Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ori am eu ceva stricat in laptop, ori merge DC-ul ca rasnita...

LA MULTI ANI VLADY!! Sa cresti mare si sa fii sanatos!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani cu noroc si sanatate, Vlady!
Felicitari, Francisca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI VLADY!!FRANCISCA SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII.

LA noi,din pacate ,lucrurile merg parca tot mai prost,sunt in butoi,asa ca va si astept soarele.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani Vlady! cu intarziere si din partea noastra.Francesca, sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatos.Adela, cum mai stati cu nunta/botezul?Sinzi voi cum mai sunteti cu sanatatea? V-ati revenit?Noi am avut vaccinul ieri, febra deloc fara antitermice in schimb ne chinuie in continuare dintii caci avem in fiecare seara o repriza de plans mai serioasa sau mai usoara. In plus mai e si puseul de crestere care habar n-am cand a inceput si cat tine insa daca am pretentia sa dorm peste noapte trebuie sa o fac avant tzitzi in gura lui. Si pe de alta parte am inceput sa vorbim tot mai serios:http://www.youtube.com/watch?v=dq7zl1qz3jk

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Of, Stefan are nasul putin infundat si a inceput sa tuseasca putin... viroza asta!! Azi m-a tot intrebat cand mergemin Centru, am cedat si am mers, a zis ca se simte bine, dar cand am ajuns a zis ca e obosit... si nici nu am gasit ce cautam... ne-am intors! Timp pierdut degeaba ! Si acum parca e si putin ragusit... Sinupret, Nurofen... niste tincturi (trei-frati-patati, propolis, cimbru si coacaz negru...). Sper sa rupa tusea repede!!

Laura
, sper ca nu sunteti si voi bolnavi :(.

Mergi la inceput

Are un soi de laringita, a tusit de vreo 5 ri spart azi-noapte... si suntem singuri pana maine seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Poftiti la cap. 66 !

Moderatorii pot sa inchida acest subiect.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput