fiv la cluj 27

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Maruta sa sti ca are dreptate Bruni-cred ca toate suntem cu capu, eu ma visez mamica de o blonda carliontata - sa fi cea mai cumintica ca sa se prinda bine, bine buburuzele(sunt 2sau 3 nu?)
Bruni fetita eu pe marti ar trebui sa merg la Cluj sa ma vad cu MICU si sa-mi fixeze tratamentul iar de pe 18 oct( z 21) ar trebui sa incep dupa calculele mele dar sa vedem ce se mai intamla caci cu legile astea aparute peste noapte.... Am sunat azi la clinica si am vorbit cu STELA-bioloaga care nu stia ce se va intampla si mi-a spus ca MICU e plecat afara la o conferinta dar se va intoarce pe luni asa ca voi merge sa vorbesc cu el(sper sa nu fac drumul degeaba ca o iau razna)
tu pe ce data ai zis ca incepi? ne tinem de manuta
Uratica- mult a fost ,putin a ramas!important e ca va fi cu folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

georgie,hihi incepem in aceeasi zi se pare..daca nu mi joaca feste cm.. dupa calculele mele asa ar trebui pe 18.. doar ca eu incep in z1!
al meu intrus mereu imi spune ca de fac o blondina sigur e o pb , noi suntem bruneti amandoi,hihi, ar fi o faza!
eu nu m am dezmeticit inca! ce lege a aparut?

Mergi la inceput

Crisule nu te necaji fetita asa ziceam si eu-de unde finante dar economii la maxim ,mai un imprumut, iar inca un imprumut si uitema la al 2-lea FIV- pana la urma ce rost ar avea sa am bani...dar sa fiu saraca(sufleteste).
Apropo stiti ce ia spus baietelul colegei mele (are 3ani)cand la intrebat mama lui ce inseamna o familie saraca?-a raspuns: o familie fara copil este o familie saraca-pe mine sincer m-au marcat vorbele lui si are dreptate, la ce folos atatea avutii daca nu ai cui sa le oferi.

Mergi la inceput

mda..acuma am vazut si eu stirea,e nebunie mare ,adica nici gratis nici cu bani!!!frumoasa e tara in care traim !! cum e posibil?? ca la noi la nimeni!!! off ce ma bucur ca am sansa de a face aceasta procedura aici in frantia, altfel m as lua de cap!!! sa le fie rusine!!!

Mergi la inceput

georgie eu am citit acuma in "gandul " ca o sa avem parte de o fertilizare gratis! pe cine mai credem?poate se mai schimba ceva si o sa fie bine si in romania, desi greu de crezut!!

Mergi la inceput

Sa publicat in monitorul oficial o abrogare a legii cu privire la efectuarea prelevarii si transplantului de organe, tesuturi si celule de origine umana in scop terapeutic. In prima faza toata lumea a interpretat ca se interzice fiv in Romania,iar medicii ce vor face asa ceva pot face inchisoare 3-10ani, apoi au revenit la stiri si au spus ca nu ar fi vorba de FIV ci doar de traficul de ovocite si spermatozoizi si..... cert e ca pe la clinici momentan e liniste, toata lumea e bulversata si nimeni nu stie ce e de facut, se face sau nu fiv.

Mergi la inceput

Daaaaaa asa au spus ca din 2010 DACA casa nationala va dispune de fonduri vor sa introduca si la noi un FIV sau o IA gratis as vrea sa o traiesc si pe asta!

Mergi la inceput

hmmm,doamne da sa fie asa ,dar numai gura e de ei!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bendeljulia

Buna fetelor!
Va urmaresc, va tin pumnii!
Petruta, ma gandesc ca e fff greu, si eu am avut 4 IA nereusite, dar o sa reusesti, stiu sigur.
Mara - mult succes, sa vii cu 2 copilasi in burtica.
Bruni, Georgetani - va tin pumnii.
Ma apropiu de termen, fatuca mea nu vrea sa se intoarca in prezentatia craniana, saptamana viitoare ma duc sa ma vada d-l dr.
Ma simt destul de bine, sunt cat o balena,sper sa fie totul ok la nastere.
Va pup pe toate,aveti grija de voi, nu va stresati pe cat posibil,conteaza fff mult.

34+

julia , multumesc draga mea!
ce repede a trecut timpul ,mai ai un picut si ti vezi frumoasa printesa!!si nu te stresa ca ai pus pe tine ,ai timp dupa , sa dai jos..
sarcina usoara in continuare si o nastere cat mai usoara !!
te asteptam cu vesti bune,ca de obicei
si fara stres, deacord cu tine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Salutare la toate fetele

Referitor la decontarea FIV de catre CAS, Georgetani ai spus bine sa traim sa o vedem si pe asta. Vor sa propuna in 2010 o lege cu privire la asta, la fel cum au spus ca o propun in septembrie cand SOS Infertilitatea a depus petitii peste petitii. Nu vreau sa va dezamagesc, eu lucrez cu Casele de Asigurari si va pot spune ca azi s-a aprobat o lege prin care se deconteaza peste 6 luni retetele compensate. Nu sunt bani deloc.....Au scos o gramada de medicamente de la compensare, sa vedeti saracii batrani bolnavi, sunt disperati, eu cand ii vad mi se rupe sufletul.... Scuze am deviat un pic.
Concluzia e ca daca nu sunt bani, ei nu o sa mai dea legi prin care statul este obligat la plata. Cel putin nu in viitorul apropiat.

Parerea mea este sa nu asteptati sau sa nu amanati FIV pe aceste considerente ca nu se va intampla curind....

Mara 5 zile au trecut? Pai azi maine vii cu noua semnatura ...Hai ca la blasto se face mai repede test, in ziua 10, nu?

Va pup pe toate

Mergi la inceput