Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nina, nu se plange decat ca ii strica unii si altii joaca, ca deh, si aici sunt uneori mai rautaciosi unii... Dar atata timp cat se poate juca (il primesc ceilalti, adica, fiinca uneori ii spun "Du nicht spielst (sper ca am scris corect)!") intra repede in contact cu altii, ca Joaca este limbajul universal inca! El se mai simte "neinteles", dar pricepe de ce!

Cat despre zile de nastere, nu a fost pana acum aici, doar ca inca de dinainte sa plecam din Bv isi facea probleme ca nu vor putea ajunge la el prietenii lui... la ziua lui... isi mai facea planuri pe cine sa invite totusi, din Ro...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Neata mamicilor ... de 2 zile si bb meu doarme mai mult ... se culca pe la 11-12 noaptea si se trezeste la 12 ziua cu pauze de masa pe la 5 , 8 si 10 dimineata ... sper sa o tina tot asa macar pana terminam cu toate pregatirile . S-a invatat sa si suga degetul ... il tine in gurita pana adoarme apoi si-l scoate singur.

Imi dati si mie o idee ce sa le cumpar la nasi avand in vedere ca si cununa si boteaza ?

Adela mami de strumf Adrian Stefan(23.07.2009) si Maria Luiza (18.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

'Neatza, dragi mamici !
Haideti la cafea, fiecare din care vrea !
Cristina(Kiev), la cum se fac....copiii, cam asa i-am explicat si eu Cristinucai. Mami si tati se iubesc mult si din multa dragoste, samanta lui tati ajunge la mami in burtica.
La intrebarea "ce este sexul ?", cum a scris si Lucia, i-am explicat ce inseamna, cuvantul, nu, cum se face. Ca asta nu a intrebat, direct.
Altfel, Cristina e preocupata acum de....spiridusii Mosului si . Daca tot a vazut ca ninge, s-a grabit sa-i scrie deja, Mosului si sa-si puna scrisoarea la fereastra ca spiridusii sa o duca la Mos, deja.
Am zis ca trebuie sa-i cumpar o pereche de cizmultite pt. flesacaiala, ca pt. ger uscat are de anul trecut, cand ii erau mari.
Dar mi-a zis sa nu-i cumpar, ca i-a cerut Mosului in scrisoare si sigur ii va aduce, el.
La scoala ii merge foarte bine, evaluarile sunt de FB, chiar daca la unele fise sau dictari mai ia si cate un B.
Cam astea ar fi noutatile, la noi.
Nicoleta, uf, e greu la inceput, pana gasesc limbajul comun, copiii.
Cum mai esti cu sanii ?
O zi faina, fetelor si un weekend si mai fain, daca nu ne mai citim, pe aici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Ai dreptate, Nina. Am gresit... am citit mesajele pe fuga, superficial (imi pare rau) si in plus eram inca "traumatizata" de intamplarea cu invatatorul, care era 'proaspata' .

Pana una alta si noi mai credem in zane si spiridusi. Saptamana trecuta ne-a vizitat Zana maseluta. S-a dus la scoala a doua zi si i-a aratat invatatorului "lipsa" (ea gandindu-se ca nu va mai putea pronunta cuvintele bine si sa nu o certe) iar acesta i-a spus foarte serios Felicitari!, asa incat acum nu mai plange ca e stirba.
Pentru mamicile cu fetite avem un joc foarte frumos cu zane.

http://disney.go.com/fairies/

Nina, felicitari Cristinucai pentru calificative. E fata isteata si muncitoare

va doresc un week-end insorit si calduros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nicoleta, e un baietel perspicace, Stefan, bravo lui !
Pana in ianuarie, va avea prea multi copii de invitat la ziua lui, sunt convinsa.
Tu, cum te descurci cu limba ?
Adela, nu stiu ce se obisnuieste a se da la nasi, ca nu peste tot e obiceiul acesta. Noi(ca nasi de botez), candva am primit cate o camasa sau am mai auzit de materiale pt. o fusta sau un costum.
Sper sa te ajute fetele, care au trecut recent prin asta !
Cristina(Kiev), stii cum e, ei aud cuvantul, dar noi le spunem ce vrem noi sa stie, deocamdata.
Hm...in Ro, nu se invata despre sanatate, boli, igiena intima din clasele mici. In cl. a IV-a exista materia "educatie pentru sanatate", dar nici acolo n-am auzit la nepotele sa invete despre reproducere, desi, despre corpul uman si ce rol au organele, se invata.
In Ro, inca e subiect tabu, educatia sexuala, se pare.
Multumim pentru site-ul acela ! Exact pe gustul Cristinei. Nu stiu cum n-am dat peste el, pana acum.
Stiti cu ce se ocupa fetitele la Cristina in clasa ?
Cu schimb de abtibilduri cu zane, fluturasi, personaje Barbie si Disney.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Din pacate eu nu ma descurc cu limba, si nici energie sau timp nu am de ea deocamdata. Sper sa se mai limpezeasca lucrurile dupa ce mai creste Matei. Incepusem sa ma dus la un curs, dar am ajuns doar o data, voi merge cand voi putea, sa vedemce iese... Ma pot duce cu Matei, de care au grija niste doamne in alte incaperi, dar data trecuta a plaaans muuult si chiar nu vreau sa-l stresez asa. Cand sunt bolnavi nu avem voie sa ii ducem, deci stam acasa impreuna.

