Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
Salut.
Katty, felicitari! SI la cat mai multi FB!!
I-a zis sotului azi invatatoarea ca este ok Stefan, dar ca incearca sa se bage in seama cam prea mult, si cateodata deranjeaza, ca o striga tinand si mana sus! Noi credem ca este de bine, exceptand inconveninetele situatiei. Si chiar nu vrem sa-i taiam din elan, doar sa-l temperam putin.
Cat despre poza, sincer m-am gandit si eu, dar este asa de liniste cand vine preotul cu copiii (aici biserica are la subsol un loc special unde parintii cu copii pot sta, copiii se joaca si parintii pot urmari slujba pe un ecran mare in fata), ca mi-e teama sa apar eu cu aparatul... si trebuie si blit... sa vedem, macar o data trebuie sa ii facem poza, sa-si aminteasca. Duminica trecuta el deschidea sirul, era incantat si totodata patruns de emotia momentului. M-a intrebat daca l-am vazut si daca... tinea crucea dreapta de data asta . Data trecuta i-am zis eu ca nu tinea crucea dreapta...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
cristina22 spune:
Katty-nici nu se putea altfel.Doar Andrei e matematician
Nico-cum e Matei cu mucii?
Mare lucru ca Stefan incearca sa se afirme, dat fiind ca pentru el totul e nou.Bravo, Stefan!!
Lucia-eu zic ca nu e nimic neobisnuit cu Victor.Poti sa faci niste exercitii pt intarirea musculaturii de la gat.Il pui pe burtica si ii atragi atentia astfel incat sa-si intoarca capsorul cand in stanga, cand in dreapta.
Adela-voi cum sunteti??
In zona noastra, nasii pun plicu' cu euro. Cat mai multiStiu ca si eu am nasit de doua ori
Si la noi s-a inceput notarea.Pana ieri mai luase un FB, da' la religie.
In rest, ne pierdem vremea prin casa.Orele de tenis nu se pot tine din cauza ploii.
O zi buna sa aveti!!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
light spune:
Cristina, felicitari si lui Andrei ca a inceput cu dreptul scoala. Multumesc de sfat, punem in practica maine cat o tine figura ca nu prea ii place statul pe burta.
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Cristina, felicitari lui Andrei! Este un FB, si religia e buna!! Mucii lui Matei sunt pe trecute, se pare ca tin mortis sa se manifeste regulamentar (virozele la el dureaza 10 zile!!)! Joi sunt 10 zile, apoi sa nu-i mai vad, macar o luna ! Stefan trebuie sa invete regulile de aici, ca in Ro era cam debandada... Insa vrem sa le invete fara stres, treptat, astfel incat sa nu-l bage actiunea asta in carapace. El este un copil expansiv, vorbaret, asa e personalitatea lui, ce sa le fac eu austriecilor daca nu sunt la fel? Important este sa fie totusi in armonie cu mediul... si va fi, cu tact si rabdaaaareeee.
Zilele trecute imi povestea ca au un coleg nou la hort, care e bataus. Si ieri mi-a zis ca acesta merita sa-i fie stricate jocurile, ca este rau (nu i le strica el, ci ceilalti copii;) imi spunea de acesta "in opozitie" cu el, cred, care nu este bataus (el doar riposteaza/se apara), si totusi ii sunt stricate jocurile... I-am explicat eu cate ceva despre asta... sa vedem ce-a inteles.
Va pup, sper sa prind si eu putin somn... dupa ce se face mancarea.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
ivanoiuadela9 spune:
Am intrat putin sa vad ce mai faceti ca nu mai am timp de nimik ... sapt asta e nebunie mare pe la mine ... a venit si soacra mea de dincolo duminica seara , mers la retaurant pt meniu , la florarie pt aranjat sala , la fotograf si multe altele ... nici nu am avut timp sa ma vopsesc ... sper ca cel tarziu deseara sau maine sa reusesc.
