Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 20
Nicoleta spune:
Salut.
Ori am eu ceva stricat in laptop, ori merge DC-ul ca rasnita...
LA MULTI ANI VLADY!! Sa cresti mare si sa fii sanatos!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
andy.p spune:
LA MULTI ANI VLADY!!FRANCISCA SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII.
LA noi,din pacate ,lucrurile merg parca tot mai prost,sunt in butoi,asa ca va si astept soarele.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
light spune:
La multi ani Vlady! cu intarziere si din partea noastra.Francesca, sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatos.Adela, cum mai stati cu nunta/botezul?Sinzi voi cum mai sunteti cu sanatatea? V-ati revenit?Noi am avut vaccinul ieri, febra deloc fara antitermice in schimb ne chinuie in continuare dintii caci avem in fiecare seara o repriza de plans mai serioasa sau mai usoara. In plus mai e si puseul de crestere care habar n-am cand a inceput si cat tine insa daca am pretentia sa dorm peste noapte trebuie sa o fac avant tzitzi in gura lui. Si pe de alta parte am inceput sa vorbim tot mai serios:http://www.youtube.com/watch?v=dq7zl1qz3jk
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Of, Stefan are nasul putin infundat si a inceput sa tuseasca putin... viroza asta!! Azi m-a tot intrebat cand mergemin Centru, am cedat si am mers, a zis ca se simte bine, dar cand am ajuns a zis ca e obosit... si nici nu am gasit ce cautam... ne-am intors! Timp pierdut degeaba ! Si acum parca e si putin ragusit... Sinupret, Nurofen... niste tincturi (trei-frati-patati, propolis, cimbru si coacaz negru...). Sper sa rupa tusea repede!!
Laura, sper ca nu sunteti si voi bolnavi :(.
Nicoleta spune:
Are un soi de laringita, a tusit de vreo 5 ri spart azi-noapte... si suntem singuri pana maine seara...
Anina_n spune:
Poftiti la cap. 66 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !