Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Lucia, multa sanatate. Ser fiziologic si aspirat nasucul. Sa treaca repede toate si sa vina primavara!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si asa ca de duminica

LA MULTI ANI CRIS!!!MULTI ICI SI SCUZE DE INTARZIERE!!

Lucia cum e Victor?Da LIviu?LA cel mic numa aspirat si ser sau ceva picaturi cu apa de mare daca ai.

O duminica frumoasa tuturor!!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Suntem mai bine. Am pus aseara un vas cu apa cu sare pe calorifer, plus apa de mare in nas, aspirat degeaba ca nu a iesit nimic. Am si un steamer dar nu l-am folosit caci miroase a eucalipt si vad ca parerile sunt impartite referitor la utilizarea uleiului de eucalipt in steamer pentru copii. E adevarat ca desfunda f bine nasul dar nu sunt ferm convinsa ca e safe.Victor pare mai bine azi, nu a mai stranutat si nu a mai avut nasul infundat pe timpul zilei dar noaptea am vazut ca e mai rau.Liviu e bine, maine ia ultima doza din prednisonul ala, caci asta cred ca e, si apoi om vedea.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Salutare.

Am fost azi la biserica unde Stefan a stat iarasi in altar, de data asta l-au imbracat ca si pe ceilalti copii (nu stiu cum se numeste, parea un preot... mic), dimineata nu a vrut sa manance sau sa bea fiindca a vrut el sa se impartaseasca. In altar a fost cumintel, ne-a spus ca s-a rugat la Doamne-Doamne sa-lajute la scoala . Matei, cu mine si cu tati, la 11 a inclinat steagul in carut, pana la 13.20. Am fost dupa aceea la o expozitie cu vanzare de Comics si Lego, Stefan s-a facut cu... o sabie din Razboiul Stelelor (aseara a stat pana la 11 sa-l vada la tv), Matei cu 2 figurine, vaca si catel . Apoi am intrat in Gasometer (4 cladiri, un fel de mall, faine, pun si poze mai tarziu). Acum acasa, tati doarme putin si apoi mergem in Prater. E cald la noi, doar ca bate vantul cam tare...

Revin cu poze.

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78

Poze de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-dar toti copiii se imbraca "asa" la biserica?

Laura-esti o scumpa

Lucia-sanatate copiilor si sa treaca usor!

Noah, toti copiii sunt in greva?Ca Andrei este

O saptamana frumoasa!

cristina si Andrei
http://lbyf.lilypie.com/Q8wIp3.png

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Rabdare rabdare si iar rabdare
Acum suntem in febra preg ca pe 25 avem botez si facem si nunta .... vai de capul meu ca nu stiu ce sa fac mai intai ... si treb sa trambalez si copilu peste tot dupa mine
Luiza azi e cu noi acasa ca au greva .
Bb nu mai aproape doarme deloc ziua . Deja s a plictisit singurel ... asa ca nu mai pot face cam nimik azi
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello, mamicute!

Revin si eu dupa cateva zile de absenta!
Si eu sunt cu Andrei la munca, asa ca azi va fi cam chinuitor!
E greva in invatamant asa ca se lauda cu un weekend prelungit! Si-a luat si si-a facut si temele, asa ca de-acum sta la calculator si se joaca!
Ieri am fost la un botez, a fost tare frumos, Andrei a dansat mult de tot, eu tot racita, Andrei si el un pic!
In rest suntem ok!

Vad ca mai sunt copilasi bolnaviori, multa sanatate urez tuturor!!!

Nicoleta, vazut pozele...tare frumoase, si copiii, si locurile, si voi si masinuta!!! S-o stapaniti sanatosi...o luna! Ce va luati dupa?
Si Andrei ieri la botez a avut importantul rol de a tine cadelnita cu tamaie inainte de a o lua preotul si dupa ce a tamaiat acesta prin biserica si s-a simtit foarte mandru!

Sinzi, chiar aveti viata agitata!!! Felicitari pentru cei 7 ani de casnicie si la cat mai multi si fericiti impreuna! Si Andrei a primit carnetul de note...e foarte incantat, inca n-are nicio nota in el..

Cristina22, cu after-school mergem in continuare la fel...deocamdata e convenabil asa, am vazut ca doamna pedagog chiar isi da silinta, atunci cu tema nefacuta a fost o scapare dar nu a ei, ci a lui Andrei..Iti urez si eu La multi Ani si multa sanatate, a fost ziua ta si n-am stiut?

Lucia, si sanatate multa lui Victor si lui Liviu!

Nina, Laura, !

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Katty-, multumesc! Da, a fost ziua mea
Andrei sta cu tine pana la sfarsitul programului?
Al meu Andrei e acasa cu mama.E alintat si tinut pe puf, nu alta.Acum ii face clatite

Adela-ce frumos!! si nunta si botez! Succes si rabadare, cum spui tu, si sa iasa MINUNAT!!

cristina si Andrei
http://lbyf.lilypie.com/Q8wIp3.png

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.
Andy e mucios asa ca ne tratama,numa bine ca n-a mers azi la scoala

Katty si multa sanatate tie si lui Andrei.

Nicoleta frumoase pozele,ai baieti mari ce mai

Cris,Nina,SAnzi

Lucia sper ca sunteti mai bine.

O zi frumoasa tuturor

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput