Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 11
nikkibaciu spune:
Va multumesc frumos pentru raspunsurile voastre.
Este intr-adevar o chestiune mai delicata, sa-i explici asta unui copil de 7 ani, insa cred ca este de datoria noastra, a parintilor, sa le raspundem pe intelesul lor, la toate intrebarile pe care ni le adreseaza.
Karina, bine zis, bine ca n-a fost mai rau. Refacere cat mai rapida.
cristina22 bineinteles ca o sa incerc sa-l bag mai mult pe sotu la inainatre, pentru detaliere
LUCIA MIRELA Ma bucur ca au fost suficiente astfel de explicatii pentru moment.
Nicoleta sa-ti traiasca puiutzii, sunt dragalasi. Ce sa zic, sunt cam precoci copii din zilele astea, e clar.
andy.p A fost tare racoare in dimineata asta, am trecut la cacilitza. Noua ne-a marturisit al nostru pitic, ca abia asteapta sa faca 18 ani, ca sa-si ia nevasta si sa faca copii, deci am trecut prin asta.
Cred ca important este sa-i tinem cat mai aproape, sa stie ca pot avea incredere in noi ( chiar daca mai ne coboram la mintea lor cateodata) si sa apeleze la ajutorul nostru de fiecare data cand simt ca au nevoie. Mai ales sa nu-i luam asa, ca ei sunt prea mici, ca nu inteleg anumite lucruri ( ba chiar simt mai multe lucruri decat ne putem imagina noi), noi il tratam ca pe un adult si participa la deciziile de familie si are intodeauna un cuvant de spus.
Numai bine, o zi excelenta va doresc.
Anina_n spune:
Va salut de la 0 grade C, dragi mamici !
Nu ninge, doar mai fulguieste din cand in cand si bate un vant foarte rece. A nins in imprejurimi.
Dar cel mai rau este ca in casa e rece. Dimineata aveam doar un pic peste 17 grade. Insa, se auzea apa in calorifere, au inceput sa dea caldura.
Uf, unde sunt zilele acelea cu peste 20 grade C, de toamna calda ?
Karina, bine ca n-a fost mai rau !
Cred ca mai tarziu va fi tare mandru de cicatricea lui, Bogdan.
Cristina(Kiev), ce bine ca ai mai dat pe aici ! Ma bucur ca sunteti bine si sanatoase, doar timpul nu va ajunge.
Balet nu mai face, Sara ? Imi amintesc poza aceea faina cu ea.
Succes la scoala, amandurora !
Cristina22, dar la voi, a nins ? Ca auzeam la radio, ca in nordul tarii ninge viscolit de aseara.
Nicoleta, ce baieti romantici ai !
Ce dragutz e Stefan, sa cante el de plictiseala !
Cristi(sotzul) fredona sambata prin casa, iar Patri(nepotica) m-a intrebat cum de canta Cristi, ca ea nu l-a mai auzit. Eu i-am spus ca se simte bine si de aceea fredoneaza. Ca omu', cand se simte bine ii vine sa cante.
Asa e mami a mea, de cand ma stiu, cand face treaba, ea fredoneaza ceva.
Nikki, bine ati venit in clubul nostru !
Si eu, ca Lucia si restul fetelor, i-am explicat Cristinei, ce inseamna sex.
katty, multumim pentru poze ! M-am bucurat sa va vad frumosi si veseli, ca deobicei !
Laura, ce face micuta gospodina ?
O zi faina, tuturor, in ciuda frigului de afara !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
devoska spune:
Nina tot timpul trec pe aici. Chiar daca nu scriu sunt mereu in zona. Mi-e drag si dor de voi. Sotul meu chiar imi zicea glumind daca sigur vreau sa ma duc la scoala, ca nu o sa mai am timp de DC.
In ultimul timp pagina DC se incarca foarte greu. Intr-o seara am scris pe la 12.30 noaptea. Si mesajul nu s-a incarcat sub nici o forma. Azi sunt acasa. Nu am avut scoala, dar am invatat ca se apropie un examen.
Sara nu mai face balet. Nu aveau o profesoara care sa ii atraga. Repeta la nesfarsit aceleasi lucruri si se plictisise. Acum vad ca jinduieste, dar deja a ales. Orele de inot si o ora de tenis se fac in timpul scolii, asa ca extra scoala nu merge decat de doua ori la tenis.
Ce mai face Cristinica?
Imbratisari la toata lumea! As trimite si ceva caldurica, dar si la noi lipseste.
andy.p spune:
Buna dimineata,un frigg ce e si plus ca inca nu avem caldura
Asa ca haideti repede la o la alegere
toate fetele.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Hello...
Laura, multam de cafele...chiar m-au atras aici! Ma bucur ca v-au placut pozicile de la Renault Roadshow (a fost un eveniment organizat in Bucuresti in weekendul care a trecut in piata Constitutiei, si care a cuprins tot felul de demonstratii cu masini Renault + prezentarea unui nou model sedan al marcii), imi pare rau ca Andy si-a dorit sa fi fost si el acolo...si n-a fost...ma bucur ca ii place la after-school, si lui Andrei ii place, iti dai seama, mai mult se joaca, se plimba pe la bufet si cantina, daca mai au timp isi fac si lectiile...ieri iar a venit Andrei fara teme facute si si le-a facut cu chiu cu vai spre seara...deja ne-am obisnuit!
