Pot ramane insarcinata daca…?
Raspunsuri - Pagina 4
kitty-27 spune:
buna fetelor...si eu sunt o aspiranta la care se lasa asteptat.cand vad ca suntem atat de multe in situatia aceasta imi vine dar asta e cu credinta in d-zeu poate se vor rezolva si problemele noastre.eu sunt diagnosticata cu uter infantil de care s-au prins doua sarcini,dar care au esuat cu avorturi menstruale.pana acum vreun an nici nu-mi doream foarte mult un copil,dar acum cand vreau nu vrea sa mai vina el si sunt atat de dezamagita luna de luna....de 3 luni mi s-a prescris tratament cu utrogestan...acum a treia luna din prima zi a cm iau zanocin,indometacin si metronidazol pt ca in mai sunt programata la hsg..sunt cam speriata pt ca mi-e frica de rezultat nu de durerea fizica de care se vorbeste ca ar fi in aceasta procedura...pt bebita suport orice.sper sa nu fie nimic grav.
ina-bubulina spune:
imi pare rau kitty. si eu astept sa-mi treaca cm si sa merg la ginecolog sa vad ce-mi zice. fetele cu ovare polichistice astept sa-mi scrieti ce tratamente a-ti luat voi.
aspiranta la
ina-bubulina spune:
buna sa stii ca cm este regulat imi vine la 30 de zile in fiecare luna. mi-a intarziat in luna octombrie 2 zile atat si am zis ca sunt insarcinata dar de unde!
kitty-27 spune:
in general ovarele polichistice se asociaza cu lipsa cm,dar la tine vad ca e un lucru bun ca-ti vine regulat.temperatura bazala ti-ai luat-o sa vezi daca ovulezi?
ina-bubulina spune:
buna nu mi-am luat temperatura in schimb luna asta o sa fac teste de ovulatie sa vad daca ovulez si in ce zi. stii ce ma ingrijoreaza ca nu-mi curge foarte mult. inainte sa iau anticonceptionale imi curgea foarte mult si ma tinea si 7 zile acum 3-4 si este foarte putin.
kitty-27 spune:
asa am patit eu luna asta...m-am gandit ca probabil din cauza antibioticelor mi-a venit f putin:prima zi mai abundent si in rest mai deloc si in trei zile s-a si terminat,ceea ce la mine tinea 6 zile.la tine poate fi si cauza hormonala...pt ca ac contin hormoni.
ina-bubulina spune:
buna nu mai stiu ce sa zic astept sa merg la dr sa vad ce-mi zice. si astept sa-mi dai vesti bune.
kitty-27 spune:
astept sa vedem daca se prinde luna aceasta...si apoi la hsg...si tu sa vii cu vesti ce ai facut la doctor
ina-bubulina spune:
buna sanatate multa si sa te ajute Dumnezeu. sper sa vin cu vesti bune saptamana viitoare.
aspiranta la