Adela, mult succes cu organizarea. Eu stiu ca se da dupa buget. Ca asta e, se presupune ca nu pentru cadou au acceptat sa faca cunune si sa boteze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

Nicoleta, e un baietel perspicace, Stefan, bravo lui !
Pana in ianuarie, va avea prea multi copii de invitat la ziua lui, sunt convinsa.
Tu, cum te descurci cu limba ?
Adela, nu stiu ce se obisnuieste a se da la nasi, ca nu peste tot e obiceiul acesta. Noi(ca nasi de botez), candva am primit cate o camasa sau am mai auzit de materiale pt. o fusta sau un costum.
Sper sa te ajute fetele, care au trecut recent prin asta !
Cristina(Kiev), stii cum e, ei aud cuvantul, dar noi le spunem ce vrem noi sa stie, deocamdata.
Hm...in Ro, nu se invata despre sanatate, boli, igiena intima din clasele mici. In cl. a IV-a exista materia "educatie pentru sanatate", dar nici acolo n-am auzit la nepotele sa invete despre reproducere, desi, despre corpul uman si ce rol au organele, se invata.
In Ro, inca e subiect tabu, educatia sexuala, se pare.
Multumim pentru site-ul acela ! Exact pe gustul Cristinei. Nu stiu cum n-am dat peste el, pana acum.
Stiti cu ce se ocupa fetitele la Cristina in clasa ?
Cu schimb de abtibilduri cu zane, fluturasi, personaje Barbie si Disney.

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Nina, ii explici cat vrei, normal, dar cand copilul vine cu "informatie" de la scoala, de la alti copii mai "perspicace", nu il lasi sa creada balarii. Asta e parerea mea. Subiectul e mai mult tabu pentru noi parintii, fiindca asa am fost crescuti. (Daca o sa cauti subiectul de care pomeneam, ai sa vazi ca nu mai e asa tabu nici in Romania. Explicatiile pentru 5 ani erau cu mult peste ce se explica aici sau ce am explicat eu personal). Aici la stiinta chiar se fac ore despre Human Body (chiar de anul trecut)cu toate sisteme lui (se pleaca de la informatie minima si in fiecare an se imbogateste), iar la capitolul respectiv - care pentru americani nu este tabu - se discuta despre boli/igiena etc, ca doar nu ma apuc sa spun balarii. Se discuta inclusiv despre respectul pentru viata/organism, influenta dietei(au facut piramida cu mancarurile), sport, donare de organe etc. Se discuta despre ce are nevoie fiecare sistem sa fie bine "intretinut".
Am sters mesajele cu pricina, nu vreau sa deranjeze.

Week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

sunt un user dc

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!

va rog cititi si dati mai departe
daca puteti ajuta-ti-ne
va multumim
scuzati indrazneala

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cami, Doamne ajuta sa ajunga la Hanovra, Alina, cat mai repede cu putinta !

Cristina, nu trebuia sa le stergi, mie mi se pareau foarte frumos scrise, asa, biologic.
Vedem si noi cum este in alte parti, ce li se preda copiilor.
Despre alimentatie au invatat si aici, in cl. I, la cunoasterea mediului, chiar si despre dieta sanatoasa, despre piramida. Si despre igiena mainilor, pentru a se feri de boli.
Dar despre organele de reproducere, pas.
Un weekend act mai fain, tuturor !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cami-Doamne ajuta!

Cristina D-chiar, de ce ai sters??
Era interesant si vedem si noi la ce nivel se invata prin alte parti.Idee e ca la noi, degeaba incerci sa le explici procedura exacta, ei nu au baza necesara sa priceapa.

Trebuie sa fug, ca Andrei are treaba la calculator EXACT acum!!

Dar revin!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Cami, sanatate multa si sa reusiti!

Mergi la inceput