Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 10
devoska spune:
Salutari din departari!
Sper sa-mi scuzati absenta! De o luna merg la scoala . Dimineata merg la scoala mea, apoi o iau pe Sara de la scoala, lectii, casa... se duce timpul. Asa ca nu am mai apucat sa scriu.
Si la noi e frig. Toamna si-a intrat in drepturi. Parcul e plin de frunze, arata superb, dar e asa frig. La inceputul lui noiembrie se anunta deja zapada.
Sara merge bine cu scoala. Pe 23 octombrie avem intalnire cu invatatorul sa discutam despre progresele Sarei, calificative etc. Merge la tenis de trei ori pe saptamana, face inot de doua ori. Cu pianul am abandonat deocamdata. Profesorul de pian n-a mai fost interesat cand a auzit ca nu avem pian acasa si va trebui sa vina la scoala... dar pentru ce sa cumpar/inchiriez pian daca nu stiu daca Sara are vreo inclinatie, daca ii place sau trateaza cu seriozitate lucrul asta. Ma gandeam la cateva ore la scoala si apoi sa luam o decizie.
In rest, e toamna, e frig... vreme buna de cazut in butoiul cu melancolie.
Va imbratisez cu drag!
katty spune:
Merci, Cristina22!!! Sa stii ca si pe mine ma bucura chestia asta dar mai mult ma sperie capacitatile astea ale lui Andrei!
Sanatate multa iti urez, dar din ce-ai povestit de ieri, ma asteptam sa ajungi aici, fiindca si eu am fost racita zilele trecute si acum e racit si sotul din dotare...asa ca...
Devoska, ma bucur ca ai mai scris, o sa gasiti pe altcineva pentru pian, normal ca nu puteti investi in asa ceva, nestiind daca copilul are sau nu inclinatii catre acest instrument! Orcium, pare suficient, cu tenisul si cu inotul...ca si sport, poti s-o indrepti catre pictura daca crezi ca are aptitudini in sensul asta!
Editez, ca de fapt voiam sa va pun si ceva poze din ultima perioada,
Poze si iar Poze!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
nikkibaciu spune:
Dragi mamici de copilasi nascuti in 2002, vin cu un subiect care de cateva zile ma cam macina.
Voi ati inceput cu copilasii vostrii sa vorbiti despre educatia sexuala? Mat al nostru in urma cu aprox. 6 luni ne intreba, dar ce este sex-ul? La care noi am considerat ca nu este momentul potrivit pentru astfel de lectii de dirigentie, insa ii vom explica ce inseamna, mai tarziu.. Acum, insa consider ca ar cam fi momentul, devenind din ce in ce mai curios, pentru astfel de explicatii..
As dori f mult sa aud si parerile voastre, ce fel de abordare ati avut, cum au perceput cei mici s.a.m.d.
Numai bine,
Mami de Mat (12.10.2002)
katty spune:
Nikki, la noi, din fericire, sau nefericire, nu au aparut inca subiecte legate de sex...dar, probabil ca nu vor intarzia sa apara, insa nu stiu cum vor fi abordate...Probabil ca tati se va ocupa de subiect, eu fiind mai pudica de felul meu, sau poate amandoi, inca nu stiu, cred ca vom vedea la momentul potrivit!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
andy.p spune:
Avem o vreme ingrozitoare,am fost dupa Andy, a vrut maica-mea sa-l scoata da pe vremea asta am zis pas,a venit sa stea cu gaza si am mers eu... am stat in trafic o ora ptr un drum de 15min.
Noi suntem bine,Andy e la fel de incantat de scoala,ii place si la program prelungitsper sa-l tina.Mai face cate o prostie ,da nah ..ce sa-i fac?
Katty...l-am vazut pe Andrei in poze,ce frumos e cu costum,un adevarat barbatel,la celelalte l-am chemat si pe Andy sa vada si a fost pe spate..unde a fost?Noi de ce n=am fost?La noi cand vin?Ce bine de el ca a vazut masini asa tari
Nikki la noi nu au aparut intrebari legate de sex..el ma intreaba cum e sa ai nevasta sau prietena
Cris multa sanatate C+C
Dev ai un program ff incarcat...ma bucur ca sunteti k si cu pianul chiar ca nu mi se pare normal sa cumperi sau sa inchiriezi pana nu stii ceva sigur.Oricum Sara are o gramada de facut.
