Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 18
Nicoleta spune:
E mai bine, nu a mai vomat de 2 ore, a si mancat 2 sticksuri si niste paine deshidratata in cuptor, puuutin ceai... el vrea mult, ca-i e foame!! Dar il rog sa ma asculte si o face, saracutul de el... sper sa fi fost tot, asta...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
cristina22 spune:
am intrat doar sa vad cum e Stefan.
Daca nu am mai vomat, e semn bun! Sanatate!
Noi fugim la o aniversare.
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Cristina, esti o draguta!
Stefan nu a mai vomat de la 10, deci pana acum asta a fost cu voma, febra nu a facut deloc, insa are o foaaaameee! Si nu are voie sa manance mult! A si plans ca nu-i dam de mancare, ca el crede ca "imi bat joc de el" , a fost si nervos... baietii au iesit putin intr-un parc de langa Prater pentru ca eu sa ma duc sa cumpar uscaturi, banane, cereale de orez, paine uscata... ca nu aveam in casa. Si acolo Stefan s-a suparat ca nu intram... i-a trecut pana la urma, e si obosit... si nemancat... si putin deshidratat cred... Uf, sper sa fie ca nou de dimineata, ca sotul meu pleaca maine la Zagreb si apoi in Sarajevo, pana joi suntem singuri... Uf, vai de noi...
Nicoleta spune:
Cristina_C, suntem bine, multumim , incepusem mesajul anterior de mult timp, nu am vazut mesajul tau.
andy.p spune:
Buna dimineata.. la toata lumea.
Noi am avut un week-end plin:Alexia a avut diaree si voma si febra,cand s-a mai pus ea pe picioare duminica l-a apucat pe sotz,deci am tinut-o intr-o mare veselie.
Nicoleta ma bucur ca e mai bine Stefan,se pare ca iar bantuie enterovirozele si la noi ,Si noi tot pe uscaturi,da e mai greu cu gaza ca nu vrea sa renunte la lapte:(
CristinaC bine-ai revenit
Cris cum a fost la aniversare?Pizza la 2FB?La cum e Andrei de cuminte si silitot cred ca o sa mancati la pizzaaaa..
Azi Andy are 2 teste la mate si romana....sunt curioasa ce va face.Noi avem deja vreo 7 note in carnet la diferite materii.
toate fetele,fuug un pic langa gaza
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Of, Laura, sanatate si voua!
Stefan este bine, plin de energie, infometat la culme! Tati a plecat, am asa o strangere de inima... noroc azi cu Ziua Austriei, maine e liber iara, sper sa reusesc sa il pun bine pe picioare pe Stefan!
katty spune:
Neata!
Off, numai puiuti bolnaviori!
Laura, Nicoleta, sanatate multa Alexiei si lui Stefan!
Si la Andrei la scoala lipsesc multi, a inceput sezonul...sper sa-l tina imunizarea care i-o facem si sa n-avem probleme!
La multi ani, de Sf. Dumitru daca sunteti sarbatoriti sau aveti pe cineva drag cu acest nume!
Sa aveti o saptamana minunata!
Pupici!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Cristina_C spune:
Neata!
Laura, si eu ma bucur ca putem vorbi iar.
La Robert nu se anunta lucrarile, stim doar ca nu se dau niciodata imediat dupa sau inainte de weekend sau de vacanta, deci nu luni si vineri. Carnet n-avem, doar ce vad pe caiete sau pe foi.
Nicoleta, anul asta ziua Germaniei a picat intr-o sambata, dar m-am uitat in calendar si la anul pica luni. Lasa ca azi Stefan o sa manance ca un lup
Multa sanatate tuturor!
cristina22 spune:
'neatza!
Laura-sanatate bolnaviorilor!
Nico-pofta buna lui Stefan!!Cate un pic si mai des!
CristinaC-daca tot vorbiti de zile libere, m-am uitat si eu in calendar cand cade ziua Ro.
Katty-pupici si voua!!
O saptamana frumoasa!
DUMITRU
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."