Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

mai Maria ce preocupari ai si tu..ne putem lua de manuta!
am salvat situl acela la favorites dar eu mi-s mai lenesa la citit in engleza..inteleg bine, dar dee..para malaiata in gura lui natafleata!

uite eu pe situl acesta ma uit de vreo 3 zile (este un blog de fapt..si de acolo am gasit trimiteri care alte chestii interesante); ieri mi-am facut un scub pentru fata din tarate (cea care a stat la inmuiat peste noapte..apa am baut-o)..asa fin mi-a lasat tenul!!! si am mai facut un tonic/demachiant cu castravete..tare bun! faza mai grea este ca trebuie sa le prepar in fiecare zi; si tot pe blogul asta m-am documentat despre uleiuri vegetale si esentiale..o nebunie!!!

Dana 38s mamica mandra de
final countdown... 9

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Fetelor, eu am niste frici in mine... si pe voi nu va aud cu asa ceva . Mi-e tare frica de nastere si de primele zile de dupa, cum va fi... cum se va schima viata noastra. Dar de nastere... imi creste tensiunea de cate ori ma gandesc... si daca ma apuca o durere mica mica din cand in cand, intru in panica, parca inca nu sunt pregatita psihic sa trec printr-un travaliu. Vad ca voi abia asteptati. Eu de cate ori ma gandesc la nastere trebuie sa fac tot posibilul sa ma concentrez la altceva, ca altfel intru in panica.

Ca sa nu mai spun ca dupa ce ma apuca panica, imi vine in minte "poate simti asa ca o presimtire, si inseamna ca vei avea o nastere grea", si ma panichez mai tare

36+ Alex - cumparaturi bebe

Curaj, fii barbata, ce naiba (zisei eu stand pitita-ntr-un coltisor si stergandu-mi lacrimile din coltul ochilor, incercand sa nu mai tremur in halul asta)!!!

O sa vezi ca toate o sa treaca. Discutam dupa vreo juma' de an si-o sa vezi ca nici n-o sa-ti mai amintesti cum a fost. Ia sa o puricam un pic pe Iulika noastra cea viteaza...sa vedem...mai stie ceva de acum 1 luna jumate??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 36+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
Tocmai ma uitam aseara pe babycentre sa vad cine s-a nascut pe 29 septembrie, asta in cazul in care copilul se hotaraste sa vina pe 29. si tocmai am aflat ca ei sarbatoresc Sf. Arhangheli Gabriel si Mihail pe data aia. Si azi dimineata ma intreaba Sergiu ce cred de Gabriel. Lista ramane deschisa. . Multumim de idei.

liliac esti belea. . Sa stii ca m-am impacat cu Laurian. It'a given si cu asta o sa defilam. Cat depsre tauri...asa e ...putem fi cam . Eu tot spun ca am noroc de ascendentul in Scorpion care mai imi da o oarecare volubilitate si maleabilitate. deh...gasim si noi scuze.

Mda, deci 29 este pentru Mihail si Gavril...dar merge si pentru Andra mea, ce naiba, ca doar e tot pe-acolo!! Mai, copkila mea are stea norocoasa-n frunte, asa ca daca e sa vina pe aceasta data atunci bagam o sarba moldoveneasca!

Cat despre tauri...ce-ai mai cu ei?? Pai eu l-am ales pe spranceana. Cand ne-am cunoscut a trecut prin urmatoriul purgatoriu: da-mi buletinul (sa vad numele de familie), masurat dimensiuni...sa ma asigur ca are fundul mai mare ca al meu si apoi...zodia la control. Cand am descoperit ca este Taur am stiut clar ca el va face mancare la noi in familie!!! Deci l-am luat repede de sot sa nu se razgandeasca, Doamne-fereste!! Ca daca statea prea mult pe ganduri (ceea ce-i este caracteristic!!) imi plangeam si in ziua de azi soarta..ca n-as mai fi gasit asa un sot bun!
Ia-uite ce discut eu aici...la odisee... Fetili...eu mi-s hormonizata rau asa ca va rog, aveti clementa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

mai Maria ce preocupari ai si tu..ne putem lua de manuta!
am salvat situl acela la favorites dar eu mi-s mai lenesa la citit in engleza..inteleg bine, dar dee..para malaiata in gura lui natafleata!

uite eu pe situl acesta ma uit de vreo 3 zile (este un blog de fapt..si de acolo am gasit trimiteri care alte chestii interesante); ieri mi-am facut un scub pentru fata din tarate (cea care a stat la inmuiat peste noapte..apa am baut-o)..asa fin mi-a lasat tenul!!! si am mai facut un tonic/demachiant cu castravete..tare bun! faza mai grea este ca trebuie sa le prepar in fiecare zi; si tot pe blogul asta m-am documentat despre uleiuri vegetale si esentiale..o nebunie!!!

Dana 38s mamica mandra de
final countdown... 9

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

not bad...o sa citesc si eu...uite asa ajung sa folosesc naturiste...in primul rand impinsa de regimul auster pe care ni-l impune bebe. poate mai intineresc si eu...
euam gaist toate uleiurile esentiale www.enaissance.co.uk/" target="_blank">aici si livreaza si in Romania.

buna ideea cu masca...sa ma pauc sa caut tarate...ca vreau sa am si pt baia copilului...ca cica hidrateaza. Trebuie s-o intreb si pe mama cum neutralizau ele uleiul pe care ni-l puneau in apa sa fim fini ca aveam multe coji.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

liliana de Tauri...numai de bine...sunt cea mai tare zodie.... casnici, credinciosi, romantiosi...ce mai...buni de pusi la rana...asta pe bune...sunt extrem de loiali.

ciudat ca ei sarbatoresc mihai si graviil pe 29 sep cand noi il avem pe 8 noiembrie. dar e bine de stiut.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Felicitari tuturor mamicilor.
Am intrat sa va spun ca suntem ok, inca ne acomodam situatiei si colicilor si noptilor nedormite, dar bebe e super ok si mami isi revine incet incet.

Pt. prima pagina, cateva modificari va rog mult: 3770g, 51 cm, AGPAR 9 cezariana Elias.

Cand mai prind cateva minute pun si poze.

Pupici si nastere usoara !

Dana 39+ cu Ioana Maria Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 12 ore

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Fetele, inca odata va multumes din suflet ptr sustinere.

Eu am ajuns acasa, din pacate problema cu apa nu a putut fi remediata, sectia de nasteri este plina ochi, in sala de operatii nu se poate steriliza totul asa cum trebuie, drept ptr care am decis sa nu riscam nimic aiurea, mai ales ca bb avea BCF normale, iar eu contractii 0 ..... asa ca mi-a dat voie acasa ca sa nu imi crape capul definitiv si MAINE DIMINEATA LA ORA 8 ma prezint acolo, dr vine special ptr mine, suntem primele la sala.

Sunt sleita de puteri, am mancat ceva si acum vreau sa ma intind un pic....sunt dezamagita, suparata, scarbita....dar totodata sunt absolut sigura ca asa a fost sa fie si bbelusa mea nu a vrut sa vina pe lume astazi, drept ptr care o asteptam cu sufletul la gura maine.

Va pup si va multumesc inca odata ptr galerie, se pare ca va tin ocupate si maine!

----------------------------------------------
Alexandra 39+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR cateva ore
26 septembrie - ziua minunata

Dragalaso, gandeste-te ca nu asta trebuia sa fie soarta bebelusei tale. Nu pe 25 cum ai vrut tu, ci pe 26, cum vrea ea!! Si s-a opus mititica prin tot felul de mijloace. Tu-ti dai seama ce frumos suna 26 septembrie??? Hai, sus capul ca...e si maine o zi. macar in seara asta dormi linistita in patul tau si nu mai stai cu laptopu-ul dupa semnalul de net!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Fetelor,se poate dormi super bine pe burta,chiar daca alaptati,va zic din experienta
Singurul inconvenient pt mine e faptul ca tre' sa port mereu sutien/bustiera ca sa pot pune tampoanele pt sani.Si sa nu mai zic de faptul ca de-atatea ori am patit sa mi se ude tricoul cand eram la plimbare cu toate ca aveam sutien cu burete si tampon.
Toate cunostintele pe care le intalneam imi ziceau "vezi ca sunt la farmacie tampoane pt sani,sunt f bune,eviti sa patesti asemenea lucruri"

Din capitolul cioara isi lauda puiul,Razvi a pus de cand a iesit din spital (adica de o luna) , 1,4 kga facut niste falcute dragul de el si niste bulanute,numai bune de papat.
Am iesit din spital cu 3,2 si acum avem 4,6...Doamne ajuta s-o tinem tot asa!

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

buna fetele!

Clodute, nu stiu ce pete are fata ta, dar si a mea a avut de la nastere la una din pleoape o pata rosie (parca se vedeau vasele de sange mai puternic vascularizate), si acum mai apare cand plange mai tare, dar in rest e ok....in plus a avut si pe albul ochiului stang, langa iris, o pata rosie, care si aia a disparut....ca sa nu mai zic ca are pe fundulet o pata mai negricioasa, destul de mare, care daca va ramane, probabil nu-i va permite sa poarte tanga la plaja dar asta e, vorba Nelei, iubim si pata aia asa cum iubim fiecare cm din ea

Nela putinele momente cat e treaza de care zici tu se vor transforma in multele momente cand e treaza, si atunci sa te tii
noi pentru mai incolo, cand o sa stea in fund, avem deja un balansoar electric, si de aceea n-am mai luat unul, ca ne-am gandit sa nu mai dam o caruta de bani pt ceva ce vom folosi doar 4-5 luni, dar se pare ca e necesare...apropos, Monique, ce fel de balansoar este cel din poza, este electric sau nu? ca asa pare f comod pt bebe sa stea si sa doarma acolo...

zicea cineva de frica de peridurala, ca nu va simti nimic....daca e vorba de nastere naturala, nu ti se face o doza atat de mare incat sa amortesti de tot....doar atenueaza durerile, contractiile le simti in continuare, si picioarele ti le simti, ba chiar te pune se le misti in continuu imediat dupa ce iti face doza, ca sa nu-ti amorteasca....

Manga. cnad afli despre uleiul ala sa ne zici si noua of, si cata rabdare aveti voi sa va faceti tratamentele astea naturiste acasa, eu nu stiu daca asa putea, desi ma atrage ideea....iar legat de kg...eu am dat jos 7 cu nasterea si inca 3 dupa...iar burtica am mai avut vreo 2-3 zile, dupa care am revenit la burta mea cea de toate zilele [:I} acum vad ca mi s-a stabilizat greutatea, nu mai scad, dar nici nu fac inca nimic in privinta asta, astept cotnrolul de la 6 sapt dupa care ma apuc incet incetuc de ceva miscare....

Raluk fata draga, doar ai avut avantajul de a "trai" atatea nasteri aici cu noi, ai vazut ca pana si cele mai grele trec si tot rezultatul final conteaza cel mai mult, asa ca nu te mai panica degeaba si eu am o presimtire ca vei avea o nastere usoara usurica

sa stiti ca am mai pus poze, tot la semnatura le gasiti..ieri am facut si o sedinta foto "nud", pt ca nu aveam mai deloc cu ea la dodnica goala, si trebuia, nu?? numai ca pe alea inca nu le-am descarcat, sunt altele pe acolo...

Alex sa treaca supararea, asa a fost sa fie, lasa ca ii e bine printesei tale la caldurica acolo....imi pare rau ca se lungesc emotiile pt tine, dar trece repede si ziua de azi

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

BALENILOR TECHILEI!! azi aveti chef de chef!

FELICITARI MILLY! SA AI UN BEBE SANATOS SI NECOLICIOS!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput