fiv la cluj 27

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

va rog sa ma lamuriti si pe mine cum e cu blastocitii astia! stiu ce reprezinta dar nu imi dau seama in functie de ce hotareste doctorul cand sa faca embryo transfer cu blastociti si cand cu embrioni de 2 sau 3 zile!mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

petruta imi pare rau ca nu ai reusit, dar trebuie sa fii perseverenta. Ma bucur ca ti-ai programat deja urmatorul fiv asta te ajuta sa iti revii mult mai repede si cu siguranta vei reusi, trebuie sa iti pastrezi optimismul
Cu blastocistii lucrurile stau in felul urmator:sunt lasati embrionii pina la ziua a 5-a cind ajung blastocisti pentru ca pina atunci au fost deja selectati doar cei mai rezistenti si atunci sansele de reusita sunt mai mari. Insa faptul ca ai transferat blastocisti nu iti garanteaza reusita, dovada sunt eu si lilicica , amindoua am transferat la fiv 1 la cluj blastocisti si din pacate nu am reusit. Nu stiu sa iti spun in functie de ce hotaraste medicul daca face transfer la ziua 3 sau in faza de blastocist, de fapt hotarirea apartine in faza asta biologului din ce am vazut eu la debrecen si parerea mea e ca daca exista suficienti embrioni si cu o evolutie buna ii lasa sa ajunga blastocisti. Eu am avut de exemplu de data asta 6 embrioni fertilizati in ziua 3 si ei au hotarit sa ii lase pina la blastocist,iar in ziua a 5-a aveam 4 blasto.Probabil conteaza numarul lor si evolutia pe care o au.
Ti-am spus, parerile sunt impartite unii considera ca e mai bun transferul la 3 zile, ca locul cel mai bun pentru embrion e uterul mamei, altii merg pe transfer de blastocist ca ai deja un embrion mult mai rezistent. Eu am mers si pe o varianta si pe alta si pina acum n-am reusit dar e drept ca la cele 2 transferuri la 3 zile aici la cluj nu am avut embrioni foarte buni.Sper ca te-am lamurit cit de cit
Si nu uita petruta, capul sus si mergi mai departe, un esec nu te doboara pe tine, te face doar mai puternica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Petrule multumim pentru exemplul tau de tarie, ma bucur sincer ca deja ai inceput demersurile pt urmatorul fiv ceea ce te va tine in priza si-ti va da putere pentru mai departe-siguuuur candva vom fi si noi mamaici.
Maruta avem nevoie sa ne ridici moralul cu vestile cele mai bune
Bruni, Uratica,Maddut,Turqoise,Lilicica, Apalina voi ce faceti dragutelor? de copilutul nostru Naida mai stie cineva ceva?
Bytzi tu cand incepi fetita si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Fetelor am vrut sa spun ca vom fi MAMICI si apoi sigur ca mai tarziu vom deveni mamaici

Mergi la inceput

medut urmatorul fiv va fi la sibiu, am retinut bine? Cu cine il vei face ?pai trebuie sa recunosc ca si eu sunt nitel bulversata in perioada asta de asteptare , dupa esecuri ramii asa un pic socat si chiar daca de data asta lucrurile au mers foarte bine am asa o doza de retinere cind ma gaindesc la reusita. Stiu, stiu nu dati cu rosii ca am o atitutine pozitiva dar totusi trebuie sa iau in calcul toate variantele.
anamy asta e si visul lui barbatu-meu, de la embriotransfer incoace se viseaza tatic de pereche de gemeni. Eu ii tot zic ca nu mai e in masura sa aiba pretentii, ca nu conteaza citi sunt sau ce sunt da" el se tot incapatineaza ca sigur am transferat o fata si un baiat.Acu om vedea sa fie si la tine IA cu reusita si sa se lase cu
uratica lasa ca trec lunile astea cumva si stringi tu banii de fiv si vii acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Buna fetelor!
Va urmaresc, va tin pumnii!
Petruta, ma gandesc ca e fff greu, si eu am avut 4 IA nereusite, dar o sa reusesti, stiu sigur.
Mara - mult succes, sa vii cu 2 copilasi in burtica.
Bruni, Georgetani - va tin pumnii.
Ma apropiu de termen, fatuca mea nu vrea sa se intoarca in prezentatia craniana, saptamana viitoare ma duc sa ma vada d-l dr.
Ma simt destul de bine, sunt cat o balena,sper sa fie totul ok la nastere.
Va pup pe toate,aveti grija de voi, nu va stresati pe cat posibil,conteaza fff mult.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

georgetani,la Polisano Sibiu cu dr Ispasoiu si tot cu d.. ca si tine,succes dragutza am vazut ca esti la al 2-lea fiv..sa dea domnul sa fie cel norocos

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

va prezint noua mea semnatura

18+

Mergi la inceput

kry felicitari deci m-am inselat, aveam eu un feeling ca faci baiat da uite ca e fata . La ce medic mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Kry felicitari. Si eu mi-as dori tare mult o fetita...
Mara asa este ,la Sibiu fac urmatorul FIV cu dr Chicea. Referitor la gandurile negre, eu va admir cum sunteti cu psihicul intreg dupa atatea incercari. Sa speram din tot sufletul ca la tine va fi ultima incercare si prima reusita.
Petruta imi pare tare rau pt tine...
Georgetani de data asta va fi bine si pt tine. Lasa ca vezi tu ca da tonul Mara,Brunadia, apoi tu, apoi eu , ,Maduttz, Petrutasi toate fetele. Cred ca in fond e vorba de multa multa rabdare, nervi tari si de ce sa nu o spunem pe cea dreapta si partea materiala e un lucru care ne apasa.
Mara ai facut un calcul cat te-a costat cu totul, inclusiv cazare, practic tot ce ai cheltuit? Nu imi trebuie detaliat, ci suma finala.Daca poti sa ne spui in euro, ca eu de cand m-am mutat la Bucuresti m-am cam indobitocit si nu prea mai stiu cu forintii....

Mergi la inceput