Nina chiar ma gandeam ce frig o fi la voi
Nicoleta bravo scolarelului
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
light spune:
Si Liviu m a intrebat despre sex exact saptamana trecuta. Ce este sexul? L-am aburit de data asta : sex feminin, vaginul, sex masculin, penisul. Atat i am spus.
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Salut.
Intrebari despre sex inca nu. Cand vor veni... va trebui sa cadem de acord, eu si sotul, ce-i spunem si ce nu! Sau in ce fel...
Laura, si Stefan mai face cate o nazdravanie! Azi a cantat in ora si l-a trimis pe hol, sa se linisteasca. A inceput sa planga, si-a cerut scuze si... s-a linistit. Dar el canta sigur de plictiseala, ca nu o fi inteles ce isi spun... ei, sunt copii! Ce sa le facem? Unii mai nazdravani , altii mai cumintei...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Sa va povestesc: azi in autobuz, venind dinspre scoala, Matei al meu (Mutulica) a facut ochi dulci tot timpul cu o domnisoara de langa el, tot in carut (de pana-ntru-un an) cu care se privea ochi in ochi si isi atingeau mainile! Nu-mi venea sa cred!! Ceva asemanator am "patit" cu Stefan in Croatia, avea 3 ani jumatate, eram la un restaurant (afacere de familie, adica intim, in gradina unei case...) si el se privea ochi in ochi cu o norvegianca de vre 2 ani si ceva, cu parintii si fratele mai mare , isi atingeau nasurile , a servit-o chiar din platoul nostru cu fructe de mare!! Ma uimesc pustii astia ai mei!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
cristina22 spune:
'neatza!!
Nikkibaciu-si eu i-am spus exact ce a zis Lucia.
Intr-o zi, Andrei a citit subtitrarea unui film in care cineva povestea ca "a facut sex pe xerox".Bineinteles, imediat a venit intrebarea, cum adica??? Adica si-a pus puta pe xerox??
La atata inocenta, ce puteam eu sa raspund?Decat sa-i subliniez inca o data cum se numesc organele in cauza
Katty-si eu mai apelez la taica-sau in situatii de astea, dar intai trebuie sa-l instruiesc pe tata sa nu fie prea slobod la gura
Laura-mersi! Io cred ca am scapat de raceala.
Dev-ce ma bucur ca ai venit sa ne vezi!! Succes la scoala!
Programul Sarei e destul de incarcat si fara orele de pian
Nico-romantici baietii!! Dragoste la prima vedere!!
Lucia-cum e bb?Tot pletos?
Nina-la voi a nins?
O zi buna!!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Karina spune:
Am intrat repede sa va spunem ultima pozna: Bogdan si-a spart arcada, mai bine zis un al baietel, un pic mai mare, a intrat in el si l-a lovit cu barbia in ochelari, si i-a spart arcada. Desi era dupa ce terminasera orele cu d-na invatatoare - mai aveau doar germana care o fac cu o profesoara - d-na invatatoare nu plecase, l-a sunat pe sotul meu, care s-a dus la scoala. Era deja pansat de la cabinetul scolii, dar plin de singe pe camasa, asa ca l-a dus acasa, unde i-a desfacut bandajul, sa vada si el ce a patit kupilu'. Era taietura cam trei sferturi din sprinceana, l-a luat repede si l-a dus la spitalul de plastica reparatorie, unde cu tipete si urlete l-au cusut : are 4 cusaturi si un bandaj care-i acopera jumatate de ochi. Pe mine sotul m-a sunat doar cind plecasera de la spital, ca sa nu ma panichez . Simbata sau duminica mergem sa-i scoatem firele si doua saptamini n-are voie sa faca sport. In rest e bine, nu-l doare nimic, nu s-a umflat. Bine ca n-a fost mai rau...
Cu scoala e mai bine, a inceput sa scrie mai frumos si a marturisit spre surprinderea mea, ca-i place mai mult la scoala decit la gradinita.
Are ceva lectii, citeodata cam multe dupa parerea mea, dar reuseste sa le faca.
Au facut si poze, cu toata clasa si portret si chiar si pentru carnetul de note. Am sa incerc sa scanez pozele si sa le pun sa le vedeti.
Va pup si va doresc toate cele bune,
Karina si Bogdan