fiv la cluj 27
Raspunsuri - Pagina 19
georgetani spune:
Mai am si eu o intrebare- voi dipherelinul si gonalul il tineati la frigider? apoi cand va injectti il scoteati sa stea putin la temperatura camerei sau il faceati direct? diph-dimineata si gonal-seara?
brunadria spune:
georgie,eu nu mai am rabdare,nici nu mai stiu cand trebuie sa mi vina cm , stiu ca zilele astea,dar nu mai am rabdare![]()
uratica ,ce faci iubita?
maddutz , iar ai disparut?
mara cand mergi dupa puiuti?
brunadria spune:
georgie , eu puregonul si dipherelinul le am tinut in frigider,le am facut dimineata pe amandoua,si la 5 min dupa ce le scoteam din frigider..
acuma o sa fac doar puregon ,fara diphereline..
brunadria spune:
georgie, nu fac protocol scurt, ci lung , doar ca e mai diferit..
incep in prima zi de cm cu o injectie de decapeptyl pt inhibare si din z 10 sau 12 depinde , incep stimularea ovariana cu puregon ..
asa ca o sa fim gravidute deodata
georgetani spune:
inainte, dupa ,chiar nu conteaza important e ca vom fi gravii toate
si apoi la anul sa te tii ca vor veni si restul fetelor dupa noiiii-cu Uratica care va da startul
brunadria spune:
georgie ,ai dreptate ,toate o sa castigam lupta asta, e o chestiune de timp,
si uite asa a mai trecut o zi, offf eu nu mai am rabdare,vreau bebe de urgenta!!!
heiii restul fetelor pe unde umblati , am auzit ca e tare frig in romanica si aici e destul de frig , asa ca nu prea ies din casa stau si clocesc inainte de vreme![]()
pupici fetele mele dragi si maine va astept la o poveste
medut spune:
Buna seara la toate.
Mara numai la tine mi-a fost gandul zilele acestea si pe cand am ajuns acasa uite ce vad

. Nici nu pot sa cred, ii si pove la al meu ca sigur o sa ramai...Dar cata putere poti sa ai sa mergi mai departe. Si trebuie sa iti spun ca ai un super sot, care te sustine neconditionat. Din pacate la mine simt ca nu se mai intampla asa
Eu acum am venit de la Sibiu, cu vesti tot proaste de la histeroscopie, endometrita mea este tot prezenta in uter, mi-au recoltat tesut pt biopsie, si acum 2 sapt stau ca pe ace. A nu se confunda cu endometrioza. Uterul meu e tot urat, cu pete, dar nici dr. nu stie sa imi spuna de ce, pt ca avorturi nu am avut sau infectii. Chiar daca am facut 2 luni tratament cu antibiotice si alte medicamente nu s-a vindecat. Sa speram ca biopsia iese bine, daca nu, nu stiu ce va urma

.
Brunadria si Georgi spor la injectat
Bytzi daca ai fost azi la dr. Chicea poate ne-am intersectat, eu eram in pijama. Succes si tie.
Reusita voastra ma motiveaza tare mult. In schimb cad vad nereusite cad direct in cap si parca eu as fi in locul vostru.
Sper ca intr-un final sa reusim toate
Seara buna la toate fetele 

bytzi spune:
buna!
scuze,eu nu am mai intrat pe forum de 2 zile,asa ca va multumesc din suflet ca v-ati gindit la mine 
eu mi-am facut z2 eco -ok,z3 progesteron care mi-a iesit varza 1,5(val de referinta ale lab <1,13)asa ca dr Ispasoiu a zis sa incep azi z4 stimularea ,trebuie sa mai scada putin progesteronul
in seara asta voi incepe stimularea cu puregon
madut,eu nu am fost la Sibiu
inca miercuri am prima eco dupa 5 zile de stimulare...eu sint pacienta dr Ispasoiu
bruni,ti-a venit CM ?mai dar ce protocol ai tu? din z1 inhibare si din z10 stimulare????mult noroc
giorgetani,mult noroc,probabil ti-a dat gonal ca poate vei raspunde mai bine la el si iti va baga din partea 2a menopur,gonalul se da pt selectaia foliculilor si menopur pt a obtine ovocite de calitate,mult noroc iti doresc
va pup pe toate
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
brunadria spune:
salutare...
medut multumesc , mult noroc si tie sa ti iasa bine rezultatul la biopsie
bytzi, nu ma intreba ce protocol este asta , aici in franta adica in departamentul asta am inteles ca asa se practica , am vb pe forum frantuzesc cu fete care fac la acelasi dr si au acelasi protocol..
nu mi a venit cm inca , am simtome ...astept .. dar cel mai probabil maine sau duminica..
mult noroc si sa ti mearga toate bine si sa fie cu folos de data asta..
georgie, hai ca imediat dam startul si noi