
sa treaca cu bine Nicholas peste vaccin...
Radu doarme cam 12-13 ore pe noapte, cu treziri de 2-3 ori pentru papa, iar ziua 2 reprize de cam 1-2-3 ore....
Felicitari!!! pentru cm si kg...creste frumos Nicholas ...
gabi78,
sa-si revina Bianca cu papa si
la Tudor sa treaca raceala ....
alic,
la noi iesirea afara e cam asa... 1-2 ore dimineata (11-13) si seara de la ora 17-17,30 cat ne tin piciorele la impins carutul...sunt zile cand stam afara si pana la ora 21-21,30....
Clau,
insista cu laptele tau si cum zice BebeBeca dai sa suga noaptea in somn....multa rabdare si curaj ca ve-ti trece si peste perioada asta...
tot stupul...sa avem o zi buna!!!
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
Relusha spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Karina Elena ...bebe de Annkkaa Miruna Alexandra...bebe de Cris82 Darius-Stefan...bebe de Anaela ![]() ![]() mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
LA MULTI ANI!!!! si din partea noastra

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
CarlaV spune:
Cris, stiu genul de copii-leguma, stau infasati la 5 luni si stau in carut si la 2-3 ani. Personal ii prefer pe cei mai energici si cu personalitate, chiar daca scot untul din mine.
Clody, inteleg si imi pare foarte rau. De ce-i dai din biberon? Ai incercat si cu seringa sau cu lingurita?
Philip, v-am admirat pozele.
Pentru sondaj: Larisa doarme 10-11 ore noaptea fara sa suga, daca se trezeste o data pe noapte adoarme la loc imediat. Ziua doarme cate 20-30 minute daca suntem acasa, cate 2-3 ore daca suntem la plimbare.
Eu nu i-am dat pe buze cu nimic de papa si nici nu incerc pana la 6 luni, la noi banana nu este printre alimentele care se dau de la 6 luni, stiu ca in vest este altfel.
Inca o chestie care m-a suparat tare la botez: mi-a tuns-o popa de i-a stricat toata frumusetea de creasta. Si-a infipt popa mana in parul ei, si cum avea de unde, a taiat cate un smoc mare de par de vreo 3 cm din 4 parti, asa ca acum fii-mea are o freza aiurea rau si ma oftiiiiic
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Bebe Beca spune:
Buna dimineata fetelor!
Carla, ii creste repede fetei parul... Si cumnata-mea a avut aceeasi problema la botez, ca a stricat popa freza fetei.
Maria, o sa pun poze si cu nepotica, acum cand voi descarca pozele noastre. Le-am fotografiat ieri impreuna.
Andreea, succes la diversificare. Cu ce incepeti?
Clody, mai bine cum zice Carla, cu seringa sau lingurita.
. Nu te lasa!
Alic, noi din pacate suntem mai lenesi la iesit, asa ca nu avem un program anume. Trec si zile pana iesim din casa.
Fata mea doarme acum, eu am facut niste acte si acum pauza pana se trezeste. Va pup! O sa folosesc timpul liber pt a incarca pozele pe webshots.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
CarlaV spune:
Relusha, multumesc si iarta-ma ca nu ti-am urat "La multi ani!", am tot incercat sa scriu si au intervenit altele. Iti urez tot binele din lume, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei pe care ii iubesti
.