Cristina22, m-a amuzat perlutza lui Andei, cea cu xeroxul ... ha..ha! Ce simpatici sunt!
Nicoleta, pupici cavalerilor tai, cred ca o sa fie mari crai cuceritori!!!
Karina, ce urata intamplare cu Bogdan, imi pare rau ca a fost asa tare lovitura si a trebui sa ajunga la spital si sa fie cusut!! Si eu ma gandesc cam cu groaza de multe ori cate se pot intampla prin pauze...ieri Andrei mi-a povestit ca un copil care alerga nebuneste pe hol, s-a impiedicat de el sau de ghiozdanul lui si a cazut si era sa se loveasca cu capul de gresie...si mi-a zis mami n-am avut nicio vina, venea in goana...pur si simplu s-a impiedicat de ghiozdan...Refacere rapida ii urez!
Nikki, le zici bine caci si noi l-am facut pe Andei parte din deciziile pe care le luam, numai ca noi nu prea ne mai coboram la mintea lui de copil si il tratam de cele mai multe ori ca si cand ar fi adult si nu stiu cat e de bine...cred ca ii cerem prea mult!
Nina, multam de aprecieri si complimente!!!
Cristina(dev), , ma bucur ca ai mai scris si ca sunteti bine!
Lucia, ! Cum e la voi? Va pregatiti de primavara???
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Nicoleta spune:
Salutare.
Savurez si eu o cafea "moale" intimp ce fierbe mancarea... piciul doarme... aici ninge-ploua si vate si vantul... Brrrr!
Katty, nu la "cuceritorii" din ei ma refeream eu, ci la modul de interactiune. Mi s-a parut asa de ciudat si de delicat... de "altfel", ca doar nu fac asta mereu, s-a intamplat doar in cele doua dati!
Ieri a avut loc o rafuiala la hort (afterschool), lui Stefan i se furau jucarii si el s-a burzuluit la copiii care faceau asta si astia au inceput incaierarea... i-a mustruluit doamna de acolo, iar Stefan (care zice ca el s-a aparat doar!!) era suparat ca peste tot gaseste copii agresivi si care nu se comporta frumos... (nu toti, fireste). Dar mi se pare asa de ciudat ca nu pricep ca Stefan doar ca nu stie limba lor, in rest este ca si ei, stie limba lui materna! Sau ca nu li se explica... ori nu retin ei... Sper sa treaca repede, sa inceapa sa vorbeasca si sa nu mai fie probleme.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Anina_n spune:
'Neatza, dragi mamici !
Haideti la cafea, fiecare din care vrea !
Cristina(Kiev), la cum se fac....copiii, cam asa i-am explicat si eu Cristinucai. Mami si tati se iubesc mult si din multa dragoste, samanta lui tati ajunge la mami in burtica.
La intrebarea "ce este sexul ?", cum a scris si Lucia, i-am explicat ce inseamna, cuvantul, nu, cum se face. Ca asta nu a intrebat, direct.
Altfel, Cristina e preocupata acum de....spiridusii Mosului si . Daca tot a vazut ca ninge, s-a grabit sa-i scrie deja, Mosului si sa-si puna scrisoarea la fereastra ca spiridusii sa o duca la Mos, deja.
Am zis ca trebuie sa-i cumpar o pereche de cizmultite pt. flesacaiala, ca pt. ger uscat are de anul trecut, cand ii erau mari.
Dar mi-a zis sa nu-i cumpar, ca i-a cerut Mosului in scrisoare si sigur ii va aduce, el.
La scoala ii merge foarte bine, evaluarile sunt de FB, chiar daca la unele fise sau dictari mai ia si cate un B.
Cam astea ar fi noutatile, la noi.
Nicoleta, uf, e greu la inceput, pana gasesc limbajul comun, copiii.
Cum mai esti cu sanii ?
O zi faina, fetelor si un weekend si mai fain, daca nu ne mai citim, pe aici !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Nicoleta spune:
Nina, draguta Cristina, deja il vrea pe Mos! Stefan se gandeste la petrecerea de ziua lui, la care ii va invita si pe copiii de la fosta scoala, desi nu au fost "prea draguti cu el" (dar el iarta pe toata lumea). El anul trecut a zis ca Mosul nu da bani pe jucarii, ca le fac spiridusii doar!! Sunt ok cu intarcarea. Mai e putin (o galma) si gata!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Anina_n spune:
Ninge, ninge.... Ce bucurie va fi pe copii, peste cateva minute, cand vor iesi de la scoala.
Nicoleta, ma bucur ca esti mai bine ! In curand vor fi ca noi !
A fost Stefan la vreo aniversare, de vorbeste deja, despre ziua lui ?
El se plange de slaba cunoastere a limbii de acolo ?
Cand sa inceapa gradi, Cristina, au fost care ma sfatuiau sa o dau la sectia maghiara, sa deprinda limba majoritatii din oras.
Dar nu am vrut, ca nu vorbea nici romaneste prea mult, inca. Iar la firea ei mai retrasa, ma gandeam ca se va inchide in ea, poate si nu va vrea sa mai comunice cu noi.
Inca nu stie limba concetatenilor nostri, doar cateva cuvinte. Dar nici nu are cum sa invete, daca nu are companioni de joaca, vorbitori de lb. maghiara.
Noi, astia mari, la joaca am invatat cel mai bine, lb. maghiara.
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute