Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 9
cristina22 spune:
Nico-dar bibe nu accepta?
Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
cristina22 spune:
Nico-dar bibe nu accepta?
Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Cristina22, pentru cafeau delicios de aratoasa !
Multumim frumos pentru felicitari !
Asemenea, tuturor copilasilor de aici, ca sunt numai copilasi destepti si frumosi ! Fain grup avem !
khristin, petrecere minunata la nasit ! Te asteptam cu pooozeee !
Si felicitari pt. doctorul bogat ce-l veti avea in familie !
Nicoleta, intarcarea e cel mai bun tratament, deocamdata, se pare. Succes, sa scapi usor si repede !
Fetelor, se pare ca vom avea vreme frumoasa. Bucurati-va de ea, cat puteti !
Un weekend minunat, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Nicoleta spune:
Salut.
Azi la noi a fost mai cald, dar a batut un vaaant... Am iesit totusi prin Centrul vechi...
Matei al meu e intarcat de 4 zile, nu accepta insa alt lapte (de biberon nici nu se pune problema, nu i-as mai da eu la varsta asta!), dar se pare ca nu este o problema, compensam cu alte lactate lipsa lapticului, pana revine la sentimente mai bune... Eu am ceva probleme cu sanii, dar nu mari. Insa sunt speriata, sper sa treaca repede si sa ma destresez .
Toata lumea cu teme, ocupata??
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
katty spune:
Neata,
E o vreme oribila in Bucuresti, ploua de dimineata si nu stiu ce sanse sunt sa se opreasca!
Ieri si alaltaieri a fost o vreme foarte frumoasa, si desi la meteo ne amenintau cu schimbarile incepand de azi, refuzam sa cred ca o sa vina chiar vreme asa urata!!!Pacat ca au avut drepate!
Noi ieri am fost la demonstratia din piata Constitutie cu masini de curse, Andrei a fost super-incantat, a vazut masinile de F1, si-a luat tot felul de nimicuri, a intrat la niste simulatoare auto, ce mai a fost super...in rest lume multa, caldura, muzica la maxim, motoare turate la maxim, fum, agitatie!
Alaltaieri am fost la ziua unei fetite, prietena cu Andrei, care a implinit 9 ani, iar prilej de distractie si buna dispozitie!
De azi a reinceput saptamana de scoala, prilej cu care si-a reprimit cardul de la cantina inapoi...pedeapsa a luat sfarsit! Sa vedem cum va fi! Tot de azi e inscris la cursul de germana, vad ca ii place, caci de mult ne ruga sa-l inscriem!
Nicoleta, felicitari pentru intarcarea puiului, Matei e baiat mare acum!!! Sper acum sa-ti revii repede si cu sanii, sa ramana ca o amintire mai putin placuta din perioada asta a evolutiei lui Matei!!!
Nina, Cristina22, Laura, toate fetele de fapt, si va astept la o barfa de ploaie!!!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
'neatza si de la Oradea!
La noi e insorit, dar au scazut temperaturile.Acasa am dat drumul la centrala, nu pt ca ar fi fost foarte rece, ci pt ca ne place caldura
Andrei nu va sta la program prelungit pt ca d-na are probleme de sanatate si are un inlocuitor cu care Andrei nu vrea sa raman dupa pranz.Asa ca, azi vom face teme acasa.
Mr.C e racit si cum nu se poate abtine cred ca m-a virusat si pe mine.Sper sa treaca usor.
O zi frumoasa, chiar daca vremea ne aminteste ca e toamna!
Andrei
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Nicoleta, bine ca ai reusit, chiar daca a lasat lapticul deoparte, deocamdata, Matei ! Refacere rapida si usoara !
Dupa un weekend superb cu mult soare si plimbari prin oras(duminica) cu bunicutzele, ne-am trezit cu ploaie si vreme mai racoroasa.
Toamna isi intra in drepturi. Chiar am inceput sa vad frunze ruginii, foarte frumos colorate.
O saptamana excelenta, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Nicoleta spune:
Salut.
Azi l-a laudat la afterschool, a zis ca s-a descurcat foarte bine. Si mi-a mai zis ca invata foarte repede! Sper sa inceapa repede sa vorbeasca germana, ca ii va fi si mai usor.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
katty spune:
Neata!
La noi s-au oprit ploile, dar e innorat!
Cristina22, sanatate multa! Sper sca nu te-ai virusat si tu pana la urma!
Nina, !!!
Nicoleta, bravo lui Stefan!!!
Cine vine la o cafeluta, dulce si buna?
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
'neatza si de la noi!!
Katty-mersi! Iau si io cot la cot cu sotul nurofen raceala si gripa
Bravo, bravo, bravo pt Andrei.Te-am citit dincolo
Asta imi doresc si eu sa aiba logica in tot ce face la scoala.
Aveti un baiat de nota zece
La noi ploua si bate vantul cu putere.Dimineata a fost groaznic in tafic.Am crezut ca voi dormi in masina.Am facut 50 m in 10 minute
Mama urmeaza sa-l ia pe Andrei acasa la ora 12.Sper sa aiba noroc sa gaseasca un taxi.
Va pup!
C+C=Andrei