Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Azi e ceata rau, sper sa se ridice, sa ajungem si noi in centru, sa ne plimbam putin... daca nu, macar in zona. Am 2 copii care vor afara, inca nu putem, sunt suparati, si nervosi... Uf! se mai cearta pe cate ceva... Sper sa detensionez atmosfera curand!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Mancare de regim... nu prea atractiv... doar daca... "Uite, mami, sa zicem ca pastele astea sunt crustacee!"

Mergi la inceput

Salut.

Nicio miscare? Unde sunteti mamici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Vlad !
Sa cresti sanatos, voios si
sa ai numai succese la scoala !
Felicitari, Francisca !

Buna, dragi mamici !
Bine ati revenit, Cristina_C si Sinzi !
Cristina_C, mi se pare ok lipsa testelor lunea si vinerea. Imi amintesc cand eram la scoala, ca nu dadeam teze lunea si vinerea.
Si noi, ca adulti, suntem mai....obositi. Mai ales lunea, dupa 2 zile de pauza, dureaza ceva timp pana iti intri in ritm. Ca vinerea....stiind ca vine weekend-ul, prinzi aripi.
Cristinuca a dat ieri, test de evaluare la romana si mi-a zis ca a gresit, ca nu va lua FB, ca s-a incurcat, desi ne-am pregatit duminica.
Nicoleta si Laura, sper ca sunt mai bine, bolnaviorii vostri, azi !
Adela, te asteptam cu povesti de la nunta si botez !
Cristina22, katty, Cristina (Kiev),
O zi faina, tuturor !

PS - Am urmarit si eu, "Dansez pt. tine", dar mai pe sarite, ca asa a fost conjunctura.
Oricum, de comentat nu mai pot comenta in direct la subiect, ca acasa la noi nu avem PC, doar la mama.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

aici sunt si io, prinsa cu lucru.Am avut o zi plina, pana la ora asta.

VLAD
Nico-cum e infometatul?

Laura-v-ati mai revenit un pic?

Nina-poate nu e asa de mare greseala si ia totusi, un FB!!

O zi frumoasa!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Infometatul tot infometat!! Nu stiu ce sa-i mai dau asa, mai dietetic...

Nina, si B este tot nota, nu stresa copilul :(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-supa de legume, carnita, cu morcovi si cartofi fierti, paste cu branza, paine cu almete(chiar, voi aveti acolo?), compot de mere si ce mai vrea el

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

A luat B, dar nu e necajita. Stia ca a gresit.
I-am zis ca data viitoare va fi de FB, evaluarea.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello, eu am fost la un curs dimineata, va fi de-acum incolo in fiecare marti, si din doua in doua spatamani si vineri!

Deci avem sarbatoriti!
La multi ani, Vlady!
Francesca, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos, sa va aduca multe bucurii!

Nina, multumim ! E bun si B-ul! Bine ca stie unde a gresit, data viitoare sigur nu va mai gresi!

Nicoleta, ma bucur ca se simte mai bine nazdravanul tau si ca cere de mancare!!! La noi avea efect painica prajita la greu!

Cristina22, pupicei!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Va multumesc din suflet si va doresc si voua sa aveti parte de tot binele din lume!

Nina ,Cristina22, Katty

Imi pare rau ca sunt si azi pe (trebuie sa ajung repede acasa), dar sper ca maine sa pot sa intru macar putin.

Va si va imbratisez cu drag!

Sa aveti o zi frumoasa ( ca a noastra )!

Mergi la inceput