Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 17
cristina22 spune:
poi, profit de ora in plus
Te-am vazut ca bantui si tu
Cum sunteti?
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Cristina, lui Stefan i-am cumparat si 2 caiete de scriere din Ro, pe unul lucreaza pentru ora de romana de la biserica 3 pagini pe saptamana si daaaaa, unele semne grafice sunt ingrozitoaaareee (pe celalalt nu l-am mai pus sa lucreze, poate la vara il invat eu scrierea de mana si atunci il vom folosi din plin!!)! Sa vedem cand vom ajunge la litere cum va fi! Norocul este ca aici se scrie cu creionul la inceput, mai poate sterge, dar tot sunt naspa! Ultima pagina lucrata este un un fel de coasa... naspa rau! Dar se va descurca el, ca are asa o tendinta de simplificare uneori...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
cristina22 spune:
Wow, deci Stefan merge in paralel si cu "scoala" noastra.Bravo!
La noi e tare la moda pic-ul.Dar, eu l-am scos din penar.
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Cristina, nu as spune chiar asa... a facut si el 6 pagini de caiet de scriere... sa vedem ce-o mai fi, am lucrat si la mate vreo 3 pagini, dar nu vreau sa exagerez.
Stefan s-a trezit foarte palid, tot zicea ca se simte "ca la voma", pana cand a mers la baie si chiar a vomat! Mi-a zis mie directoarea vineri ca circula un enterovirus urat in scoala, eu m-am bucurat ca Stefan e ok. Si aseara era cam palid, toata noaptea s-a tot sucit in pat... Uf, sa fi fost doar atata, acum incearca sa atipeasca, casca, se vede ca nu s-a odihnit . Sa vedem ce fac de mancare asa, mai dietetic... cred ca niste pilaf.
O zi buna va doresc, la noi este luminos si partial fara nori, parca-parca iese soarele... am vrea la Zoo dupa-amiaza.
Nicoleta spune:
Iara, nici nu mai are ce, dar e senzatia aia!! Ce sa-i fac?
Nici nu vrea sa manance, vrea ceai, am inceput sa-i dau cate putin... ii fac niste pilaf, dar sa se mai dezghete carnea... Mai, nu ma gandeam la asa ceva! Daca mai vomita mergem la Urgente.
cristina22 spune:
Nico-nu ai debridat sau metoclopramid?
C+C=Andrei
Nicoleta spune:
Am si, si. Dar Metoclopramidul este pentru adulti, sunt comprimate filmate, nu picaturi . La Debridat trebuie sa fierb apa, ca este suspensie. Si sa se raceasca. Cred ca ii dau, dar sa vad ca se simte mai bine. Mergem la spital daca mai vomita de 2 ori.
Cristina_C spune:
Nicoleta, multa sanatate lui Stefan! Cum se mai simte?
Si Robert a avut ceva asemanator prin vara, l-am dus la dr. si i-a dat niste pastilute exact pentru asa ceva, foarte bune, dar am uitat cum se chemau. Inainte eu i-am dat un sirop - Vomex - si i-a ajutat cat de cat.
Nicoleta spune:
Este ok, nu a mai vomat de o ora. Astept inca o ora cum am fost sfatuita de cineva patit si apoi incep sa-l hidrateh putin, poate vrea niste Humana, sau daca nu, poate macar apa, ceai... Apoi si ceva de mancare, uscaturi... A vomat de 4 ori pana acum, ultimile 2 le suspectez ca ar fi din cauza ceaiului baut mult prea repede dupa ultima voma... Asteptam acum sa vedem. Daca nu, mergem la spital, avem unul in zona. Eu speram vineri ca a scapat, ma bucuram ca avem 4 zile libere sa treaca si ceilalti copii peste... poate totusi este o forma usoara si nu luam si noi :(.