Prietenie la plesneala*75*-La Multi Ani Mihaita!!
Raspunsuri - Pagina 14
Delphinas spune:
neata
Oana salutam si noi haladuitii
lu S
vio eu am facut zacusca ieri, acum e la sterilizat. Minhea ia lectii de pian?? ce frumos...daca intr-adevar ii place si are atrctie sa faca pian...o sa aiba multe oportunitati in viata.
vichend placut, ce a mai ramas. eu ma duc sa-mi fac unghiile caci azi plecam...nu stiu inca unde ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Cinezee spune:
CRed ca la Pop astept mult la programare , te puuup si eu si multumesc ptr idee 

| Citat: |
| citat din mesajul lui kay Cinezee, ai grija cu raceala, fa-ti un screening de malformatie la dr Pop. e sg care chiar stie ce face, din pacate... restul sunt toti o apa.... racelile astea sunt super pacatoase, in primele 12 saptamani se formeaza fatul si acum virusii, nu numai medicamentele pot face tot felul de grozavii la bb... te si sunt sigura ca e bine ! Dar am simtit ca tb sa iti spun, pt ca eu m-am informat dupa de cauze posibile. ![]() |
5 +un
la termen astept
kay spune:
Mhaela, te
si eu. Stiu ca astepti mult, dar merita sa incerci. E chiar sg exografist bun.
Delph, si noi
am.
Ah, am incercat sa ajung la Noe
. am plecat eu plina de elab, normal ca n-a raspuns la tel si nici la mesaj, da eram tare hotarata sa ajung la ea.
. dar m-am lasat pe strada cu eroul ca era PLIN !!! Deci, noe, traficul te-a salvat
.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
diarux spune:
OLAAAAAAAAAAAAA Plesniteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nebune ez iujual!
CINEZEE sa ai o burtica frumoasa si un bebe sanatos. Si eu am racit cumplit la 5 saptamani. fara sa exagerez nu am fost asa de racita in viata mea. colac peste pupaza si barbacmiu era la fel de mort ca si mine si eram ca doi mosnegi incercand sa ne taram pana la buda si inapoi, ca alte dependinte din locuinta erau inutile, de mancat am mancat o data in saptramana aia de am fost bolnavi. cel mai teama imi era pt bebe. dar am aut noroc si totul a fost ok. e drept ca eu nu am facut atatea controale si atatea analize...dar am prestat o intravaginala la 7 sapt si zicea tanti ca totul ok.asa ca...ceai mult cu lamaie...![]()

RALUo imbratisare mareeeeeeeee

ANCA nu am putut s avaz pozele da sunt convinsa ca ai fost beton! sau betoana???
DELPH pentru tine preventiv o
si un
asa ca esti tu o scumpa.N-am apucat s apun poze cum m-am laudat...ca tare mai am multe de facut domle zici ca sunt de la buckingham.
io ma ocup de colectia de vanatai a lu' fii'miu. le aprofundam pe alea existente si daca avem oferta speciala mai facem asa...cate una pe zi.

Acum avem o unghiuta care se balangane din cauza de un sertar care a insistat sa se inchida peste degetu lui mic.
in rest...scoala nene...cat cuprinde...
Da mai mult decat scoala...hartii la greuceanu! apropo...ma duc la ele, la hartii zic. pupici la gashca...
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
diarux spune:
bai voi v-ati carat toate???uni umblati???ce faceti?? secs????

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
diarux spune:
bai scriu si io o data in veac si nu e nimeni pe aici
ati schimbat capitolul???sau v-ati retras de aici in locul strategic??
...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui diarux bai voi v-ati carat toate???uni umblati???ce faceti?? secs???? ![]() ![]() ![]() |

www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

aliclara spune:
Buna de dimineata!
Vad ca e cam liniste pe-aici, asa ca donez muuultaaa

.
Cinezee, sarcina foarte usoara iti doresc!
Delph, felicitari pentru zacusca. Eu am ajuns la concluzia ca este inutil sa muncesc pentru conserve de iarna pentru ca nimeni la mine nu le consuma.
Mari, tortul alanu poate fi adevarat. Mai aless din cauza mentei pe care o iubesc. Si eu nu am talent sa fac asa ceva.
Noi suntem bine, eu tot fara soatza. Clara a considerat ca e amuzant sa isi aminteasca pe bucatele ce lectii are de facut asa ca am avut ce face doua zile. Cate-un pic, pic, pic...asa se termina temele. azi am lasat-o sa isi faca recapitulare.
In rest...toate vechi. Acelasi loc de munca, mult sictir si multa fericire cande se face de ora 5.
Va pup pi tati si va doresc o saptamana frumoasa!

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/
Delphinas spune:
este? sau si ea face greva?
diaruxule...tu esti simpatica foc...vii si tu cand noi estem placate. e vichend si in vichend noi prestam mai putin pe aici. prestam mai mult pe la mici, bere, mai cununam asa...apropo...nasa mare...poze aveti?
hai o saptamana minunata sa aveti...eu ma duc la munci 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui rhoneea Uraaaaaaaaa Sebi a facut primul pipi in potty chair.![]() Faceti galerie ![]() ![]() ![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">![]() *Miracolul nostru* ![]() "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!" Michael Jackson |
Normal ca facem

...ce este ala potty chair?anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Sebi a facut primul pipi in potty chair.

ce au nevoie de ajutor