Bine ca BB e cuminte si doarme mai toata ziua . Cu Luiza ma cert pt ca nu e atenta la scoala si nu stie ce tema are pt a doua zi
Sper ca macar vremea sa se schimbe si sa fie soare duminica
Va pupam
andy.p spune:
Azi a venit si Andy cu FB la mate,luat la test,am fost tare mandra
Katty nu mi-a venit sa cred cand am citit,si noi azi am mers pe 9,tot din cauza de telefon care nu a sunat..prima ora a avut religie,asa ca am sarit-o cu brio,mai rau a fost sa-i explicam lu Andy de ce nu merge la prima oraFelicitari ptr FB
Crisfelicitari si voua ptr FB
Nicoleta copilul vrea sa demonstreze x=ca stit,ceea ce e ff bine,se va tempera el pe parcurs,eu zic ca face progrese din ce in ce mai mari,bravoo
Lucia nu cred ca e vreo problema cu Victor,eu o puneam pe Alexia mult pe burta si asa si-a intarit ff bine musculatura gatului si a spatelui...tre sa stai in fata lui si sa-i vb.,sa-i arati o jucarioara viu colorata,vei vedea ca va incerca sa-si ridice capsorul,mai greu la inceput ,apoi din ce mai usor...eu nu mi-am mai amintit nimic de la Andy cand era Alexia mica,zici ca trecusera nush cati ani
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
light spune:
Asa e Laura ca nici eu nu imi mai aminteam de la Liviu. Victor isi tine capul, insa uneori si-l mai clatina cand vrea sa intoarca capul dintr o parte in alta. Cu statul pe burtica am practicat noi zilnic dar doar cate putin ca se enerveaza. Insa vorba voastra trebuie sa insist sa fac ceva mai mult, sa stau in fata lui si sa ii tot arat chestii pe care sa le mut apoi dintr o parte in alta.Am revenit cu poze si un filmulet cu Victor:http://family.webshots.com/album/575187393WEqVKKhttp://travel.webshots.com/album/575154751KsZzaN
my deviantArt Gallery
andy.p spune:
Buna dimineata... ptr toata lumea.
Lucia cat e de dragutz Victor,eu cred ca se pregateste sa zica MA_MA..isi singur sosetele jos??Iar pozele sunt superbe,locatia gen Vestul salbatic,f frumos...aaa si mie mi se pare ca seamana ff bine cu Liviu.
Tu ti-ai revenit ff frumos.
Fetelor unde sunteti??
o zi frumoasa tuturor.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Neata...
A iesit soarele, azi cred ca va fi frumos! Mi s-a schimbat si dispozitia in bine!
Laura, Cristina22, felicitari pentru FB-urile luate de Andy si Andrei, avem niste scolarei tare silitori! Multumesc si eu pentru urari!
Laura, noi am reusit de am ajuns la 8 fara 5 la scoala, asa ca ne-am incadrat in 20 de minute sa fim gata! Rezultatele s-au vazut aseara, caci cand l-am luat de la after-school, iar am primit reprosuri ca nu-i atent, ca nu se concentreaza, ca nu sta linistit in banca, ca e hiperkinetic, ca sa-i dam MENTAT dela Himalaya ca sa-i dea putere de concentare si sa-l destreseze etc. A fost un chin pana si-a terminat temele acasa! A stat tati de el, basca ca l-a pus sa mai faca o foaie suplimentara la romana cu bastonase cu bucle ca facuse purcelusi pe caietul special de la abecedar de la pic! Pana la urma si le-a facut!
Prima "pedeapsa": i-am eliminat cerealele Chocapic (negre) de la micul dejun, azi a mancat cereale albe...diseara daca se repeta, ii scoatem Need for Speed-ul de pe calculator, apoi mai vedem!
Lucia, multumesc si tie pentru felicitari! Am vazut filmuletul cu Victor, e super-dulce! Pozele de la minele de aur superbe! Adevarata reprezentare a vremurilor de atunci!
Nicoleta, sar-na si tie! Stefan este un adevarat aparator al principiilor, imi place de el, si noi avem deja placa pusa pe Andrei ca e vorbaret, noroc ca doamna invatatoare azi ne-a zis ca nu-i nimic grav si ca se corecteaza cu timpul si ne-a mai linistit! Sanatate lui Matei, vad ca e pe final cu raceala!
Adela, bafta pe ultima 100 de metri de alergatura! Sa iasa totul cat mai bine! V-ati hotarat ce cadou luati nasilor?
Tot ei boteaza si va cununa?
toata gasca!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
Katty-off, cand aud afirmatii din astea, fac cu nervii.
D-na aceea are, oare, in vedere faptul ca sunt niste copii veniti de la gradinita, ca la ora aceea sunt destul de obositi si plictisiti de statul in banca??
Stai linistita, toti sunt asa!
Trebuie sa incercam si noi sa fim un pic mai intelegatori cu ei.
Noi facem temele acasa, pe motiv ca inca d-na e bolnava si are un inlocuitor.Dar Andrei isi doreste sa ramana la program prelungit.Chiar dimineata mi-a cerut sa-l las sa-si faca temele la scoala pt eu il stresez.Uff!!
Si credeti-ma ca fac tot posibilul sa nu ma enervez pe el, cand mai depaseste cate o linie etc.Cand simt ca-mi creste tensiunea, cobor pana in bucatarie si apoi revin in camera lui.Si-mi mai trec nervii!
Adela-spor la alergat!!Sa iasa minunat!
Lucia-stii bine ca mor dupa coafura lui Victor cel frumos!!
Laura-bravo pt FB!!
Nico-bine a gandit Stefan in ce-l priveste pe bataus
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."