Prietenie la plesneala*75*-La Multi Ani Mihaita!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Moldoveanco di Bacau ...ci pui mei nu mai dai si tu un buzz...sau tot cu urechea pi pirete stai ,sa prinzi sunete sexoase

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

mi-e frica soro de dat buzz. nu vezi ca incurc zilele de nastere? crek ma lasa sistemu', s-a scurtcircuitat.

nu ma mai ocup de supravegherea vecinilor, ca de cand s-au luat cu acte nu mai fac porcarele. sau au dat roade papusile vodoo ingropate in fatza bloului...nu stiu care din ele e cea reala...

ma ocup cu fii miu care vrea sa vada cat mai tin nervii lu'ma-sa. tocmai ne-a chicat o unghiuta, prinsa in serarul de la bucatarie sub stricta supraveghere a lu' tacsu.Ma rog, unora le cad dintii, noi cu unghiile avem treaba. ca dinti nu avem decat 4.Tacsu de atent ce era, dupa incident, a dat fuga la baie cu el sa ii tina deshtu sub apa rece cica sa se dreaga. io viu rapidi intr-un suflet sa vaz ce are plodu. care plod urla, desigur. ma uit la unghia varata sub apa, nu se vedea nik. Mai, sa fie, zic, ce noroc. lasa ca trece. peste 5 minute ma mai uit la desht o data si il vad vanat spre negru. Cand colo...tacsu tinuse mana cealalta in apa.

in rest...fac tot hartii ptr scoala si nu mai reusesc sa le termin ca fii miu are alte planuri pt mine.Mai nou, tipa si se cearta parte in parte cu noi, decat ca lipsesc cuvintele. la un an si doo luni cat are, ma gandeam ca ma mai las macar pana la opshpe. cica nu.De fapt , e preferatu' lu' DELPH, asa ca i-o fi trimis ea ceva mesaje subliminale.

cu astea ma ocup. acu va las si va pup pi tati!

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

la ceas de seara....nu, n-am uitat de voi! cum as putea oare???

Misho, chiar asea? n-ai mai dat pe aici....tot prin "strainataturi"?

cine stie un mod de a culca copii de buna voie si siliti de mine?

Cinezze, sanatate multa! si bebe sanatos!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diarux

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Moldoveanco di Bacau ...ci pui mei nu mai dai si tu un buzz...sau tot cu urechea pi pirete stai ,sa prinzi sunete sexoase

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

mi-e frica soro de dat buzz. nu vezi ca incurc zilele de nastere? crek ma lasa sistemu', s-a scurtcircuitat.

nu ma mai ocup de supravegherea vecinilor, ca de cand s-au luat cu acte nu mai fac porcarele. sau au dat roade papusile vodoo ingropate in fatza bloului...nu stiu care din ele e cea reala...

ma ocup cu fii miu care vrea sa vada cat mai tin nervii lu'ma-sa. tocmai ne-a chicat o unghiuta, prinsa in serarul de la bucatarie sub stricta supraveghere a lu' tacsu.Ma rog, unora le cad dintii, noi cu unghiile avem treaba. ca dinti nu avem decat 4.Tacsu de atent ce era, dupa incident, a dat fuga la baie cu el sa ii tina deshtu sub apa rece cica sa se dreaga. io viu rapidi intr-un suflet sa vaz ce are plodu. care plod urla, desigur. ma uit la unghia varata sub apa, nu se vedea nik. Mai, sa fie, zic, ce noroc. lasa ca trece. peste 5 minute ma mai uit la desht o data si il vad vanat spre negru. Cand colo...tacsu tinuse mana cealalta in apa.

in rest...fac tot hartii ptr scoala si nu mai reusesc sa le termin ca fii miu are alte planuri pt mine.Mai nou, tipa si se cearta parte in parte cu noi, decat ca lipsesc cuvintele. la un an si doo luni cat are, ma gandeam ca ma mai las macar pana la opshpe. cica nu.De fapt , e preferatu' lu' DELPH, asa ca i-o fi trimis ea ceva mesaje subliminale.

cu astea ma ocup. acu va las si va pup pi tati!

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

e de bine, iti spui io din iexperienta! tot ce trebuie sa faci, sa te antrenezi pentru anii ce vor urma! si va fi bine, vei scapa de griji rapid si simplu! pent'ca, independenta-i la putere, nu-i asa?!

Bazar pt Mihaita

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Bazar pt Mihaita

daca gasesti vreo metoda, o cumpar, cu licenta cu tot!!!

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ma duc s-o prind pe Iulia

va pi toati, mai stau nitel si pic, da vorba lui alex, n-am cuvintele la mine azi .

Delph, bb2 iti zic io, stai sa-mi gasesc cuvintili.

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diarux

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Bazar pt Mihaita

daca gasesti vreo metoda, o cumpar, cu licenta cu tot!!!

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

ti-o dau gratis! licenta!

Bazar pt Mihaita

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata.
fata iulia...ma bucur ca va plac ciubucili...roadeti-le cu placere.
diarux...deci te-ai lasat de sporturi extreme de ascultat vecinii cu borcanu. esti pe drumul cel bun. cat despre andrei...cand ne-am atins prima data pe faleza a simtit el ce i-am transmis. si sa-i zici ca-l pupacesc de nu se vede. iar tac`su...zii ca-i baiet de comitet
mari....eu zic sa mai astepti cu zilele fara plata. la noi nu a venit nimic deocamdata, sper sa nu vina. si daca o sa fie musai, pune-le si tu dupa alegeri, sigur voi cadea
kari...spor la gasit solutia pt copii care sa doarme la termen si cand trebuie.
oana...tu vezi ca pe mine ma roade rau. ma mai tii mult pe spini? sau intreb un prieten?
sanatate tuturor muciosilir sau gripatilor.
eu ma duc sa ma lupt cu simtomele mele pre-CM. da zici ca is de gravindata rau de tot

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Oano vreau sa vb cu tine poate ma ajuti cu niste sfaturi.Tata pe 31 aug a facut infarct si acum pe 1 i-au facut coronarografie si i-au montat un stent,se pare ca mai are nevoie de 2 si eu stiu ca din Germania le cumpara astia .Ma poti ajuta cu o informatie legata de pretul unui stent?Te intreb pe tine ca stiu ca ai intrare la medici priceputi
O zi buna fetelor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

hallo!

sa aveti o zi excelenta, cu soare mult.....

Bazar pt Mihaita

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Neatza fetili

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput