Discutii politice

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Deus cred ca ar trebui sa fii mai explicit,ar trebui sa dai un raspuns mai clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

daca as intelege pe ce os se bat si ce o sa se intample...
gata nu mai intervin in chestiile politice ca nu-s de mine:-)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Deus se bat pe osul Puterii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Deus se bat pe osul Puterii!

Asta-i tare!
Exact asta este sensul conceptului de partid politic: o grupare de oameni pe care ii leaga o ideologie comuna, si care are drept scop castigarea si mentinerea puterii politice, in vederea organizarii si conducerii societatii, conform cu idealurile proclamate in platforma program.
In orice manual gasesti aceasta definitie generala, dupa care urmeaza nuantarile, dinamica dezvoltarii, clasificarile dupa ideologii, programe, curente etc.

N-am auzit pana acum de vreun partid de pe lumea asta care sa se lupte pentru "osul" (brrr, ce expresie!) Opozitiei.

Problema nu este lupta, ci mijloacele (pe de o parte) si masura in care este indeplinit programul cu care vin in fata alegatorilor (pe de alta parte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Cine spune ca nu are Crin program? Sau de ce ar fi mai bun programul lui Basescu sau al lui Geoana? Nu s-a vazut ce au facut tot anul asta? Geoana este foarte slab, felul in care l-a descris Iliescu mi se pare foarte potrivit. Basescu este genul de dictator, iar Oprescu (care oricum nu are sanse de turul 2) este copia lui fidela.
Vezi Deus, la tine e miza, la nehotaratii din mediul urban. Eu sunt hotarata, nu-mi mai schimb parerea, sper doar ca cei de la PNL macar acum sa se mobilizeze si sa trimita oameni buni in teritoriu. In restul tarii sitatia sta cu totul altfel decat in Bucuresti. Pana acum PSD-ul are cea mai buna organizare, iar PDL-ul merge pe presiune, pe promisiuni (care oricum se dovedesc false) si pe atragerea primarilor de la PSD si PNL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Oricum nu ma duc la vot.
Dar daca m-as duce de ce nu l-as vota pe Basescu?

E dictator asa cum spun unii, opozantii,? Nu am primit nicio dovada in acest sens.
A incalcat constitutia? Nicio dovada concreta in acest sens.

De ce l-as vota pe Crin?
El ca persoana nu imi spune nimic. Ca om politic nici atat. Spunea cineva ca are discurs. Aiurea! Nu transmite nimic. A, ba da, imi transmite ca uraste PDL-ul si pe Base si ca vrea motiune de cenzura pentru a arunca tara in si mai mare haos. Atat.

Geoana, niciodata! Motivul este simplu: face parte din PSD si este aprig sustinut de Iliescu. La congres i-a transmis lui Iliescu ca mai are loc de invatat si ca o va face. Sa invete ce? De la cine? De la Iliescu?

Restul persoanelor nu conteaza.

Cartarescu este scriitor de aripa stanga si orbitor. Are o opinie si atat. Are dezamagiri si frustrari ca noi toti. Numai ca noi nu avem peneluri si ziare la dispozitie.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus
Adevaru-i ca suntem in mare incurcatura. Avem niste candidati slabi, partide politice axate total pe furt si afaceri personale,primi ministrii slabi...habar nu am cui sa dau votul meu.

Exact asta-i problema...de ani de zile ni se baga sub nas aceeasi jupani, care se rotesc pe la puteri independent de vointa noastra, interesul nostru sau chiar independent de lege.
Din 1990 votez anti-cineva, fara sa cred ca alesul meu va fi mai bun (lucru, de altfel, demonstrat). Dupa cum se vede pe numeroasele subiecte de aici ce trateaza politica, alegeri, etc, asa se voteaza si acum. Nici un candidat nu ne spune nimic, dar preferam sa-l votam ca sa nu iasa Basescu. Ce mai realizare! Nu o sa iasa Basescu, dar o sa iasa cine? Un prostanac, un Neica-nimeni, un "carciumar"...(Geoana, Antonescu, Oprescu) Va sa zica, astia-s mai buni sa ne reprezinte in lume?

Mi-ar cadea mana sa votez asa ceva. Dar, spre deosebire de alegerile de anul trecut, dau dreptate acum celor care spun ca trebuie mers la vot si, desi mi se pare cumplit sa pierd o jumatate de ora pentru hardaul politicii romanesti, voi merge si voi anula votul. Vad eu in ce fel...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

un presedinte fara un guvern aliat face exact cat un zeroo mare...si daca l-am vota pe, sa zicem Florin Piersic, el fara un guvern si un parlament puternic nu poate sa faca nimic.

rationamentul tau e gresit. tariceanu a fost ostil lui basescu, crezi ca l-a impiedicat pe basescu sa fie un presedinte bun?

presedintele nu are putere executiva. nu conteaza cine formeaza guvernul sau cine e in parlament, el trebuie sa reprezinte romania in exterior, sa fie mediator, sa fie sef csat, si inca citeva atributiuni. presedintele nu face legi nici ordonante de urgenta

edit: atributiile presedintelui romaniei

asta intr-o tara normala, la noi presedintele basescu isi aroga mult mai multe ca in fisa postului, ca sa fraiereasca oamenii cu ce poate face el...

Citat:

Deci, daca vedem ca dam voturile lui Crin si guvernul/parlamentul o sa fie in continuare un camp de batalie intre PSD si PDL atunci nu am facut mare branza. Adevaru-i ca suntem in mare incurcatura. Avem niste candidati slabi, partide politice axate total pe furt si afaceri personale,primi ministrii slabi...habar nu am cui sa dau votul meu. Lui Basescu? lui Crin, lui Geoana? Geoana si PSD-UL au demonstrat cu varf si indesat cat sunt de capabili atatia ani, PNL-ul este prea mic si singur nu poate sa conduca, deci trebuie sa se alieze cu vulturii, PDL-ul la fel ca si PSD-ul prea multe afaceri personale si prea multe escrocherii...
Studiez problema si sper sa gasesc un raspuns pana in nov.

trebuie sa refaci rationamentul

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput