Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Katty din pacate noi i-am scos deja NFS lu ' Andy tot pentru motivele enumerate de tine...adica ieri cand m-am dus la sc dupa el,era singurul din clasa care se plimba,singurul,ceilalti toti stateau si lucrau linistiti...adica daca ei pot al meu de ce nu poate??Si atunci am recurs la prima pedeapsa adevarata,cu mentiune ca daca se potoleste atunci il va primi inapoi.Deja ma doare capul cand merg la sc:stiu ce urmeaza sa aud,a inceput sc de o luna si..ar cam trebui sa stie ce tre sa faca...n-as fi zis nimik daca erau si alti copii,da nu,el era singurul...si=mi spune d-na ca acest lucru se intampla in fiecare zi

Cris tot e bine ca te poti calma

Adela spor la alergat.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Laura imi pare rau ca aveti probleme, dar ai si tu dreptate sa te enervezi, probabil ca o pedeapsa il va mai aduce pe linia de plutire.Multumesc pentru aprecierii, da si-a scos singur soseta, e tare caraghios.Cristina 22, daaa stiu ca iti place de pletosila.. Sa stii ca si noi il stresam pe Liviu cu lectiile, mai ales ca i le dam noi, ca scoala inca nu le da teme. Asa ca ce sa mai zicem cu copiii asia. Eu il las mai usurel, caci vreau cat de cat sa lucreze fara stres si in plus daca nu e obligatoriu... insa se streseaza el ca stie ca taicasau e mai carcotas si daca i se pare ca a scris urat , se pune pe plans. Pe de alta parte mi se pare normal sa nu scrie literele uniforme caci aici nu au linii la caiete si incep sa scrie direct pe foaie velina in clasa I, si direct litere, cuvinte, fara liniute, fara bastonase.Katty, nici al tau nu e atent la scoala. Mai io incep sa ma intreb daca existas un copil in clasa I care sa fie cuminte si atent. Hai sa fim seriosi, cred ca toti sunt la fel de energici mi se pare normal, nu sunt obisnuiti cu reguli si concentrarea atentiei, ci sunt obisnuiti sa zburde. Cred ca fiecare parinte in parte primeste aceleasi reclamatii de la profesori dar copiii io zic ca sunt perfect normali si nu trebuie sa va faceti griji.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Lucia-perfect de acord cu tine.De aceea ziceam si eu ca inca sunt "gradinari", nu sunt obisnuiti cu reguli si concentrarea atentiei, asa cum spui tu.
Pe motivul asta si mai ales pe faptul ca inca fac chestii destul de "plicitisitoare", gen linie serpuita, nod etc, care nu au nici o logica, eu zic ca e prematur sa incepem cu masuri coercitive.
Eu sunt de principiul, mai bine cu vorba buna.
Si sotul meu a inceput cu amenintari ca ii ia playstation-ul, si dupa aceea nu stiu ce ii mai ia.Dar eu nu sunt de acord deloc.
Scoala,deocamdata, nu trebuie sa fie un stres pentru ei.

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina22
Lucia-perfect de acord cu tine.De aceea ziceam si eu ca inca sunt "gradinari", nu sunt obisnuiti cu reguli si concentrarea atentiei, asa cum spui tu.Pe motivul asta si mai ales pe faptul ca inca fac chestii destul de "plicitisitoare", gen linie serpuita, nod etc, care nu au nici o logica, eu zic ca e prematur sa incepem cu masuri coercitive.Eu sunt de principiul, mai bine cu vorba buna.Si sotul meu a inceput cu amenintari ca ii ia playstation-ul, si dupa aceea nu stiu ce ii mai ia.Dar eu nu sunt de acord deloc.Scoala,deocamdata, nu trebuie sa fie un stres pentru ei.C+C=Andrei "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Corect! Io zic ca ai dreptate.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Fetelor, am intrat doar sa va salut, ca sunt pe .
Suntem bine, doar eu...fara nici un pic de timp liber.
O zi faina si sper sa stau mai mult, maine, pe aici !
va pup pe toti si toate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sa va povestesc... noi circulam mult pe aici cu tramvaiul si cu "metroul" fiindca baietii sunt mari fani . O singura problema avem, ca nu ma pot urca in tramvaiele mai vechi, care sunt inalte si est greu sa ridic ditamai carutul... Si Stefan cred ca isi tot framanta mintea cum sa ma convinga sa fac asta, ca lui ii plac si cele vechi (daca vine unul vechi, mai stam "o tura" sa vina unul nou; daca vine tot vechi, mergem cu autobuzul... si e durere, suparare mare!).

Si azi dupa ce l-am luat de la scoala imi zice asa, din senin: "De maine dimineata incepem antrenamentul!" Si eu, nedumerita: "Ce antrenament??" "Pai florari, genuflexiuni, ridicari de greutati...!" "Dar de ce toate astea?" "Ca sa prinzi putere si sa poti urca si tu caruciorul in tramvaiele vechi!!!"

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta
Salut.Sa va povestesc... noi circulam mult pe aici cu tramvaiul si cu "metroul" fiindca baietii sunt mari fani . O singura problema avem, ca nu ma pot urca in tramvaiele mai vechi, care sunt inalte si est greu sa ridic ditamai carutul... Si Stefan cred ca isi tot framanta mintea cum sa ma convinga sa fac asta, ca lui ii plac si cele vechi (daca vine unul vechi, mai stam "o tura" sa vina unul nou; daca vine tot vechi, mergem cu autobuzul... si e durere, suparare mare!). Si azi dupa ce l-am luat de la scoala imi zice asa, din senin: "De maine dimineata incepem antrenamentul!" Si eu, nedumerita: "Ce antrenament??" "Pai florari, genuflexiuni, ridicari de greutati...!" "Dar de ce toate astea?" "Ca sa prinzi putere si sa poti urca si tu caruciorul in tramvaiele vechi!!!" Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Baiat inventiv, ce vrei!?!
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Vad ca nu e Andrei unicat cu problemute de comportament la scoala!
Asa e, vin de la gradi, n-au astampar/rabdare, dar totusi ma intreb cum alti copii stau nemiscati in banca, sunt cuminti si isi fac temele la semiinternat?
Ieri, dupa toate promisiunile ca o sa fie cuminte, ca isi va face temele, tot n-a fost 100% ok, si-a facut temele dar tot am mai primit reprosuri de la semiinternat, iar i-a zis sotului sa-i luam MENTAT-ul, asa ca aseara i-am scos NFS, i-am facut calendare, pentru octombrie, noiembrie si decembrie, si 3 seturi de etichete cu smiley (unul care plange -insemna RAU, unul care zambeste, inseamna BINE, si unul care rade si e fericit, care inseamna FOARTE BINE), si i-am zis, ca la 5 smiley plangagiosi, trecem la pedepse severe, la 5 smiley happy, recompensa! deja il uraste pe smiley cel plangacios! Sa vedem daca avem rezultate! Mai ales ca vine ziua lui, apoi mosii...eu sper!

Nicoleta, e super-inventiv Stefan, nu se lasa pana nu-si vede ambitia realizata!! Te-ai apucat de flotari si genuflexiuni?

Cristina22, ma amuza Andrei, dar nu cred ca te amuza si pe tine, auzi sa-ti zica ca-l stresezi si ca vrea sa-si faca temele la scoala!!!

Laura, suntem in aceeasi barca, poate sunt frati copii nostri, si nu stim!

Lucia, sa stii ca totusi alti copii stau cuminti in banca, nu sunt asa agitati! Are Andrei un coleg, parintii lui l-au adoptat anul asta, e mai bataios cumva, copiii se plangeau ca da cu picioarele si pumnii , chiar ma si miram cand ziceau asa, pana am aflat povestea lui, dar de o vreme incoace s-a ridicat foarte mult, isi face temele cu atentie, scrie foarte frumos, ma impresioneaza cand il vad, isi da silinta!

Nina, ne bucuram ca ai trecut in fuga, stiu ca sunt inchiderile de trimestru, dar te asteptam de luni incolo cand te linistesti!! Pupam Cristinuca!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Katty-dimineata am reusit sa intru in scoala.La noi, e interzis accesul parintilor in scoala.Asa ca am stat de vorba cu d-na si-mi spunea ca toti sunt foarte galagiosi si neastamparati! Profa de engleza iese plangand de la clasa, ca nu-i poate stapani.

Nico-noah, deci trebe sa te apuci de sport

Nina-azi esti mai libera, deci trebe sa recuperezi, aci la noi!!

Dev, CristinaC, Sanzi, Khristin, Crig si alte fete care mie imi lipsesc foarte tare, CE FACETI??

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, dragi mamici !

Felicitari pentru FB-uri, boboceilor vostri !
cristina22, m-ai nimerit, intr-adevar, deocamdata sunt mai libera, azi.
katty, dosarele sunt la contabila, deja, iar o parte din declaratii plimbate si ele, deja. Mai ultima tura, maine, probabil.
Lucia, , frumosii tai ! Faina plimbare inapoi in timp.
Adela, spor la pregatiri, sa iasa totul super fain !
Nicoleta, ce-mi mai place mie de Stefan cu vorbele lui !
Fetelor, la gradinita erau probleme cu baietii vostrii, de genul celor ce le intampinati, acum ?
Si eu zic, ca e normal sa fie mai greu de tinut in banca si in liniste, boboceii la inceput. Dar daca ceilalti sunt mai linistiti...ma gandesc ca poate ei, vor doar sa atraga atentia copiilor asupra lor si au vazut ca asa pot sa o faca.
Poate ca, trebuie sa li se spuna ca ei sunt baieti buni si ascultatori si atunci...asa ar trebuie sa se poarte, ca voi asa ii stiti pe ei.
Anul trecut, profesoara de engleza intampina greutati in a-i tine in liniste pe copii. I-a cerut d-nei. inv. sa asiste la ora, dar d-na. inv. i-a sugerat sa-i tina in permanenta ocupati, sa nu aiba pauze de inactivitate si timp de galagie, totodata, copiii.
O zi faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput