fiv la cluj 27

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Pupici la fete dragi
Petruta, imi pare sincer rau ... am stat cu sufletul la gura ... si am sperat sa se intample minunea ... poate mai prindeam si eu curaj

Eu nu ma pot obisnui inca cu gandul ... Imi zboara mintea aiurea la tot felul de lucruri nashpa ... Nu pot si nu vreau sa ma imaginez fara copii Nu cred ca ar putea vreodata sa ne inteleaga cineva care nu a trecut prin asta ...

Stiu ca toata lumea sustine FIV-ul in Ungaria sau mai departe ... dar eu abia pot sa ma gandesc la un FIV la Cluj ... Pare mai la indemana ... Nu stiu, poate trebuie doar sa ma obisnuiesc cu gandul ... si voi privi altfel si mersul in Ungaria. Deocamdata ma gandesc cu groaza la umblatura ... limba ... medici ... analize ... cazare ... drum ...
Recunosc ca am fost de "tz" ori la Hajduszoboszlo in concediu ... stiu drumul cu ochii inchisi ... dar parca acum e altceva

Pe de alta parte ... nu mai vreau sa pierd timpul aiurea ...

Sunt sigura ca si voi ati trecut prin starile prin care trec eu acum... ba chiar prin mult mai multe ... si va admir pentru asta ...

Va pup Doamne ajuta sa ne implinim visul cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kry
Cris, medicamentele nu sunt mai ieftine in strainatate, doar ca din experienta mea, puregonul sau gonalul sunt mult mai comod si usor de administrat cu pen, ceea ce nu am prea gasit la noi, desi acum am vazut ca este gonal pen la sensiblu, deci daca primesti gonal, sa-ti iei pen, e mai simplu sa te intepi o data.

Ce e aia pen? Scuze, dar inca nu sunt la curent cu toti termenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare fete dragi
petruimi pare foarte rau ca nu s a intamplat minunea...offf...nu te da batuta , esti o curajoasa..mergi mai departe
mara, in a catea zi de la et esti? am pierdut sirul zilelor...
eu nu mai sunt in baia mare , de ieri sunt in paris , maine merg in sud, acasuca ..abia astept ca nu mi place deloc in paris...
kry, ti am spus eu ca e fetita ,bravo pt caruciorul roz
jovana
enni
fetelor abia astept sa mi intru la normal ,sa ma instalez acasuca si sa butonez sa vad care ce ati mai facut...mai am un pic si sunt pe baricade
la toate fetele

Mergi la inceput

cris ,nu conteaza unde facem fiv ul ,conteaza sa avem noroc ..pe cand te gandesti sa incepi? bafta!!
georgie draga mea ,doamne ajuta sa fie ultimul fiv!!!
turqoise , lili ,criadema ,medut,nadia , uratica ,apalina ,maddutz si restul va pupic pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

of of mai mai..petrule-ce sa zic?nu am cuvinte!!speram sa reusesti din prima!asa ma mobilizam si eu mai bine!offff..data viitoare trebuie sa vii cu o reusita!
fetele-chiar daca intru mai rar-sunt cu sufletul alaturi de voi!si asa cum am spus..nu e usor deloc aici-insa nu imi voi mai plange de mila!!pana acum am avut doar esecuri-insa de-acum inainte sper sa fie bine!si binenteles iar m-am reprofilat-acum dau meditatii la matematica!de....asa isi mai aduce si baba aminte de vremea liceului, a facultatii...offf..ce vremuri!
mara-tin pumnii si ma rog sa reusesti-si asa cum a zis sotul tau-sper sa ai o pereche frumoasa in burtica
georgie-bafta multa fata curajoasa!
cris-fetita frumoasa-capul sus si nu dispera!vezi?exact ce ziceam-te chinuiai cu inseminarile degeaba!imi pare rau ca s-a intamplat asa..insa trebuie sa mergi mai departe-sa treci peste!!va fi bine intr-un final,vei vedea!nu ne uita Doamne Doamne fii sigura!acum strange banuti si ia cea mai buna decizie ptr tine!
bruni- papusica frumoasa!si..sper sa mai vb cand se poate!tin pumnii stransi si ptr tine!
anamy,bytzi,medut,georgie,mara,bruni-sa dea Domnul sa fie ultimul prag peste care trebuie sa treceti!
anamy,lilicica,medut,bytzi,maddutz,anamy,turqoise,apalina,bruni,cris,naida,iaura,criadema,enny,jovanna,julia,moni-toate fetele mele dragi!si desi mi-am promis ca nu mai plang..acum tot imi dau lacrimile gandindu-ma la voi!succes la toate-bebelusi frumosi si sanatosi va doresc!
uff..sper sa incep si eu curand-ca deja cedez nervos si nu ma prinde bine starea asta de nervozitate continua!
Doamne ajuta la toate!sa fim binecuvantate cu toatele si sa ne mearga bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Cris uite aici un filmulet cu gonal pen
http://www.youtube.com/watch?v=IxB8CIhAJx4
e ca un stilou cu cartus, selectezi cat vrei sa injectezi si te intepi o singura data. Eu aveam la un moment dat cate 5 fiole , le combinam cate 2 si rezultau 3 intepaturi Cu pen-ul e o singura intepatura

pupici tuturor
revin cu un articol de pe mediafax a propos de fiv in Romania
"Vreau sA specific foarte clar faptul ca anularea acestui articol nu plaseaza în ilegalitate procedura de fertilizare in vitro, ci se refera strict la prelevarea de celule si tesuturi umane contra cost. Astfel, în acest moment, constituie ilegalitate donarea de ovule în scopul obtinerii de profit material, prevedere care se aplica în toate statele UE", a mai spus Bazac.
El a precizat, de asemenea, ca acest lucru nu afecteaza procedura de implantare a ovulelor, adica operatiunea de fertilizare in vitro.
"Ceea ce am facut a fost sa îndrept o ilegalitate si sa ma astept ca, mai departe, Agentia Nationala de Transplant sa detalieze prevederile legate de aceste tipuri de activitati si sa emita reglementari specifice pentru fiecare categorie în parte, în conformitate cu legislatia europeana a conchis fostul ministru al Sanatatii.

sursa MEDIAFAX

18+

Mergi la inceput

am revenit ..am ajuns acasa in sfarsit
uratica , iubita mea,doamne ajuta sa treci cu bine peste toate greutatile,stiu ca esti o invingatoare,fara stres!! da? avem nevoie de sprijinul tau aici pe dc ! offf ce mi ar placea sa poti intra mai des... da mi un semn cand esti dispo ,eu de acum sunt doar pe acasa ...hmm sper sa nu ma apuce si pe mine sresul din cauza emotiilor..
mara ,ce faci draga? cum te simti?. pe cand testul? mult noroc ..eu zic ca esti gravi ,asa cum am avut un feeling ca kry are fetita... si eu vreau...
georgie cand incepi.? cris tu?
fetele mele dragi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

brunadria eu sunt bine daca nu luam in discutie faptul ca sunt...cu capul Stau cuminte in casa saptamina asta, de luni o sa ma reintorc la serviciu . Azi noapte am visat ca am greturi iar noaptea trecuta ca am o fetita satena, creata si cu ochi verzi. Pai nu-s cu capul?La fiv-urile anterioare am avut tot felul de simptome, greata, pofte, somnolenta, acu mi-am propus sa stau cuminte si sa fiu disciplinata, sa nu ma mai gindessc la simptome da ma apuca damblalele noaptea in somnAzi e doar ziua 5 dupa ET, ehehe, mai e pina la test, nici nu vreau sa ma gindesc la el ca fac p...i pe mine de emotie si stres.Imi tot repet o chestie pe care am auzit-o de la moniland dupa fiv-ul ei reusit si care mi-a placut tare: embrionii au aratat bine, erau robusti si rezistenti asa ca nu au nici un motiv sa nu se prinda.Moniland mersi, pup printesele, sunt frumoase foc, le-am vazut la un alt topic ca eu mai intru si pe la mamici si gravidute ca sa ma obisnuiesc .
Bruni cind incepi intepatul si ce schema ai?O sa faci protocol lung?

Mergi la inceput

mara, foarte bine stai cuminte...
am fost la sarbatoarea castanelor doar o jumate de ora ca era nebunie mare ,asa ca eu cu multimea nu ma prea impac , nu mi place aglomeratia, dar am mancat castane si mi am luat 2 cd uri de la indieni ! atat!!
eu o sa fac protocol lung dar din prima zi de ciclu.. in prima zi fac o injectie decapeptyl, una singura ! si peste 10 ,12 zile stimularea cu puregon ..asa ca astept cumintica prima zi de cm ..offf de cand am asteptat sa incep, mai e un pic...

Mergi la inceput

hihi , mara si eu visez nonstop bebelusi ,cred ca toate suntem cu capul ,ca doar la asta ne gandim mereu, sunt convinsa ca va fi bine ...
maddutz ce face , nu ai vb cu ea?

Mergi la inceput