fiv la cluj 27
Raspunsuri - Pagina 20
georgetani spune:
Da Bruni dar parca nu mai trece vremea si toate-mi merg asa de prost, in fiecare zi mai aud sau mi se intampla ceva ce ma necajeste dar.... merg inainte.
georgetani spune:
Medut tu draguta nu te necaji ca stiu eu ca biopsia va fi ok si cat de curand ne vei urma-parca si citesc- fetelor incep tratamentulllll
Bytzi lasa prostiutele ca noi ne-am pus mari sperante in tine ca vei da startul
brunadria spune:
georgie,trebuie sa credem in sansa noastra , vrei sa
l scot la tine???
acuma trebuie sa fi optimista!!! ai sa vezi ca reusim !!! iti spun eu!!
te rog sa gandesti pozitiv!! ce iti merge prost , hai spune mi tot!!!
peste 2 ani ne intalnim la mare cu bebei cu tot !! ne am inteles?
georgetani spune:
Nu da d-na Bruni , sunt eu Georgetani
, nu am zis ca nu sunt optimista ci doar necajita, cand vad atata rautate si nesimtire in jurul meu
.... cateodata sti as vrea si eu sa pot fi asa mai nepasatoare si sa nu pun tot la suflet dar crezi ca ma mai pot schimba la 35 de ani? eu nu cred. si al meu ma cearta ca sunt tot timpul cu ''sufletul la gura'' pentru toti numai pt mine nu , dar ce sa fac chiar imi pasa de toata lumea si eu cred ca e usor sa faci un rau ,dar mai greu sa faci un bine asa ca incerc pe cat posibil sa fac ca sa fie bine pt toata lumea dar ca rasplata primesc rautati...si nu e prima oara cand mi-o iau astfel dar Dumnezeu e sus si vede si poate intr-o zi voi fi rasplatita in vreun fel( sper ca nu tot cu rautati
)
GATA, m-am racorit, asa ca mergem mai departe cu pasi vioi![]()
brunadria spune:
georgie , si eu sunt la fel ca tine , dar in perioada asta chiar ar trebui sa ti pe toata lumea de o parte si sa fi linistita .. stiu cum e , am patit si eu la fel ...
acuma ne concentram asupra problemelor noastre , este cel mai important!!
o sa fie bine, iti spune fata!!
georgetani spune:
mai fetelor voi ce ziceti , in perioada de tratament putem face reflexoterapie sau acupunctura? oare sa dauneze in perioada inhibarii?
eu acum iau acid folic,vit a si e, banuiesc ca vit e nu ar fi bine sa o mai iau in perioada inhibarii nu ca ea stimuleaza ovarutele din cate stiu eu, voi ce spuneti?
mara72 spune:
bruni 
uite-aici ca sa vina rusii aia odat sa poci da startul. Ca stiu cum e sa iti doresti sa incepi sa te injectezi, sa te uiti cu jind la injectiile din frigider
geogetani 
astea pentru tine sa te inhibi bine ca mai apoi sa produci muuulte oute si evident toate ff bune..M-am uitat pe ultima mea schema de tratament, eu am inceput sa iau magneb6,aspirina, si vit e una la 2 zile inca din momentul inhibarii si am continuat pe toata perioada de stimulare. Eu am avut insa de dataa asta protocol scurt, am inceput inhibarea din ziua 2 de cm iar din ziua 3 am inceput si stimularea. Dupa punctie am adaugat ac. folic, femibion, utrogestan. Tu le iei de capul tau sau ti le-a dat doctorul? Ca mie nu i-a dat nici un fel de vitamina doctorul micu desi macar niste magne b6 tare bine mi-ar fi prins ca tot ametita eram
Eu zic ca nu strica sa iei vitaminele
medut imi pare rau sa aud vesti nu tocmai bune da las ca invingem noi pina la urma. Spune-mi, tu cum ai depistat endometrita aia pacatoasa, la laparoscopie? Si cum se manifesta ea, aveai vreun simptom? Ca mie mi-e frica acu sa nu am cine stie ce bazaconii nedescoperite, tot citesc pe net si ma doare deja capul de la asa multe informatii
bruni dupa puii de la gheata nu stiu cind merg, o sa merg luna viitoare in ungaria sa vad ce zic cei de acolo, daca mai trebuie sa fac vreo investigatie dat fiind esecul meu rassunator.Pina atunci cred ca ma apuc de analizele de trombofilie si de cele imunologice, asa, ca sa nu ma plictisesc si sa nu uit cum e sa te intepi.![]()
bytzi 
productie mare iti doresc 
brunadria spune:
mara,offf desi stiu ca maine sau poimaine o sa vina rusii eu am asteptat si azi!! speram ca azi la 19h00 sa fac decapeptylul , dar o sa fie probabil maine..mereu merg la baie sa vad
,burta ma doare ,am simtome de cm... doamne ce dusa sunt..eu fricoasa mare astept sa fac injectiile
!!acuma tot acolo sunt o zi incoace incolo... ma duc sa
poate mai uit de toate cele!!!
am sunat azi la clinica , sa intreb la ce ora sa fac deca dar nu am intrebat daca intramuscular sau in burtica
,cred ca secretara cand imi aude vocea se ia de cap... dar sunt draguti cu totii!! hmmm de ar si si embrionasii draguti si cuminti sa stea in burtica 9 luni...clar sunt dusa cu pluta ca numai asta vad de dimi pana seara ...
hai uratica da mi un sut sa mi revin ca sunt irecuperabila..
eu iau doar acid folic si calciu+d3..desi dr mi a dat doar acid folic..
fetelor stie careva sa deschida cap nou mai bine decat mine? ca eu nu pricep nimic ... daca nu nu ma bateti o sa l deschid eu cum stiu si o sa corecteze maddutz sau uratica pe urma mea
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgetani mai fetelor voi ce ziceti , in perioada de tratament putem face reflexoterapie sau acupunctura? oare sa dauneze in perioada inhibarii? eu acum iau acid folic,vit a si e, banuiesc ca vit e nu ar fi bine sa o mai iau in perioada inhibarii nu ca ea stimuleaza ovarutele din cate stiu eu, voi ce spuneti? |
georgie, nu stiu sa ti raspund , dar intraba l pe dr..
esti pregatita, gata de atac?
bytzi gata? prima injectie ai facut o?
georgetani spune:
Maruta nu mi-a recomandat dr. nimic dar iau eu cam ce stiu ca ar face bine, sper si eu sa maresc sansa
oricum rau nu au ce sa faca
Bruni deci pana la urma tot cu un pas inaintea mea esti
-Doamne ajuta!, bine hai da tonul ca eu te urmez repejor-duminica la prima oraaaa
hop si eu
si bineee, bineee ca viitoare mamica deschide tu cu SUCCES noul capitol- da cu succes ca de nuuuu se intoarce roata si vin eu cu 

si nu stiu cum te mai scoti