Prietenie la plesneala*75*-La Multi Ani Mihaita!!
Raspunsuri - Pagina 13
ralualexandrei spune:
Neatza pe la pranz.
Mey ma simt de parca a trecut trenul peste mine,ma dor toate cele.
Dincolo de tragicul situatiei care m-a dus la Calarasi,am avut parte de un show de zile mari.La tara ca la tara lumea la priveghi s-a imbatat asa ca era un sofer minus ,cineva trebuia sa conduca taraboantza lui tataie si cine sa fie...tadaaa Andra,masina are varsta mea asa ca e beton,sa ma vedeti cu masina aia veche si pliiiiina de babeee care m-au chestionat tot drumul,tacea una incepea alta,pana cand la intoarcere m-am saturat am apasat acceleratia le-am amestecat nitel pe babe si pan' acasa nu a mai scos una o soapta.N-am putut manca nimic toata ziua,mi-era tare rau mi se intorcea stomacul pe dos numa' cand ma gandeam la mancare ,asa ca eu si Radu ne-am trotilat cu cafea si pepsi.
Acum va las ca ma apuc sa bucataresc ceva ma gandeam la o salata de conopida si poate fac si o limba cu masline si ceva dulce,nu stiu ma mai gandesc.
Delphi spor la zacusca!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Delphinas spune:
andra
eu de la 12 am o zacusca pe foc so mi se pare ca tot nu scade deloc. e inca zemoasa. dar o tin la foc mic sa nu se prinda, desi am pus un disc sub oala. super faza cu babele amestecate in masina. asa i-am facuu eu lu taica`miu vinerea trecuta cand l-am adus cu vinu de la tara. nu tacea, avea limbarnita si am bagat picioru in acceleratie de nu a mai zis nimic. da si cand am ajuns acasa, dai si toaca-ma, dar am plecat repede.
zi buna sa aveti.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
kariguld spune:
'neata si de la mine.
io am fost in oras azi cu terminatorii, am ajuns mai devreme acasa.
cineva trebuie sa faca treaba pe aici, n-aveti nici o idee?
Delfino, gata zacusca?
Irinuco, bravo lui Sebi. nu, stai linistita nu l-a schimbat nimeni azinoapte, dar ca a crescut putin. incepe sa prinda curaj!
Ralu, o mare imbratisare pentru tine
.
restul fetelor, de la A la Z cate un
.
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Dodo-pui spune:
o sambata frumoasa
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Delphinas spune:
mai stau si eu un pic...sa pot sa mai continuii cu treaba 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
mariussimiuc spune:
Haideti la www.bucataras.ro/retete/2025/tort_de_ciocolata_umplut_cu_menta.html" target="_blank">tort cu ciocolata,poate va vine cheful de vorba. ![]()
www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

kay spune:
Va salutam si noi repede, am haladuit toata ziua, am testat cizmele de ploaie
... acum S umbla cu nbadrgii pe cap, bluza mea ca rochie
. ma duc sa ii fac laptic, ca baita e in curs.
zuzele !
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
kay spune:
Cinezee, ai grija cu raceala, fa-ti un screening de malformatie la dr Pop. e sg care chiar stie ce face, din pacate... restul sunt toti o apa.... racelile astea sunt super pacatoase, in primele 12 saptamani se formeaza fatul si acum virusii, nu numai medicamentele pot face tot felul de grozavii la bb... te
si sunt sigura ca e bine ! Dar am simtit ca tb sa iti spun, pt ca eu m-am informat dupa de cauze posibile. 
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Haideti la www.bucataras.ro/retete/2025/tort_de_ciocolata_umplut_cu_menta.html" target="_blank">tort cu ciocolata,poate va vine cheful de vorba. www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
moama ce tort!!!

in veci n-o a pot face asa ceva
Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
am terminat si eu treburile
am facut supa cu galuste si mancare de fasole fideluta si deseert poale'n brau...
am copt vinelete si maine ferb zacusca ca azi n-am mai avut timp...
Mihnea a terminat lectia la pian si data viitoare cica o sa cante oda bucuriei
va
pe toate
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!